Foto: Linn Cathrin Olsen/Scanpix

Stabæk er i sonen

Vi gir dem full tillit mot et Tromsø-lag som mangler to faste spillere. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på fransk Ligue 1, tysk fotball, samt noe engelsk, svensk og norsk fotball. I Tippeligaen møtes Stabæk og Tromsø.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
8. Ängelholms FF - Landskrona U 3,05

Begge disse er i god form. Ängelholms topper Superettan, men spiller uavgjort ganske ofte. Landskrona har ikke sluppet inn mål på de fire siste spilte, og har god statistikk mot Ängelholms. Uavgjort ser sannsynlig ut og 3,05 er et fint langskudd.

Dagens avslag
1. Drammen - Elverum B 1,40

Postenligaen Håndball, menn. Her ser det ut som Norsk Tipping overvurderer Elverum en smule. Dette er sesongpremiere, og en kamp i Drammen er vel aldri så enkel at et bortelag kan spilles til 1,40. Drammen tapte bare to hjemmekamper i serien forrige sesong, en av dem var riktignok mot Elverum, og Drammen er en ung gjeng, men de er også en meget god gjeng, og vi står over B til 1,40 her.

Dagens spill
Preston, Shamrock Rovers og Greuther Fürth var på blokka i dag, men mest fristende er oddsen på Stabæk. Vi går for et singelspill i kveld.

Følg Tippeligaen LIVE

Stabæk - Tromsø
Stabæk er i fin form og resultatene er gode, til tross for spillersalg og noe svak økonomi. Mikkel Diskerud er en av flere som har blomstret enda mer etter at Gunnarsson og Hauger ble solgt. Etter fire strake seire har det blitt 1-1 hjemme mot Brann og tap 0-1 borte for Viking. Stabæk ligger på 4. plass og har 5-1-4 i Telenor Arena.

Eggen Hedenstad (f) er suspendert. Trener Lennartsson må gjøre forandringer i backrekka, og han trekker frem Tor Marius Gromstad og Haris Skenderovic som mulige erstattere, skriver Stabæk på sin hjemmeside.

Tromsø er fortsatt en god nummer to bak Molde. Voldsomme 9-2-0 hjemme på Alfheim, og mer beskjedne 1-4-4 på reise. Også Tromsø har solgt sentrale spillere i sommer, uten at de ser veldig svekket ut foreløpig. 1-1 borte mot Brann mandag for to uker siden er deres siste resultat. Før det tapte de borte mot Viking og Lillestrøm.

Viktige Kara (m) er suspendert, det er også Ciss (f). Drage (m) er usikker grunnet sykdom. Vieux Yakhya Sane er hentet på lån fra Diambars, som defensiv forsterkning på midtbanen. Han er akkurat blitt spilleberettiget og får trolig spilletid nå som Kara er ute.

Siste innbyrdes oppgjør:

26.06.2011 Tromsø - Stabæk 3 - 3
01.08.2010 Tromsø - Stabæk 3 - 0
05.04.2010 Stabæk - Tromsø 0 - 1

Det er et positivt driv i Stabæk for tiden, og vi tror bæringer på hjemmebane skal ha gode sjanser mot nordlendingene. Hedenstad vil bli savnet, men det er også alt. Stabæk har en litt tynn tropp, men ett fravær skal de takle. Kara og Ciss ute for Tromsø vil også merkes, og hjemmeseieren ser sannsynlig ut. Oddsen på 2,00 for H er mer enn vi forventet fra Norsk Tipping. 100 kroner innsats, spillefrist klokken 18.55 og så ser vi kampen på MAX rett etter.

5. Stabæk - Tromsø 2,00 3,05 3,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør