Se ny episode av Nettavisens fotballmagasin

Lad opp til den femte runden av Tippeligaen her.

Kommersielt

Etter nok en helg med overraskende resultater og uventede opphentinger, kan vi konstatere at det er utfordrende dager for de som er glade i å tippe på norsk fotball.

Det er fremdeles tidlig i sesongen, og tippeekspert Joacim Jonsson gir deg sine beste tippetips før nok en spennende runde i våre to øverste divisjoner.

I denne femte utgaven av Tippemagasinet skal vi også møte Vamouti Diomande, som er optimistisk til tross for at han fikk både kneet og drømmene for sesongen knust i den tredje serierunden.

Alexander Søderlund er toppscorer med fem mål på fire runder, og vil nå også erobre spissplassen på det norske landslaget.

Vi møter også Dag Eilev Fagermo, som forklarer hva ODD gjør så riktig – som har ført telemarkingene mot toppen av norsk fotball.

La programleder Jonas Bergh-Johnsen lose deg gjennom Tippemagasinet her!

PS! Programmet ble spilt inn før Harald Aabrekk sin avgang i Aalesund.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus