Se en ny episode av Tippemagasinet

Med både reportasjer, fotballprat og oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Rosenborg har sikret seriegullet i Tippeligaen, men det er fortsatt masse spenning i vente på norske fotballbaner de neste ukene.

Både i Tippeligaen og OBOS-ligaen er det en høydramatisk nedrykkskamp og flere klubber kjemper med nebb og klør for å overleve.

I denne ukens utgave av Tippemagasinet har vi derfor tatt en nærmere titt på de høydramatiske kampene som venter i ligainnspurten.

Vi har blant annet slått av en prat med Mjøndalens Vegard Hansen om situasjonen. Mjøndalen er én av klubbene som står i fare for å rykke ned fra den øverste divisjonen, sammen med Sandefjord, Start og Tromsø.

I OBOS-ligaen er aristokratene fra Fredrikstad blant flere klubber som kan rykke ned. FFK-patriot og TV-profil Dag Solheim gjester derfor studio for å snakke om de tøffe dagene som venter ham og mange andre fans.

Hele ni lag kan rykke ned fra den nest øverste divisjonen.

Som vanlig er programmet også spekket av analyser, sterke meninger og tippetips. Joacim Jonsson er som vanlig vår tippeekspert.

Programleder er Jonas-Bergh-Johnsen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør