SØLSKJÆRS NESTE KJØP? Nicolas Pepe skal være sterkt ønsket i Manchester United, ifølge engelsk avis.
SØLSKJÆRS NESTE KJØP? Nicolas Pepe skal være sterkt ønsket i Manchester United, ifølge engelsk avis. Foto: Ryan Wilkisky/backpagepix (Pa Photos)

LIVE: Overgangsvinduet sommeren 2019

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day. Se livefeeden under.

AKKURAT NÅ: Ifølge The Sunday Times skal Manchester United nå ha kastet seg inn i kampen om Nicolas Pepe. Ole Gunnar Solskjær skal visstnok presse på for en overgang for Lille-spilleren.

Pepe er verdsatt til 70 millioner pund og er ettertraktet etter en god sesong i Frankrike. Arsenal, Everton, Liverpool samt klubber i Serie A (Napoli) og La Liga skal ønske seg landslagsspilleren fra Elfenbenskysten.

Avisen skriver at Manchester United skal være i avanserte samtaler med Lille om en overgang. Liverpool har enda ikke sendt et bud, men de har kontaktet representanter for spilleren for å høre om han er villig til å komme til dem.

LES OGSÅ: Søndagens Premier League-rykter

LES OGSÅ: Slik sjekker du troverdigheten på ryktene

Holder på hele sommeren
Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av sommervinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day i England 8. august.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00. Om du vil bidra med et rykte eller en bekreftet overgang, er det fint om du legger ved den aktuelle kilden. Da er det enklere for oss å verifisere innholdet.

LES OGSÅ: Slik foregår Deadline Day

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i sommer

P.S. Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer i fotballens verden. vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør