Foto: AFP/Scanpix

Se opp for denne måltyven

Portos 18 år gamle kjempetalent har scoret fem mål på tre kamper i U20-VM.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: Haugesund skal få kjørt seg
Trav: Jackpot i V65
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag
Viking Lotto: Vinn 137 mill. i kveld!

langoddsen i dag finner vi blant annet kvartfinaler i den hjemlige cupen, åttedelsfinaler i U20-VM, Europa League-kvalifisering og Tour de France.

Dagens langskudd
Irak U20 – Paraguay U20 H 3,15
Irak har imponert så langt i U20-VM, og tok seg videre til åttedelsfinalen uten tap i gruppespillet. Det ble 2-1 over sterke lag som Chile og Egypt, mens åpningskampen mot England endte 2-2. Årets unge spiller i Asia, Mohanad Abdulraheem, har vist meget gode takter så langt.

Paraguay åpnet med 1-1 mot Mali og var klar for sluttspillet etter en sterk 1-0-seier over Mexico. I siste kamp ble det 1-1 mot Hellas. Er svekket av at kaptein Gustavo Gomez soner karantene.

Oddsen på H er meget spennende, og vi nøler ikke å anbefale Irak-seier til 3,15 som dagens langskudd.

Dagens avslag
Molde – Mjøndalen 0-1 H 1,53
Et Molde i stigende form er med rette store favoritter mot et Mjøndalen som har kollapset helt på bortebane de siste ukene. Likevel takker vi pent nei til de tre H-oddsene vi blir tilbudt – 1,18 på seier, 1,53 på seier med to mål eller mer og 2,20 på seier med tre mål eller. Mjøndalen slo tross alt ut Brann på bortebane for to runder siden og har kvalitet nok i laget til å levere gode enkeltmatcher.

Dagens spill
Haugesund – Bodø/Glimt o/u 2,5 mål H 1,55

Haugesund slet seg til 4-3-seier hjemme mot 2. divisjonslaget Alta forrige cuprunde og ble most 4-0 av Odd i serien søndag. Ugonna Anyora ble utvist på stillingen 0-1 i det oppgjøret en drøy halvtime før slutt. Ligger på 7. plass i Tippeligaen med 20 poeng på 14 kamper.

Nevnte Anyora soner to kampers karantene i serien, og kan altså spille dagens kamp. Alexander Søderlund er solgt til RBK, mens Christian Gytkjær og Joakim Våge Nilsen er skadet.

Det svinger skikkelig av Glimt om dagen, og søndag ble det en knallsterkt 2-0-seier borte over Ranheim. Leder nå Adeccoligaen med fem poengs margin ned til Sandefjord. I fjerde runde av cupen ble Odd beseiret 2-1 på hjemmebane.

Glimt har scoret klart flest mål i Adeccoligaen (29 mål på 14 kamper) og har vært involvert i over 2,5 mål-kamper i fire av de siste fem oppgjørene i cup og serie. Tilsvarende tall for Haugesund er fem av de fem siste kampene.

Glimt er stinne av selvtillitt og har begynt å vinne kamper på bortebane. Det er dårlig nytt for et Haugesund-lag som sliter defensivt. Vi tror på en målrik kamp og spiller over 2,5 mål.

Portugal U20 – Ghana U20 o/u 2,5 mål H 1,62
Vi har kommet til andre dag med åttedelsfinaler i U20-VM i Tyrkia. Det har vært en del overraskende resultater så langt, men Portugal er en av gullfavorittene som har levd opp til forventningene.

Laget vant sin pulje etter å ha tatt sju av ni mulige poeng mot Nigeria, Cuba og Sør-Korea og var gruppespillets mestscorende med ti mål. Sporting-angriperen Bruma er turneringens toppscorer med fem mål. 18-åringen står også oppført med to målgivende.

Ghana havnet i en tøff gruppe og tapte sine to første kamper, mot Frankrike og Spania. Afrikanerne måtte dermed vinne stort mot USA i siste kamp for å gå videre som et av de beste treerlagene, og det klarte de takket være en fantastisk 4-1-seier.

Portugal har vært involvert i svært målrike kamper så langt – 3-2, 2-2 og 5-0 – mens kommer fra gruppespillet med resultatene 1-3, 0-1 og 4-1.

Vi tror offensive Portugal går hardt til verks denne gangen også og setter pengene på at det scores tre eller flere mål også i dette oppgjøret.

Vi ender opp med denne dobbelen:
Haugesund – Bodø/Glimt o/u 2,5 mål 1,55 – 2,05
Portugal U20 – Ghana U20 o/u 2,5 mål 1,62 – 1,90
Samlet odds 2,51
Klikk her for å levere dette spillet

240 mill i potten
I Viking Lotto onsdag kveld er førstepremiepotten på 137 millioner kroner. Du kan levere kupong her.

I Eurojackpot fredag er potten på 240 millioner kroner. Du kan levere kupong her.

I Lotto lørdag er det mulig å vinne 11 millioner kroner. Du kan levere kupong her.

Har du prøvd å spille andelslag på trav med Nettavisens eksperter?

Norsk Tipping

Mest lest