Foto: Hesteguiden.com

Rekordholderen er bankers

Vi stoler på Rapponghi på Øvrevoll i kveld.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen: Høstform for Storetvedt
Lunsjtrav Bjerke: En klink vinner?
Oddstips: Hockey for alle penga

Tipsene til løpene på Øvrevoll er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens banker finner vi i V5-3. 7 Rapponghi er en sandbanespesialist som har forsøkt seg flere ganger på gress i sommer, uten å helt finne ut av det. På dagens banetype derimot, er han god. I siste start ble han knepent slått av svenske Smart Endeavour. Nå er distansen litt kortere, og på dagens distanse har han banerekorden. Han skal ha mye å gå på, og dette løpet vinner han.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

V5-1
6 Messi blir førstevalget og skal ha en meget god mulighet. Derbydistansen ble i lengste laget for han. 8 Cassano går jevnt og bra uten å overbevise og er kanskje best på sandbanen, men vi kan ikke glemme ham helt. 2 Ragazzo avsluttet fort i siste start da han var annenhest etter Max Manus. Tar vi med ham på bongen, burde vi være godt dekket.

Rangering: A: 6 – 8 - 2 B: 4 – 5 – 1 – 7 C: 3 D: 9

V5-2
6 Marked By Zorro har vært i god form i hele år og kan utmerket godt vinne dette. 5 Theoderich kan en del i sine beste stunder og er i form. 8 Nataniel har vunnet en gang i år og har ikke helt fulgt opp den prestasjonene. Var brukbar i siste start selv om det var langt opp til vinneren. 11 Otama Obama tar vi med fordi trener Marie Lustig har sine hester i god form.

Rangering: A: 6 – 5 - 8 B: 11 – 1 – 10 – 13 - 12 C: 9 – 4 – 3 – 14 – 15 – 2 - 7 D:

V5-3
7 Rapponghi er en hest som kan atskillig mer enn han har vist på gressbanen i sommer. Så sent som i fjor hadde han et formtall på 83. Nå er han senket til 75 og skal ha mye å gå på. Var god sist selv om han ble knepent slått. Dagens banker.

Rangering: A: 7 B: 2 – 1 – 3 C: 8 – 4 – 6 - 5 D:

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-4
Et åpent løp med mange ustabile hester. 7 Quinoa har kun startet fire ganger og var uplassert i de tre første. Glimtet til litt i den fjerde starten da hun ble annenhest i et dårlig løp over samme distanse som i dag. Møter ikke all verden av motstand. 4 Public Service starter over alle distanser men har gått brukbart over 2400 meter. Er i form og må med. 2 Postcard viste god form i siste start. 1 Top Tinker er et nytt bekjentskap som kan få med utfallet å gjøre.

Rangering: A: 7 – 4 - 2 - 1 B: 3 – 12 – 11 – 9 – 11 - 6 C: 8 D:

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.V5-5
12 Cool Match er en anvendelig hest som har vunnet hele 11 ganger hvorav seks ganger over dagens banetype og distanse. Kommer rett fra seier og er i form. 9 Symbol of Gold yter ikke alltid sitt beste men viste evner i den siste starten. Da var hun helt overlegen. Legger hun godviljen til kan hun vinne igjen. 2 Hurry Harry og 1 Zavann Zaid er begge gode nok til å vinne dette løpet.
Rangering: A: 12 – 9 – 2 - 1 B: 10 – 3 – 5 – 11 - 4 – 8 -7 - 6 C: D:

Tips øvrige løp
Løp 1
3 Twistedlittlestart viste god form i debutløpet. Møtte gode hester og har mest sannsynlig forbedet seg. 1 Time Bandit vant i Gøteborg 19. august, og det kan holde her. 5 Quite a Mission er en halvbror til Theatrical Award – spennende.

Løp 2
8 Chorusso gikk et godt løp til annen bak Assertion sist løpsdag. Det kan holde her. Hvem som er best av 2 Swedish Time og 6 Silke er vanskelig å si, men vi går for sistnevnte.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus