Foto: Hesteguiden.com

Solid utbetaling?

Det kan gå mot fine penger i en åpen lunsjomgang på Leangen i dag, og vi spiller en krabat som har imponert oss voldsomt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V64 Rättvik: 1,5 millioner inn i sekserpotten!
V4 Skellefteå: Løp til lukene!
Oddstips: Endelig borteseier for Brann

Denne uken åpnes opp med spill til lunsjløpene på Skellefteå i Sverige og på Leangen her hjemme hos Norsk Rikstoto, mens det på kvelden kan spilles til en V64-omgang på Rättvik på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Drammen travbane her på berget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er langt mellom de sikre holdepunktene i lunsjen på Leangen denne mandagen, og det vil overraske oss mye dersom de som prikker fem rette ikke får rikelig betalt. Vi fant vårt holdepunkt for dagen i et sprintløp for kaldblodshester i den andre avdelingen, og da snakker vi om 10 Berg Elden.

Vi ble mektig imponnert av 5-åringen i de to siste seiersløpene før litt pause, og dersom formen er inntakt etter litt hvile, tror vi han vinner igjen. Lome Elden-sønnen var dønn overlegen i de to siste startene, og siden kusk Jomar Blekkan sier at en mindre pause (ikke startet siden 6. Mai), skyldes at hesten har manglet passende løp, velger vi å tro at formen er på plass.

Det er ikke voldsomt tøft i mot i dag, og når hesten åpnet 28.8 første tusen i den nest siste starten, tror vi han går en lav 28-tid nå sommerstid. Da bør det i så fall kunne dreie seg om en solid vinnersjanse, og da lar vi det stå til.

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre hester gjør opp
Ja, i et sprintløp for varmblodshester i V5-4 synes vi tre hester hever seg klart over mengden, og på vårt minste spilleforslag lar vi 8 Beauty Di Quattro stå ugardert. 5-åringen vant lett på 15.3 over aktuell distanse i den siste starten, og med litt klaff i fra et litt kinkig spor, er vinnersjansene gode på ny.

Siden sporet ikke er gull velger vi å sikre oss med duoen 3 Bo Brady og 9 Ugottago på våre to største spilleforslag, men da tror vi vinneren av dette løpet er nevnt. Førstnevnte er variabel, men god nok på sitt beste. Sistnevnte holder uforandret fin form, og det kan ikke bli mye feil for 5-åringen i fra dette sporet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider
I et sprintløp for kaldeblodshester i finalen er vinnerkandidatene mange, og vi garderer da bredt. Spennende på kryssene med kun 12 % av innsatsene på seg er dog 3 Sørengjo, og det må vel snart være slik at han får litt klaff. Han galopperte som seiersaktuell midt på oppløpet sist, og gikk da glipp av en 28-tid.

Trø Prins var en vinner av det løpet på 28.5, og da er det ikke voldsomt mye tøffere i mot i lunsjen dag. Da skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse i en feilfri utgave, men raden er full av galopper. Således ikke til å stoles på, men vi synes han er veldig spillbar til fine oddser i DD-spillet i dag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør