Foto: Hesteguiden.com

Roger vil ha mer

Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson har levert strålende tips denne uken. Fredag er jackpot i Eskilstuna.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson.

Vi går inn i en flott travhelg og fredag er det dags for V4 og V5 fra Axevalla. På Eskilstuna skal vår svenske travekspert Roger Sundvisson forhåpentligvis følge opp sin strålende tipsform (fire andelslag betalte ut ca 20 000 hver på Jägersro tirsdag) og siden det ikke ble utbetaling for fire rette under V64-løpene på Åby torsdag blir det overført 1 033 000 kroner til kveldens sekserpott i Eskilstuna og i Stavanger er det flott klasse på V65-løpene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Axevalla
V64 kl 18.30
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

"Vår mann" i Sverige Roger Sundvisson har altså levert strålende tips til de to svenske V64-kjøringene som har vært denne uken og tirsdag satt fire av hans andelslag klokkerent med seks rette og betalte ut i underkant av 20 000 kroner hver. I kveld er det ny jackpotomgang når Eskilstuna starter sin store helg. Flere treårsløp står på programmet og det ligger altså 1 033 000 kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette på Åby torsdag. Vi nordmenn fikk ikke spille til Åby torsdag, men vi får altså en gratis inngangsbillett til den millionen som ligger ekstra i sekserpotten i kveld.

Lørdag kjøres det E3-finaler i Sverige for treåringer der det venter 800 000 SEK til vinneren både av den åpne klassen og av hoppeklassen. I kveld kjøres det E3 Consolation for de som ikke kom seg til finalen og Roger finner sine bankere i disse to løpene.

Walmann har en vinner
4 Mythical Fortune (V64-3) har utvecklats starkt på slutet och har en mycket vass speed. Senast snubblade hon i galopp från start men svarade sedan för en vass upphämtning där det fanns sparat i mål. Hon är riktigt startsnabb och vill kusken så blir det spets. Oavsett position är hon ändå omgångens bästa spikförslag.

Svak sist - normalt overlegen.
5 Marquis Ås (V64-2) var inte alls som bäst senast även om det inte är någon skam att få stryk av Harmi’s Frodo. Näst senast var Marquis Ås desto bättre när han blåste runt motståndet på en långsida och vann hur enkelt som helst efter 1.10 sista 700m. Enklare emot nu och i normal form har han toppchans.

Enda mer Walmann
1 Scarlet Tabac (V64-1) hade varit struken inför senast, men visade ändå riktigt bra form när hon spurtade starkt via 1.10 sista 700m. Hon kan öppna bra och har spetschans, annars gäller det för Örjan att ta sig ut och ta dom i spurten. Motståndet skrämmer inte och hon är en given tipsetta på formen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

DD-draget:
3 Moreorlessaguess (V64-5/DD-1) var snabb men vek tidigare, men har tuffat till sig hos Gooparna och svarat för tre klart förbättrade insatser i ny regi i år. Hon långspurtade starkt näst senast och såg mycket fin ut som fastlåst senast. Hon får bli en chansspik på dubbeln i ett annars vidöppet stolopp.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør