Foto: Hesteguiden.com

På lunsj med Mercedes

I dagens lunsjtrav på Klosterskogen bankertipper vi Racing Mercedes. Han har flotte forutsetninger og skal normalt lede V5-3 fra start til mål.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V5-forslag

Svenskeimporten 1 Racing Mercedes møter enkel motstand og er kjapp fra start. Han gikk på det jevne til sjette i hardere selskap på Bjerke sist. Siden Sagholen-hesten vokser en klasse i tet har vi stor tro på at han tar seg av V5-3 i Skien.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Omgangen starter med et garderingsløp. Riktignok kan vi nok slå fast at 11 Grans Trygve er den beste hesten, men lang pause kombinert med kompilsert startspor for oss til å dekke opp favoritten. Han så forresten fin ut i prøveløpet på Sørlandet og har trent bra. 2 Findal Hera er en hest å se opp for. Sist ledet hoppa lenge i Drammen. Motstanden er lettere i dag og hun har dessuten fått et løp i kroppen. 4 Horgen Sisa er ute i langt enklere lag enn sist. Da var hun klart positiv. God sjanse. 1 Skogbryn Harry går på det jevne. Er seiersløs på 55 starter, men har en ok oppgave nå. 7 Vigør kommer ut med løp i kroppen og forventes å være forbedret. 8 Kos Per er bedre enn raden og skal normalt kunne blande seg inn i leken her. Han var positiv etter galopp på samme arena sist.

Ola og Håkon er i form: Fullklaff for travtipsene

6 Minotaur L (V5-2) er god fra start. Skulle han komme seg til tet kan mye være gjort. Seiret enkelt nest sist, mens han skuffet noe forrige gang. 4 New Cowboyland var hardt ute sist. Hjemmebanehesten er langt bedre enn hva programraden tilsier og skal voktes. 7 Why Not A Winner viste fremgang sist. Han er spurtsterk og i dette lille feltet kan han kanskje avgjøre på oppløpet på en kortspeed. 5 Mighty Power går jevne og fine løp, men vinner ikke for ofte. 2 Limerick er bedre enn raden. Holder fin form, men er hardt ute grunnlagsmessig.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

1 Runrig kan være hesten i V5-4/DD-1. Fireåringen er god fra start, men kan ikke forsvare sporet mot startkatapulten 4 Lasse Kosmos. Skal uansett kunne få en gunstig posisjon. Han viste dessuten form da han ble annen bak Cigaro News i Drammen sist. 3 One Way Ås har fått tunge løp på utsiden av lederen i de to siste startene. Likevel har han holdt koken flott til mål. Må med på bongen i dag. 4 Lasse Kosmos tar teten. Holder han seg roligere enn normalt kan dette gå veien. Han har dolg en tendens til å bli alt for stri.Fra bakspor kan Halle-traverne 9 Olivia Sund og 10 Strasbourg være aktuelle siden det etter alt og dømme blir stor fart der fremme hele veien.

Det hersker ingen tvil om at 7 Mikado D er den beste hesten i V5-finalen. Han overbeviste sist og møter ikke avskrekkende motstand. Problemet er sporet. Femåringen kan havne ille til dersom det blir hard kjøring innenfor han. 3 Bacardi B.M.W. var svært tapper annen bak Macho sist. Sist slo han over i passgang på en knallhard bane i Drammen. 6 Nuclear Winter avsluttet sterkt til annen via femtespor sist. Kan ta vinne om han kommer riktig inn i løpet. 2 My Golden Star er ikke lett å få inn på bestilling. Holder hysterisk form, men speedkulen kan kun vise til en eneste seier på 43 forsøk. 4 Rightonyourface står interessant til og er en luring sammen med 11 Luna D'Oro som røpet fin form sist.

Til dagens V5 på har vi satt opp tre V5-forslag som du kan se ved å trykke her . For DD-forslag trykk her .

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør