Foto: Reuters/Scanpix

PSG kan overraske på Mestalla

Vi spiller en dristig borteseier når Champions League starter opp igjen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny tirsdag
V4 Bollnäs: Gjør Steinlager stolt!

Lunsjtrav Bjerke: Hamre regjerer
V65 Jägersro: En trener i form
Oddstips 1: Brighton mener alvor
Oddstips 2: PSG kan overraske

Det er en av disse tirsdagene på langoddsen, med fristelser både fra ishockey, engelsk fotball og Champions League. Verdens kanskje gjeveste turnering innleder siste avsnitt i dag, med åttendelsfinaler mellom Celtic og Juventus, og Valencia og PSG. Oppgjøret på Mestalla ser du på Viasat 4 klokken 20.45.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Uken fikk en god start i går, da vi satt både langskuddet med UB på Olympiastadion i Berlin og argumenterte for 0-0 og spilte uavgjort til 3,20 mellom Real Betis og Real Valladolid i dagens spill.

Dagens langskudd
9. Lillehammer IK - Stavanger Oilers H 2,50

GET-Ligaen. Det er alltid spennende å se oddsen på Lillehammer hjemme i Kristins Hall. Her vinner Lillehammer stort sett alt. De fem siste er alle vunnet uten bruk av spilleforlengelse, Sparta, Lørenskog, Frisk, Stjernen og Vålerenga er de fem siste til å få med seg 0 poeng i bussen hjem, alle er topplag utenom Stjernen. 14-1-4 er Lillehammers hjemme-tall etter tre perioder. Oilers tapte fire av de fem siste før landslagspausen, og hvorfor de står som favoritter her etter det de viste mot Stjernen (tap 2-3) og Storhamar (tap 1-3) i de to siste, er ikke lett å se. 2,50 på hjemmeseier må testes.

61. Celtic - Juventus H 4,15
Champions League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Allerede i kvalifiseringen til årets turnering var det mange som fryktet at Celtic kunne ryke, men de kom seg videre etter dobbeltoppgjør mot HJK Helsinki og Helsingborg. I gruppespillet leverte nesten over evne innledningsvis, med 0-0 mot Benfica og 3-2 borte mot Spartak Moskva. Men skikkelig moro ble det ikke før de tok ledelsen på Camp Nou og var sekunder og millimetere unna poeng i Barcelona, og senere da Rod Stewart brast i tårer da Celtic slo Barcelona 2-1 på Celtic Park. Den viktige siste kampen mot Spartak vant de også, og man må jo spørre seg, skal det slutte nå? Skal Forster slutte med feberredningene sine bare fordi det er åttendelsfinale? Celtic stilte bortimot rent reservelag mot Inverness i helgen, men vant 3-1. I dag stiller de sterkere, og vi synes 4,15 for hjemmeseieren er så høyt og så spennende at vi må sette en slant på at eventyret fortsetter.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
14. Storhamar Dragons - Stjernen H 1,45

GET-Ligaen. Noe får oss til å nøle med å spille 1,45 på Storhamar her. De slo riktignok habile Oilers i forrige match, noe forøvrig Stjernen også har gjort nylig, men alt i alt er de så opp og ned at odds under 1,50 nesten aldri er aktuelt. Etter at de spilte sesongens beste kanskje beste match mot Lillehammer og vant 4-0, falt de ned adskillige hakk og tapte 2-6 for Rosenborg runden etter. Nå kan man jo bare gjette på hva de leverer denne gangen, etter at de slo Oilers 3-1 i Stavanger sist. Vi har foreslått spill på dette noe ustabile laget fra tid til annen, med vekslende hell. Denne gangen står vi over.

Dagens spill
Det er lett å få ideer når man ser dagens meny. Vi lander på to langskudd og to dagens spill, alle kan spilles som singler og vi satser friskt denne tirsdagen.

Norsk Tipping

67. Valencia - Paris Saint Germain
Champions League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Valencia tapte bare én kamp i gruppespillet, det var bortekampen mot Bayern München. Hjemme mot tyskerne spilte de 1-1. De fire andre kampene mot Bate og Lille vant spanjolene, meget sterkt, og det var som om det alltid var stang inn i Champions League mens det var mer stang ut i La Liga på samme tid. De ble nummer 2 i CL-gruppen, med samme poengsum som Bayern München. I spansk liga har Valencia 4-2-5 på bortebane og er nummer 5 på en jevn tabell. På lørdag sørget Nelson Valdez for en meget sen matchvinnerscoring borte mot Celta Vigo. Ernesto Valverde overtok som manager tidlig i desember og Valencia har sett mer stabile ut under hans ledelse.

Barragan (f) er suspendert. Mathieu (f), Piatti (m) og Viera (m) er trolig ute for hjemmelaget. Cissokho (m) er usikker, han skadet seg i ligaen i helgen. Slik kan hjemmelaget starte:

Guaita - Cissokho, Rami, Ricardo Costa, Pererira - Guardado, Tino Costa, Jonas, Ruiz, Banega - Soldado

PSG har virkelig fått opp dampen i Ligue 1, med seire i åtte av de ni siste. De to siste har vært rene målshow, 4-0 i Toulouse og 3-1 hjemme mot Bastia. PSG var ganske suverene i gruppespillet i CL, der de bare tapte bortekampen mot Porto men vant de fem andre oppgjørene. De var i gruppe med Dinamo Zagreb og Dinamo Kiev, som ble for små i det gode selskap. Årets utgave av PSG er en millionmaskin komponert med det mål å vinne Champions League, så det blir veldig spennende å se hva de får til nå som formen er på topp når turneringen går inn i sin siste fase.

Det er lite fravær for bortelaget og Sakho (f) er tilbake, men Thiago Silva (f) og Thiago Motta (m) får vi ikke se. Nykommer Lucas Moura (m) er på plass, og dessuten er David Beckham (m) med i troppen, men han skal ikke spille. Sannsynlig oppstilling:

Sirigu - Maxwell, Sakho, Alex, Jallet - Matuidi, Verratti - Lavezzi, Menez, Pastore - Ibrahimovic

Vi tror PSG kan overraske på Mestalla. De virker å være i enda bedre form nå enn tidligere i turneringen, mens Valencia er mer opp og ned. Forutsetningene er annerledes når det spilles returkamp, PSG kan som alle andre bortelag i første kamp mistenkes for å være fornøyd med uavgjort. Men det vil ikke Valencia være, spanjolene må vinne dette for å ha noen sjanse sammenlagt. PSG har typer som Zlatan, Lavezzi og flere andre ærgjerrige matchvinnertyper som kan slå til dersom kampen åpner seg mot slutten, Valencia har strengt tatt bare Soldado hvis vi skal telle goalgettere i verdensklasse. 2,95 for borteseier får en innsats på 100 kroner. Spillefrist klokken 20.40.

67. Valencia - Paris Saint Germain 2,25 2,95 2,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør