Hvordan ville du brukt 850 millioner?

Klarer du å forestille deg hva du ville brukt 850 millioner kroner på dersom du var den heldige vinneren i Eurojackpot fredag 26. oktober?

Fredag 26. oktober er førstepremiepotten i Eurojackpot på svimlende 850 millioner kroner. I fjor høst ble premierekorden hos Norsk Tipping satt. Én nordmann vant 441,3 millioner i Eurojackpot. Blir det en alenevinner fra Norge under fredagens trekning vil den gamle rekorden slås ned i støvlene. 

Kanskje er det du som stikker av med førstepremiepotten? 

Med 850 millioner kroner på konto følger mange muligheter. Du kan for eksempel utvide bilparken og kjøpe ti av verdens dyreste biler - ganger fire! Det blir kanskje litt unødvendig med så mange biler, så hvorfor ikke ta med en bil som også kan fungere som en ubåt i kjøpet? Eller 53 av de.

Er du ikke bilinteressert kan du i stedet bo fire år på verdens dyreste suite i Geneva, Sveits. Suiten på 1800 kvadratmeter inneholder 12 soverom, alle med eget bad, og har panoramautsikt over alpene. 

Det kan for øvrig bli vanskelig å dra tilbake til det normale liv etter fire år i romslig luksus, så om du er av det mer fornuftige slaget kan du selv fordele summen og gi deg ukepenger på 826 289 kroner hver uke i 20 år. Noe nærmere økonomisk frihet enn det kommer man vel ikke? 

Spill Eurojackpot før fredag kl 19.00.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør