Foto: hesteguiden.com

Pengene renner inn

Sportspills travredaksjon holder knallform og gevinstene kommer tett som hagl. I kveld er det Åsbjørn Tengsareid som skal hjelpe oss til nye gevinster på Bjerke.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny onsdag:
Oddstips: City og Bodø

Tippetips midtuke: Molde kan vinne

Sportspill har holdt strålende tipsform i en lengre periode nå, og i innledningen på denne uken har vi spilt inn totalt flotte 22 300 kroner på våre foreslåtte spill (mandag og tirsdag)! På mandagens lunsjtrav på Klosterskogen ble det klaff (6400 kroner tilbake), og et herlig DD-spill på Drammen på kvelden innbrakte 3 000 kroner. Under tirsdagens lunjstrav på Forus (snaue 8 000 kroner tilbake) ble det fullklaff, og under tirsdagens doble V5-omgang på Momarken ble det fem rette på alle spilleforslag i både V5A og V5-B.

Oppdatert onsdag kveld: Vi har definitivt overskriften i behold etter onsdagens løp på Bjerke. Både det mellomste V65-forslaget og systemet gikk inn med seks rette og de to minste V65-forslagene inneholdt hhv en femmer og to femmere. I tillegg ble det fulltreff både på det minste og det største DD-forslaget. Foreløpig status på Bjerke i kveld er da drøye 15 000 kroner innspilt på våre forslag.

Og som det ikke var nok ble det treff både på det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 576) og det største V5-forslaget som hver seg utbetalte kr 4 198 kroner. Dermed ble det over 23 000 kroner innspilt på våre V65/V5/DD-forslag denne onsdagen.

Vi satser på at den fine formen holder seg i kveld, og på landets hovedbane denne onsdagen er det som vanlig V65-spill som er hovedfokuset. Vårt store abc-system i V65-spillet på 2 200 kroner finner dere nederst i denne artikkelen, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Holder seg på beina?
Vi velger å tro at 3 Torpa J. i den femte avdelingen fortsetter den stabile trenden han nå er inne i, og i en feilfri utgave tror vi ikke Tengsareid-traveren taper dette løpet. Det finnes selvsagt alltid en viss galoppfare på denne krabaten, men i de få løpene 5-åringen har svingt seg opp bak startbilens vinger har han virket travsikker. Vi tror således på et feilfritt løp også denne gangen, og fra et flott spor ligger det an til tidlig tet i kveld (normalt ingen som nekter ham teten her).

Vant på flotte 25.3 full vei fra den posisjonen etter en veldig tøff 21-åpning på løpet i den nest siste starten, og i den siste starten avsluttet Moe Odin-sønnen noe helt enormt fra køen til tredje på 26.4 full vei. De antatt tøffeste i mot står vanskelig til (10 Sarpsfoss og 12 Briskeby Rauen), og da satser vi på at den flotte Moe Odin-sønnen bokfører årets femte triumf ved denne anledningen.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 3 B: 10-12-7-8 C: 9-1-2-4-5-6-11

Annonse: Øivind Grøstad byr på en brutal 30-oddser i V65-6 som "ingen" har fått med seg

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp?
Ja, vi har i hvert fall veldig god tro på at vinneren er å finne på våre to utvalgte i V65-spillet i et flott sprintløp for varmblodshester i finalen, og fra tet er 1 Kendrick Jr. snakk om hesten å slå. Åpnet spreke 06.1 første fem hundre i fra et tilsvarende spor i den femte siste starten, og da sier det seg selv at tetkampen er avgjort på et blunk.

6-åringen er en frontrunner av rang, og fra spiss vant han på sterke 12.7 over aktuell distanse i den nest siste starten (slått var da en så god hest Out Of Nowhere). Kunne lite fra køen til femte på 15.3 i den siste starten, men det er slik han er (og det løpet kom nok litt for tett på det foregående). På Bjerke har hesten alltid gått gode løp, og ny kusk Tom E. Solberg sitter bak en hest med en topp vinnersjanse.

Et flott oppsving i regi Tom Horpestad har 2 Diva Arvells fått nå på slutten, og sporet i kveld er helt optimalt (og da skal hun ikke være nede som et fjerdevalg i spillet!). Varenne-datteren har nødt til å få en fin reise ved denne anledningen, og dersom hun får ligge på rulle i fine rygger til ut i oppløpet blir hun tung å stå i mot til slutt. Avsluttet strålende til tredje på 13.3 over aktuell distanse i den nest siste starten, og i den siste starten var 23-prosenteren i spillet veldig tapper som holdt unna til seier på 15.0 full vei etter et tøft opplegg underveis.

Vi fikk ikke råd til 5 Bertie Invalley på våre V65-forslag (det hadde kostet over 1000 kroner til på systemet for å få plass til ham der, og det blir for drøyt), men han er krysset av for på vårt største V5-forslag. Toppform der i gården, men han er avhengig av tøft tempo på løpet for å komme inn i matchen (noe vi tviler på at det blir for det er sjelden noen stuper på Tom E. Solberg i tet...). Svak i den siste starten var 4 Power To Elegance, og da står vi over denne gangen. Tatt bort av sporet er 7 Kick Hanover, og vi har i grunnen knalltro på at vinneren er å finne på tethesten eller speedkula til Horpestad til slutt.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 1-2 B: 5-4-7 C: 10-6-9-3-11-12-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
Et flott varmblodsløp for varmblodhester innleder denne rebusen, og vi synes at vinnnerkandidatene er mange (på vårt store system stryker vi ingen). Etter at 3 Constantin W. har vært kanongod i tre løp på rad, er det ikke lett å ikke sette Holm-traveren fremst. Tapper i nederlaget for en smygkjørt Impressive Joe etter en tøff sisterunde via sporene i den siste starten, og tidligere i karrieren var 5-åringen stabil på dagens startmetode volte. Løste greit fra et trangt andrespor ved triumfen på 16.4 full vei 6. Juni i sommer, og det skal dreie seg om en solid vinnersjanse.

Vi ble nesten tatt på sengen av 6 Northern Territory i den siste starten, og innsatsen til sølv på 15.7 full vei var strålende den gangen. Kusk Liv J. Lund får en fin start når Hans Chr. Holm leder volten omvendt vei, og med en tilsvarende innsats som i den siste starten, er 7-åringen seiersaktuell. Det er også 10 I Wish Icould Fly, dersom Hamre-traveren takler dagens startmetode, og det går vi ut i fra at han gjør når Frode Hamre har meldt. 4-åringen kommer fra to strålende innsatser i to V75-løp, og han nærmer seg en seier igjen nå.

En flott sisterunde til tredje på 17.1 over 2609 meter gikk 2 Pole Position U.S. etter lang pause i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort. Herdet i tøffe omgivlser i Sverige med høyt straffegrunnlag der borte tidligere, og dersom 5-åringen takler et litt kinkig spor i volten, tror vi Credit Winner-sønnen kjemper om seieren. Det er heller intet å utsette på formen til duoen 8 Twins Torpedo (speeder voldsomt fort til slutt med løp på lang vent) og 9 Tobrosboy Augustinu (herdet i tøffe omgivelser nå på slutten), og da krysser vi tidlig. Det er opp to klasser for nestfavoritten 5 Ante, og da får Høitomt-traveren først en plass på vårt store system som en C-hest.

Vår rangering V65-1: A: 3 B: 6-10-2-8-9 C: 5-7-12-1-4-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-2, 2140 meter voltestart
Vi støter på et relativt åpent kaldblodsløp i den andre avdelingen, og vi garderer da følgelig bredt (på vårt store system stryker vi kun to hester). Seks hester hever seg dog litt over mengden, og toppform holder 8 Horgen Don. Dersom fargerike Håkon J. Nordland klarer å kjøre feilfritt også i kveld (noe han har gjort i de to siste startene), ja så er 4-åringen seiersaktuell også denne gangen. Vant på fine 30.0 full vei i den siste starten, og det er ikke noe tøffere i mot ved denne anledningen (heller litt enklere).

Vi bli ikke helt klok på 7 Bokli Storm, men 4-åringen har vært en ”snakkhest” lenge. Så langt har Fakse-sønnen ikke levd opp til forventningene, og han gikk et løp kun på det jevne til fjerde i den siste starten. Fra tet tror vi han kjemper langt bedre, og den posisjonen tror vi han får han i kveld. Det virker til at 3 Stumne Glimt er kraftig på gang (toer på fine 29.7 full vei i et monteløp i den siste starten), og Holtung-traveren kom bra tilbake etter galopp i den nest siste starten foran sulky.

En sjokkvinner var 4 Hogsnes Kongen på fine 28.2 over en sprint i den siste starten, og 6-åringen var da fryktelig forbedret i ny regi. Full distanse er trolig ingen fordel, men i et løp hvor det ikke kryr av kanoner, tør vi ikke å avskrive Amdal-traveren. Fin form er det på duoen 9 Borge Oda (avslutter alltid bra med et løp i rygger underveis) og 11 Rabb Jim (variabel, men klart god nok på sitt beste), og begge kan her score på at de virker relativt travsikre (noe som ikke kan sies om de antatt beste i dette løpet).

Vår rangering V65-2: A: 8 B: 7-3-4-9-11 C: 2-6-12-1 D: 10-5

HTML EMBED

V65-3, 2140 meter voltestart
Vi støter på et litt åpent varmblodsløp i den tredje avdelingen, og på vårt store system får vi plass til seks hester. Tre hester hever seg dog litt over mengden etter vårt skjønn, og fremst setter vi 5 Readytorhumble D.K. (kun krysset av på hver fjerde kupong!) 4-åringen holdt godt fra ”dødens” til tredje på 16.5 i den nest siste starten etter lang pause, og i den siste starten så Anderssen-traveren strålende ut.

Hesten satt i andre utvendig før han hoppet seg vekk inn i den siste svingen ved den anledningen, men kusken kjørte oppi foranliggende konkurrent den gangen (han var grisepigg på det tidspunktet). Hesten er flink ut på voltestart, og vi tror kusk Lars A. Kolle kan kjøre seg relativt tidlig til tet (og da blir han i så fall ikke lett å slå).

Storfavoritt etter to strake triumfer nå på slutten blir 14 River Kemp (vant sprettlett på fine 15.7 full vei i den siste starten), men 4-åringen er fortsatt ikke til å stole på. Usikker som få, men spor ytterst i andre rekke på 20 meter tillegg kan sørge for feilfri avgang også denne gangen (trolig det beste sporet han kunne få).

Vi synes 12 Ramos Boy avsluttet strålende til sølv på 16.0 full vei i den nest siste starten før han galopperte seg vekk i den siste starten, og Hamre-traveren trekker klar fordel av dagens arena. Bakspor er også bare en stor fordel slik vi ser det, og vi synes 4-åringen er alt for lite spilt med sine 12 % denne gangen.

Vår rangering V65-3: A: 5 B: 14-12 C: 9-7-10-1-3-8-13-11-6 D: 2

V65-4/V5-1, 2140 meter voltestart
Et flott kaldblodsløp venter oss i den andre avdelingen, og vi finner fire relativt hete vinnerkandidater. Piler til gjør 6 Eskelands Bror, og med den formen 4-åringen har vist nå på slutten, kan han lede rundt om. Vant på sterke 25.3 over en sprint i den siste starten, og da slo han seiersmaskinen Torpa Jan lett. Trolig best på sprint, men i den nest siste starten vant han også et V75-løp på 29.3 full vei på en litt sugen bane.

Favoritten får 9 Holterjerven over seg på sisterunden, og han er fryktelig tung å stå i mot til slutt på sitt beste. Det er lenge siden han har vunnet løp (29. juli), men 4-åringen har gått en rekke sterke løp nå på slutten. Ble brukt veldig tøft innledningvis i et stayerløp i den siste starten, og da ble det litt tungt til slutt (tredje på 28.4). Ikke noe å si på den innsatsen, og dersom det løser seg fra et litt sjanseartet innerspor på 20 meter tillegg underveis, er han seiersaktuell.

Det er også 14 Hvindjerven (vant et sprintløp på 27.9 i den siste starten), og den sterke Hvattum-traveren står perfekt til i sitt springspor på 20 meter tillegg. Vi krysser således av for 6-åringen på våre to største spilleforslag, og der får også 7 Nordby Viktor en plass. Sistnevnte virket ikke helt sluttkjørt når han hoppet seg vekk utvendig for lederen i den siste svingen i den siste starten, og 4-åringen virker til å være i rivende utvikling (Per O. Midtfjeld vant med ham sist han kjørte denne krabaten).

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 6 B: 9-7-14 C: 12-10-3-8-11-13-15-2-5-4-1

V5-4, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp forbeholdt kvinnelig kusker har vi å se frem til i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi synes løpet er veldig åpent (på vårt største spilleforslag helgarderer vi). En voldsom form holder 9 Annie Girl, og kusk Berit T. Alm har klar fordel av å kunne kjenne hesten hun kjører godt. Vant på 16.7 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten avsluttet 7-årshoppa voldsont fint til tredje på 18.3 over 2640 meter. Gikk fryktelig fort siste 600 i det løpet, og i fra et perfekt spor i andre rekke tror vi på en topp vinnersjanse.

Vi ble vel ikke voldsomt imponert av 4 K.L.M. Budweiser ved triumfen på 18.0 full vei i den siste starten i realtivt billige omgivelser, men 4-åringen kan klart bedre enn det. Gikk også endelig et feilfritt løp den gangen, og det var i hvert fall et stort steg i riktig retning. Tilbake etter lang pause kommer 7 Baltic Winner med uviss form, men 5-åringen kan mye på sitt beste (og da bør han regnes tidlig direkte). Pent til står 1 Enhanced Credit, mens duoen 8 Perfect Line og 11 J.C. Heigen heller ikke trenger å være helt borte med litt flyt på veien.

Vår rangering V5-4: A: 9 B: 4-7-1-8-10 C: 6-10-3-5 D: 2

V5-5, 2140 meter voltestart
Et fryktelig vanskelig løp for varmblodshester i grunnlag null har vi å vurdere i V5-finalen, og vi tyr likegodt til heldekk på samtlige spilleforslag. Det er svært spennende stamme på 1 Divided Love (Love You som far og 12-traveren Huxtable Lady som mor), og fra et perfekt spor med et bra prøveløp i ryggen på 21.0 full vei, setter vi Tholfsen-traveren fremst.

Avsluttet godt to ganger på rad har 5 Paisley Park gjort til sølv, og det kan ende med seier denne gangen. Veldig tøft ute mot Support Justice & Co i den siste starten var 4 Flying Inside, og i rikitige omgivelser denne gangen, bør Stenberg-traveren regnes tidlig. Spennende etter pause er 2 Working On A Dream, mens 3 Treatmenice bør kjempe langt fremme i et løp som dette på de to siste prestasjonene.

Vår rangering V5-5: A: 1 B: 5-4-2-3 C: 7-6-8-9-12-10-11

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2200.- (over fire bonger)
Stamme 5760 rekker (12*10*6*4*1*2)
A: 3 B: 2-6-8-9-10 C: 1-4-5-7-11-12
A: 8 B: 3-4-7-9-11 C: 1-2-6-12
A: 5 B: 12-14 C: 7-9-10
6-7-9-14
3 Torpa J.
1-2

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 480.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 528.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 792.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør