Foto: Hesteguiden.com

Solen skinner i Sverige

Sunny Sensation møter skral motstand under mandagens V4-løp i Mantorp og bør vinne.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Norsk Rikstoto byr som vanlig på trav både fra Norge og Sverige denne mandagen. Vi starter opp med V4 fra Mantorp, før Halmstad byr på V65 mandag kveld. I Norge er det kun Leangen som avvikler trav denne mandagen, men de byr til gjengjeld på en hyperinteressant dobbel V5-omgang.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det ble stort sett vekslepenger tilbake under søndagens V4-omgang på Axevalla, men mandagens V4-omgang blir neppe like lettløst. Kim Eriksson kan bli nøkkelkusken, da han sitter bak to av favorittene, deriblant vår V4-banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er ei hoppe ved navn 3 Sunny Sensation som satt bom fast nedover oppløpet i sin siste start på Solvalla, så formen er det ingen fare med. Veldig bra på Mantorp nest sist, der elitehesten Jasper Lane var sjanseløs til å hente 40 meter tillegg på henne. Vant overbevisende den dagen og møter fryktelig slett motstand denne mandagen i V4-2/DD-1. Kusken Kim Eriksson har hatt en strålende innledning på 2013 og har allerede vunnet 17 løp, inkludert et V75-løp på Solvalla forrige lørdag. Kusker i form er det alltid lønnsomt å spille og vi bankerspiller 3 Sunny Sensation i både V4-spillet og DD-spillet denne mandagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Jennifer leder hele veien
Sverige har mange dyktige kvinnelige kusker, men kanskje er Jennifer Tillman den aller beste. I V4-3/DD-2 kommer 9 Eros Tooma til å bli storfavoritt, men denne femåringen har ingen fordel av sprint. Tok fire seire i fjor, men startet ikke en eneste gang på sprint og ingen av karrierens seks seire er kommet på sprintdistansen. Når da Jennifer Tillmann trolig sikter inn føringen på et tidlig tidspunkt med 4 Hamras Napoleon, kan faktisk løpet være kjørt. Vallaken er litt variabel, men spurtet gnistrende nest sist på Mantorp. Se opp.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør