Den øverste sjefen i PSG er klar på at Kylian Mbappe (til venstre) ikke skal bort fra Parc des Princes med det første. Andre stjerner, som for eksempel Neymar, er tillsynelatende ikke like viktig å beholde.
Den øverste sjefen i PSG er klar på at Kylian Mbappe (til venstre) ikke skal bort fra Parc des Princes med det første. Andre stjerner, som for eksempel Neymar, er tillsynelatende ikke like viktig å beholde. Foto: Thibault Camus (AP / NTB scanpix)

LIVE: Overgangsvinduet sommeren 2019

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day. Se livefeeden under.

AKKURAT NÅ: Klubbpresident Nasser Al-Khelafi i Paris Saint-Germain er klinkende klar på at Kylian Mbappé blir værende i klubben, men antyder at framtida til Neymar ikke er like sikker.

I et intervju med France Football sier Al-Khelafi at han ikke lenger tolererer stjernenykker i klubben. Han tilføyer at det aldri var noen som tvang Neymar til å komme til PSG fra Barcelona i 2017.

- Jeg vil ha spillere som er stolte over å ha på seg drakta vår, ikke spillere som gjør jobben bare når det passer dem. Og hvis de ikke er enig så er døra åpen. «Ciao» . Jeg vil ikke se stjerner her mer, uttaler PSG-presidenten.

Se livefeeden under! 

LES OGSÅ: Mandagens Premier League-rykter

Holder på hele sommeren
Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av sommervinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day i England 8. august.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00. Om du vil bidra med et rykte eller en bekreftet overgang, er det fint om du legger ved den aktuelle kilden. Da er det enklere for oss å verifisere innholdet.

LES OGSÅ: Slik foregår Deadline Day

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i sommer

P.S. Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer i fotballens verden. vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør