Dumdummaid og Kristian Malmin
Dumdummaid og Kristian Malmin Foto: Hesteguiden.com

V65 DRAMMEN MANDAG

Pengedryss igjen?

Det var fine penger å hente for dyktige spillere på Momarken i går, og i Drammen i kveld kan det være duket for storutbetaling igjen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

En ny travuke står for døren og Färjestad travbane i Karlstad er arena for ukens første lunsjtrav. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

I kveld sikter Undertegnede på å følge opp suksessen fra forrige mandag i Drammen da min "mandagsbong" gikk inn med 32 016 kroner i utbetaling. I kveld er det flere åpne løp, og selv med storfavoritten 3 Dumdummaid i V65-finalen i boet, kan det være fine penger på gang.

Patrik Fernlund styrer tipsene på svensk side av grensen, der Mantorp er arena for kveldens V64-spill. I Boden i går gikk Patriks "responssystem" på fire andeler a. kr. 1000 inn til en utbetaling på pene 23 157 kroner, og det er nye vinnersjanser med Patrik i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Malmin avslutter
I et sprintløp for varmblodshester i V65-finalen er det ikke lett å se hvordan 3 Dumdummaid skal kunne tape, og vi kan ikke gardere. Etter at 1 Punktum Skalflex er blitt strøket er det vel nærmest tetgaranti på henne, og etter alt å dømme styrer Kristian Malmin begivenhetene fra start til mål.

Det er dunkel form på de øvrige deltagerne i dette løpet, men formen på Dumdummaid er fin. Hun satt fast som fjerde på 17.5 full vei nest sist, og sist avsluttet hun fint til tredje på 16.7 på en sprint etter sen luke til slutt. Hun vant sist hun gjestet dagens arena, og vi tror på dacapo i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Leder rundt om?
I et kaldblodsløp hvor de stallansatte skal i aksjon i V65-3 har vi klart mest tro på tre hester, og vi tror 7 Aaby Knekten piler til tet. Da kan i så fall mye av jobben være gjort, og vi tror han er seiersaktuell med løp i kroppen etter lang pause. Han fikk sjette på 30.1 full vei sist, og så ganske fin ut der.

Bedre på kapasitet er nok 8 Melbyjerven, men han er av den usikre sorten. Han kommer nå tilbake etter litt pause med et fint prøveløp på 31.7 full vei i bagasjen, og trener Lars O. Romtveit er optimist. Av de bedre feilfritt skal også 6 Hafell Prinsen være, og dyktige Kristine Kvasnes er stødig makker.

Blitt for stor?
I et nytt kaldblodsløp i V65-5 blir 7 Kap Tulla storfavoritt med rundt 50% av innsatsene på seg, og hun er trolig best på kapasitet. Hun fikk sølv på 31.2 full vei etter lang pause sist, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Hun har dog tidligere vist seg å være svært usikker, og sporet er ikke gull i kveld.

Det kan således bli hva som helst (kan like gjerne bli disket som å vinne), og da sikrer vi oss med et par garderinger. Uforandret fin form er det på 10 Ulydia (vant på 32.6 full vei sist), mens 11 Lasken Kari var positiv både tredje sist og sist. Sist fikk hun sølv på 30.5 på en sprint, og hun er lite spilt.
Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør