TIL STORKLUBB? Eric Maxim Choupo-Moting skal ha signert for PSG. 
TIL STORKLUBB? Eric Maxim Choupo-Moting skal ha signert for PSG.  Foto: Simon Cooper (Pa Photos)

LIVE: Sommervinduet 2018

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day.

AKKURAT NÅ: Paris Saint-Germain skal ha signert Eric Maxim Choupo-Moting fra Stoke, det melder Get French Football News, via den franske radiokanalen RMC. 

Det skal være snakk om en toårskontrakt for kameruneren, med muligheten til å utvide ett år, hvis ønsket.

Den offensive midtbane/angrepsspilleren kom til Stoke i 2017. han har tydeligvis ikke lyst til å spille en sesong i Championship.  

Breaking

Når er deadline day?

FIFAs offisielle deadline er 31. august, men for engelske klubber var den 9. august klokken 18.00 norsk tid. Dette fordi klubbene og FA i fjor bestemte seg for å innføre en deadline som er før sesongstart.

Nettavisen avsluttet den daglige dekningen av overgangsvinduet etter deadline day i England, men dekket deadline day i Norge (som var 15. august) og vil også dekke deadline day for resten av Europa 31. august.

Les også: Dette skjedde på deadline day i England

Les også: Dette skjedde på deadline day i Norge

OVERSIKT: Her er sommerens Eliteserie-overganger

PS: Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør