Sprett Odin og Andre H. Stensen har fine forutsetninger i V65-1 på Momarken i kveld.
Sprett Odin og Andre H. Stensen har fine forutsetninger i V65-1 på Momarken i kveld. Foto: hesteguiden.com

Spretten i kveld?

Talentet Sprett Odin var litt tung i kroppen etter lang pause i den siste starten, men på Momarken i kveld tror vi han er seiersklar.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

En uløselig V64 i Halmstad søndag ble avløst av en meget lettløst på Örebro i går. Så lettløst faktisk at både firer- og femmerpotten - totalt 2 373 865 svenske kroner - overføres til kveldens løp på Jägersro. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Momarken er arrangør av V65-omgangen her hjemme på kvelden, og i Østfold bankerspiller vi direkte. Da snakker vi om 2 Sprett Odin, og han har fine forutsetninger i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Fine forutsetninger
I et kaldblodsløp i V65-1 synes vi 2 Sprett Odin har fine forutsetninger, og vi tror den lovende 4-åringen bokfører årets første triumf i kveld. I den siste starten stod han 20 meter bak 9 Stjerneper, og nå står de likt. Da skal det være klar fordel Sprett Odin, og vi bankerspiller favoritten i V65-1.

I årsdebuten var han litt tung i kroppen, men det var første starten etter lang pause. Trolig klart forbedret til kveldens dyst, og vi tror han er klart bedre enn dagens konkurrenter på sitt beste. Han galopperte med en tredjeplass i sikte den siste starten, og da gikk han glipp av en tid rundt 32.5

Han vant tre av ni starter i fjor, og som best gikk han fine 29.0 full vei. Det var i et kvalifiseringsløp til Kriteriet, og da gikk han godt til slutt etter galopp 600 igjen. Nevnte 9 Stjerneper har vunnet fire av fem starter, og han er tøffest i mot favoritten (de øvrige i løpet finner vi ikke mye positivt på).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To hester gjør opp
Det ligner i hvert fall et tohesters oppgjør i et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i V65-4, men vi har vondt for å skille duoen 2 Bogle Superb og 7 Jalapeno Broline. Førstnevnte har kommet voldsomt tilbake i regi Frode Hamre, og i kveld jakter Ganymede-sønnen den tredje strake triumfen.

Han har vunnet enkelt fra tet hver gang, og det kan ligge an til tet igjen i kveld. Det er litt tøffere i mot ved denne anledningen, men hesten har sett veldig fin ut. Hysterisk form er det fortsatt på sistnevnte (tredje på 15.0 full vei fra "dødens" i et V75 løp sist), og hun kan meget vel vinne i kveld.

Vi regner med at 3 Out Of Nowhere trenger et løp i kroppen etter litt pause før han er seiersaktuell, og da står vi over i kveld. Vi bankerspilte 5 Beak`s News med hell i den siste starten, men triumfen på 16.2 full vei kom i svært billige omgivelser den dagen. Vi tror ikke på gjentagelse i kveld, og står over.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør