Perfekte forutsetninger!

Etter en rekke sterke løp uten å vinne tror vi på seier for Rapponghi med optimale forutsetninger for hans del på Øvrevoll i kveld!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 1: Modo har fått opp dampen
Dobbel V5 Bergen: Endelig casino i Bergen
Oddstips 2: Napoli for halv maskin
Lunsjtrav Bjerke: Det går så det griner

Etter at lunsjtravene er ferdig på Bjerke og Romme i Sverige er det Øvrevoll og Bergen travpark vi kan spille til på kvelden, og på Øvrevoll tror vi en formsterk hest endelig får smake seierens sødme igjen.

Sportspill har holdt strålende tipsform i en lengre periode nå, og i innledningen på denne uken har vi spilt inn totalt flotte 45 667 kroner på våre foreslåtte spill (mandag, tirsdag og onsdag)! På mandagens lunsjtrav på Klosterskogen ble det klaff (6400 kroner tilbake), og et herlig DD-spill på Drammen på kvelden innbrakte 3 000 kroner. Under tirsdagens lunjstrav på Forus (snaue 8 000 kroner tilbake) ble det fullklaff, og det fortsatte på Bjerkei går onsdag!

Både det mellomste V65-forslaget og systemet gikk inn med seks rette (totalt 13 4478 kroner inn) og, i tillegg ble det fulltreff både på det minste og det største DD-forslaget (totalt 1 593 kroner inn). Og som om det ikke var nok ble det treff både på det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 576) og det største V5-forslaget som hver seg utbetalte kr 4 198 kroner. Dermed ble det herlige 23 367 kroner innspilt på våre V65/V5/DD-forslag denne onsdagen. og det er nye sjanser på Øvrevoll i kveld!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 19.05
DD kl. 20.15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nå tror vi på seier!
Hesten kommer ut i V5-3, og vi tror 7 Rapponghi er snakk om den beste hesten i dette løpet.Han har vist god form i de siste to startene, dog uten å vinne. Han har vunnet over denne distansen tidligere, og møter flere hester som ikke akkurat er kjent for sine sprintferdigheter.

Rytter er et usikkerhetsmoment, men Helene Smit har vunnet og har en tredjeplass på sine tre ritt så langt. Rapponghi er i god form har to annenplasser og en tredjeplass på de siste tre startene, og i kveld bør det være tet fra start til mål.

Vår rangering V5-3: A: 7 B: 8 – 9 – 5 - 10 C: 11 – 6 – 2 - 1 D: 3 - 4

V5-1
9 Al Rannan har vunnet et løp i karrieren, og det var på Øvrevolls dirt track bane 9. august. Blir min favoritt i dette løpet. 1 American Accent har kun startet 3 ganger i karrieren hvorav en start i år. Er den beste hesten, men formen er usikker. 2 Surfer glimtet til i siste start, og han kan overraske.

Vår rangering V5-1: A: 9 - 1 B: 2 – 5 C: 6 – 7 – 8 – 3 - 4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2
6 Naja med Per- Anders Gråberg på ryggen må ha en stor mulighet i dette løpet. Hun har vist god form i de siste startene, og motstanden er overkommelig. Per-Anders rir med stor selvtillit for tiden etter seks vinnere på Jägersro torsdag og fire på Täby søndag. 8 Imperial Skylight var helt overlegen i siste start, men han kan være litt ustabil. Legger han godviljen til kan det gå bra.

Vår rangering V5-2: A: 6 – 8 - 10 B: 1 – 3 – 9 C: 4 – 5 – 7 - 2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4
Dette er et åpent løp, og bred gardering kan være melodien. 11 Chorusso har vært jevn og god hele sesongen, men har enda ikke vunnet. 9 Findus Zaid har kun startet tre ganger i år. Gikk et brukbart løp på Klampenborg 22. september da han var annenhest etter Mr Timberlake, men han har heller aldri vunnet.

2 Ilusive Spirit viste form i den siste starten da han var annenhest etter Pannacotta, og treneren har tro på hesten. 4 Phili Boy har vært favoritt et par ganger i år uten å innfri helt. Skuffet noe siste, men i dag er distansen bedre. 10 Sophies Love er ute på favorittdistansen, og skal ikke glemmes.

Vår rangering V5-4: A: 11 – 9 - 2 B: 4 - 10 – 3 – 6 – 7 ’

V5-5
6 Cassano er tilbake på Øvrevolls dirt track og den passer han bra. Må ha en stor mulighet her selv om han har skuffet denne sesongen. 9 Wattan har enda ikke vunnet løp i år men siste start viste at han er på gang. Ikke umulig at han vinner dette løpet da de eldre hestene ofte slår treåringene. 11 Messi har vært en av de beste norskoppdrettede treåringene i år og er med i teten her. Det burde holde med disse tre.

Vår rangering V5-5: A: 12 - 11 – 9 – 2 - 1 B: 6 – 3 – 7 – 10 – 8 – 5 - 4

Tips øvrige løp
Løp 1 –3 Dickie Dickens var god i sin siste start da han knepent var slått av gode Daydream Believer. 12 Fredde har tre tredjeplasser på rad, men var slått av førstnevnte i siste start. 15 Macbeth er på gang.

Løp 2 – På tung gressbane går vi for årets derbyvinner 8 Old Pal. Måten han vant Scandic Norsk Derby på indikerer at han takler 400 meter lenger distanse. 4 Bomar bør bli annenhest, men tung bane kan være et problem. 1 East Meets West var annen etter Bank of Burden på Jägersro. Er neppe like god på gress, men er i form.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør