Foto: Hesteguiden.com

Rett og slett en vinner

Spicy A. er vant til å møte bra hester på Solvalla. Når han i formiddag drar til lunsjtrav på Örebro har han en topp vinnersjanse.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved vår svenske travekspert Patrik Fernlund.

Innleveringsfrister Örebro
V4: 12.20
DD: 12.37

Det ble en fin dag for de som kjøpte andeler i Patriks Halmstadsystem i går. Vår svenske tipsekspert advarte for 8 Yvory Queen i V64-6 og hesten slo til med seier som et fjerdevalg. Inkludert femmere og fire ble det 16 015 kroner til fordeling. Etter en uke fordypet i løpsvideoer kom Håkon E Hansen ut i full løpsform til kveldskjøringen Drammen i går. Resultatet var at de som spleiset på Hansens mandagsbonge (15 andeler a 200 kroner) kunne gå plystrende til utbetalingsluken der de delte 32 016 kroner.

Mer trav fra sportspill.no:
Anarki på Jarlsberg

Over til Örebro der 6 Spicy F kommer ut i høyst overkommelig selskap i V4-4. Hesten vant fire løp på tolv starter i fjor, og har vist bra form i årets første starter (en annen- og en tredjeplass). En god vinnersjanse på også 4 Rayman tilmåles i V4-2.

Her er Patriks vurderinger.

Spikar
6 Spicy A. (V4-4) har gjort det bra varje gång i Sverige och här är det en toppchans att leda runt om.
4 Rayman (V4-2) är en fin häst som duger riktigt bra i den klass han är i nu, bra segerchans.

Drag
4 Zeus Boko (V4-1) har spännande förutsättningar då han är snabb ut, här kan det vara läge att försöka vara i ledningen hela vägen. (12.0 prosent av innsatsen kl 09.00).
3 Up to Belle (V4-3) har hög kapacitet och ska streckas tidigt! (En 9.7-prosenter kl 09.00).

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus