Foto: hesteguiden.com

Redneck i lunsjen!

Høykapable Redneck fremsto i en klart forbedret utgave i ny regi i den siste starten, og vi tror han vinner igjen i lunsjen på Bjerke i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Torsdagen er en travel dag for de som skal spille på trav, og de første sjansene til å vinne penger får du i lunsjtravene på hhv Jägersro i Sverige og på Bjerke i Norge.

Vi kan siden se frem til en dobbel V5-omgang i Bergen her på berget og V65-spill til Åby i Sverige på kvelden, og som vanlig har Sportspill tips til alle arenaene på torsdager.

Les også:Jonny er vår mann i Malmö

Etter en heidundrende V65-onsdag på Bjerke forrige onsdag, ble det brukbart også i går. Forslaget til 360 kr. ga en godt betalt femmer på 548 kroner tilbake, mens de som spilte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kunne kvittere ut 945 kroner. Våre lesere hentet tilbake nesten 90 000 kroner i gevinster på dette onsdag, og vi håper selvsagt vi skal hjelpe dere også i dag.

Vi fant vårt holdepunkt for dagen i et sprintløp for varmblodshester i V5-4 i lunsjen på Bjerke i dag, og da snakker vi om 1 Redneck. 4-åringen har alltid vist fin kapasitet, men han har åpenbart slitt mye med det helsemessige. Galoppert seg bort alt for ofte, men i ny regi i den siste starten fremsto Love You-sønnen i en klart forbedret utgave.

Via tredjespor rundt den første svingen landet han etter hvert i ”dødens”, og vi synes det var en kruttsterk prestasjon å avgjøre løpet til sin fordel til slutt på fine 15.1 over aktuell distanse den gangen. Trolig forbedret med løp i kroppen etter lang pause, og vi synes dagens konkurrenter er svakere enn de var i den siste starten.

Sporet kan se litt sjanseartet ut, men denne hesten er bedre fra start enn mange tror. Vi tror han har en fair sjanse til å for svare sitt innerspor, og da er i så fall løpet kjørt. Blir han overflydd er det såpass varierende startferdigheter på hestene i første rekke, at vi tror han kommer seg ut et spor, og når satt kusk Tom E. Solberg fast sist?

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 2-6-5-10-11-12 C: 4-7-8-9

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 2100 meter autostart
Vi synes tre hester hever seg litt over mengden i dette varmblodsløpet som innleder denne rebusen, og etter en fin innsats til sølv på 17.5 full vei i debuten på norsk jord må 10 Roux The Day være snakk om en favoritt. Trolig forbedret med løp i kroppen etter lang pause, og dagens konkurrenter er svakere enn de var i den siste starten.

Skyhøy kapasitet er det på 12 Absolutely Fabulous, men 4-årshoppa er som kjent svært usikker. Solid innsats til sølv på 15.7 over en sprint i den nest siste starten, og sist hoppet hun vekk en fremskutt plassering i et tøft V75-løp i Drammen. Baksporet kan øke sjansene for et feilfritt løp, og da er det snakk om en topp vinnersjanse.

Dunkel form er det på Brizma Star, men hoppa kan mye. Vunnet fire løp før i år, og hun har vunnet to løp i Norge før. Positiv til fjerde på 18.3 full vei var 2 Zorgwijk Kabota, og 5-åringen står fint til. Vi synes 8 En Vie La Rose viser stadig stigende form (sølv på 18.2 full vei sist), og på tross av et litt dårlig spor synes vi hun skal regnes.

Vår rangering V5-1: A: 10 B: 12-5 C: 2-8-7-4 D: 9-3-6-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Vi støter på dagens største favoritt i form av 4 Arwen med sine voldsomme 72 % i et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag i den andre avdelingen, men mot klart skjerpet motstand i autodebut, tyr vi til noen garderinger på samtlige spilleforslag. Hun har vunnet enkelt tre ganger på rad, men det var ikke veldig mye spart i målgangen sist.

Etter å ha vunnet enkelt i den nest siste starten på 33.9 full vei gikk 9 Oddvar en kruttsterk sisterunde til tredje på 32.3 full vei i den siste starten, og 4-åringen har trolig bare en fordel av å stå i bakspor med tanke på et feilfritt løp. Kan bli vel ivrig i første rekke, og vi tror Flåten-traveren kan utfordre storfavoritten i en feilfri utgave.

Ga seg litt fra tet i den siste starten gjorde 10 Valle Ann (tredje på 34.3 full vei), men vi tror 5-årshoppa er bedre bakfra (gikk og bremset hele veien i tet sist). Gikk 32.3 full vei som tredje i den nest siste starten, og på den prestasjonen skal hun være tidlig aktuell i dag. Svak i den siste starten var 3 Eike Linn, men hoppa kan klart bedre enn det.

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 9-10-3 C: 1-4 D: 2-6-7-8-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Vi får ikke øye på mer enn fem vinnerkandidater i dette varmblodsløpet i den tredje avdelingen, og en naturlig favoritt skal 4 Illusion S.E. være snakk om. 4-årshoppa vant lett på 18.3 full vei som vår banker for dagen i den siste starten, og på ny skal det dreie seg om en topp vinnersjanse. Møter dog litt bedre hester i dag, og da garderer vi.

Veldig på gang er 6 Dumdummaid (fjerde på 17.6 full vei i den siste starten bak litt bedre hester enn dagens konkurrenter), og denne gangen tror vi Malmin-traveren er seiersaktuell. Det skal også 3 Rubin Tamsen være i fra et fint spor (god i de to siste startene), mens duoen 8 Bellagio og 10 Divided Darling heller ikke er sjanseløse i dag.

Vår rangering V5-3: A: 4 B: 6-3-10-8 C: 9-11-2 D: 12-7-5

HTML EMBED

V5-5, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp i relativt høyt grunnlag avslutter denne rebusen, og vi synes at det er mange vinnerkandidater i dette løpet. Det er ned en klasse for 6 Rolling Star, og formen på 8-åringen virker til å være stigende. Femte på fine 13.7 på en sprint i den siste starten bak Lucky Carpenter&Co i den siste starten, og det er klart enklere i mot i dag.

Uforandret fin form holder 3 Beak`s News (avsluttet bra til tredje i den siste starten), og i et løp som dette skal 8-åringen være seiersaktuell. Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig 5 Showmethecigar (tredje på 17.0 full vei sist), og vi synes Anderssen-traveren skal være av de bedre i dette løpet (matchet i tøffe lag før hvilen).

Sporene er ikke de beste for verken 7 X.O. Hornline eller 8 Made In Hoff, men med litt tempo på løpet har begge kapasitet til å kunne blande seg inn i striden helt der fremme til slutt. Førstnevnte har vært litt under pari nå på slutten, men han er svært god på sitt beste. Sistnevnte er herdet i tøffe lag, og formen synes uforandret fin.

Vår rangering V5-5: A: 6 B: 3-5-7-8 C: 9-11 D: 4-12-1-10

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør