Foto: Norsk Rikstoto

Pangstart på travuken?

Gävle travbane får gleden av å starte en ny svært spennende travuke

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter tre dager til ende med jackpot, er det bokstavelig talt tilbake til hverdagen mandag. Rikstoto byr på V4 fra Gävle, dobbel V5 fra Leangen og V65 fra Mantorp og det er flotte menyer på alle tre banene.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi velger vår V4-spik i den siste avdelingen på Gävle mandag (V4-4). For å illustrere vanskelighetsgraden denne mandagen så byr Sportbladet og Travronden på to forskjellige bankere i V4-2, vi retter blikket mot V4-4 for å finne vår banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Slipper ikke teten nå
Den femårige vallaken 3 Star Cross gjorde sin første start på godt og vel tre måneder på Romme 15. januar, men det var en vel forberedt hest som kom til start. Kusk Kaj Widell kjørte seg til tet med Star Cross den dagen, men på grunn av lang pause valgte han å slippe teten. Fikk sen luke den dagen, men slo seg likevel forbi til seier. Mandag tror vi ikke Kaj Widell slipper om han kommer seg foranog løp i kroppen har garantert gjort godt. I et middels felt synes vi forutsetningene for vår banker er gode og vi velger å bankerspille 3 Star Cross i V4-4.

Øk moroa og spenningen ved også å kjøpe en Lyntotokupong til dagens V4-løp i Gävle. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på Lyntotokupongen.

Mer suksess for Reden
Det har svingt voldsomt for Daniel Reden hittil i 2013 og han har flere fine vinnersjanse også i Gävle mandag. I V4-1 sender han ut 1 Roger Rebuy fra førstespor bak bilen. Femåringen er sparsomt startet, men har fått tre løp i kroppen nå etter lang pause. Galopperte i tet sist, men kom fint tilbake til tredje. Kommer nå ut på sprint for første gang siden treårssesongen og slett ikke utenkelig at Daniel Reden igjen prøver å sitte foran. Blir neppe mer enn et tredjevalg i V4-1 og kan være en flott utgangshest i V4-spillet denne mandagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør