Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Sjekk dagens oddsdobbel

Vi går for tredobling av innsatsen på en vrien onsdag.

Kommersielt

Det er blandet drops på langoddsen i dag, der vi tilbys Major Soccer League, brasiliansk Serie A, spansk cup, håndball og litt ymse fotball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
53. Levanger - Larvik HK (14-0) U 7,50

På en dag med en noe begrenset og litt fremmed meny, må langskuddet bli at en av håndballkampene tikker inn på U med Norsk Tippings handicap. Utfra resutlatene i første spillerunde og tidligere sesonger, mener vi en fjortenmålsseier til Larvik har best sjanser for å treffe, men her skyter vi fra egen fem-meter.

Dagens avslag
64. Deportivo La Coruna - Girona H 1,40

Det er ikke vanskelig å takke nei til en del av dagens objekter, og aller lengst unna er vi å sette penger på at La Coruna vinner i cupen til 1,40. Formen er svak hos hjemmelaget og oddsen er elendig i skrivende stund. I de tidlige rundene av spansk cup er det nesten bare outsider-spill som er moro, for her smeller det jevnt og trutt.

Dagens spill
Mye av det som tilbys i dag er i gråsonen for hva undertegnede følger med på jevnlig. Vi lander på to UB-garderinger, altså to bortelag vi tror klarer minst uavgjort.

Brommapojkarna - Västerås SK
Superettan. Etter en fin første halvdel av sesongen, har Brommapojkarnas meget unge tropp begynt å slite. 1-1-6 på de åtte siste er svakt, selv om man har spilt flere tøffe kamper mot lag på øvre halvdel. De tre siste hjemmekampene er tapt 1-3 for Assyriska, 1-3 for Värnamo og 0-1 for Ängelholm. Før det klarte man uavgjort mot Åtvidaberg og Landskrona, og det drar seg mot tre måneder siden forrige hjemmeseier. For et lag med 5-3-3 på hjemmebane totalt er dette en kraftig formdupp, og man er falt ned på en kvalikplass. Det er forsvarsspillet som ikke fungerer lenger. Nå må man vinne kampene mot bunnlagene, Västerås i kveld og Qviding rett rundt hjørmet.

BP sier lite om skader, det er trolig ikke mange, men gleder seg over at fire spillere gjorde en god innsats på P19-laget forrige uke. Disse er nå tilbake, og denne troppen er lagt ut på hjemmelagets nettside:

Nordfeldt, Blazevic, Björkström, Segerström, Carlsson, Albornoz, Benyahia, Petrovic, Lindner, Ngouali, Eriksson, Arce, A. Sandberg Magnusson, G. Sandberg Magnusson, Nyang, Jagne, Åsbrink, Bärkroth.

Västerås ligger nest sist og har fortsatt 8 poeng opp til sikker plass. Etter en turbulent tid med svak økonomi, skal problemene nå være ryddet opp i, og man kan konsentrere seg om å kjempe for plassen. Men underveis ble man nødt til å selge en av sine beste, Simon Lundevall (m), til Gefle. Västerås har 2-2-7 på bortebane, formen er stigende og man har tatt poeng i tre av de fem siste (1-2-2 fem siste). Forrige bortekamp spilte man 2-2 mot sterke GIF Sundsvall, så ble det 1-1 hjemme mot habile Öster sist søndag. I følge rapportene var man uheldige som ikke vant begge disse, og nå venter man bare på å holde ledelsen inn.

Trener Erik Acar skal ha få eller ingen skader i sin unge tropp. Også hos bortelaget har en del av de aller yngste figurert på diverse landslag for Sverige, men er nå tilbake. "Nå skal vi ta tre poeng etter at vi har vært veldig, veldig nære i det siste. Vi er i bedre form enn BP og dette kjennes som en god anledning", sier Acar.

Dette er en viktig kamp i bunnstriden. BP har hauset opp spillerne for å unngå en kjip kvalifisering og mulig nedrykk, men de eier ikke form og de har presset på seg på hjemmebane. Her tror vi det er brukbare sjanser for en jevn kamp, Västerås er i sjeldent god form og slett ikke sjanseløse. Uforståelig lav odds på hjemmeseieren, og vi spiller UB til 2,10.

Følg Superettan LIVE

Leyton Orient - Dagenham & Redbridge
Johnstones Paint Trophy. To skaderammede lag møtes i en cup få bryr seg om. Leyton Orient spiller i League One til daglig, der de er jumbo med 0-0-3 på hjemmebane 0-1-2 på bortebane. De kjempet seg til sesongens første poeng med 0-0 borte mot nestjumbo Chesterfield i helgen. I Carling Cup, den andre og litt mindre nedprioriterte cupen, har de slått Southend på straffer og Bristol Rovers 3-2, og skal ut i bortekamp mot Blackburn den 20. september.

Målvaktene Jones og Button er ute med skader, så unge Lee Butcher får prøve seg i mål igjen. Ytterligere tre spillere er usikre og blir neppe risikert i denne turneringen, Cuthbert, Spring og McSweeney.

Nede i League Two har Dagenham & Redbridge fått en fin start med 3-1-2 på seks første. På bortebane ble det tap for Hereford i helgen, etter seire over Macclesfield og Bradford City.

Skadelisten er lang, og nå er kapteinen Arber og Howell (m) også ute. Fra før er Elito, Scott, Edmans og Maher skadet, mens Nurse er med det barbadosianske (barbadosiske?) landslaget. Låne-keeper Shea fra Arsenal skal trolig starte, og Gain (m) er tilbake fra skade og får trene seg opp her.

Daggers, som bortelaget kalles, har slått The Os tre ganger på rad i denne cupen. I dag synes denne kampen å være lite prioritert fra begge sider, og et spill på to av tre mulige utfall ser ikke så dumt ut. Oddsen er ikke all verden, men på en vrien blåonsdag bruker vi 1,55 på at kampen ender med U eller B. Vi får en dobbel til 3,26 og setter som vanlig 100 kroner. Spillefristen er klokken 18.55.

60. Brommapojkarna - Västerås (0-1) 2,05 3,50 2,10
63. Leyton Orient - Dag. & Red. (0-1) 3,45 3,40 1,55

Total odds 3,26

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus