Foto: Privat

Steven har funnet oddsgull

Selv på torsdagens halvtriste oddsprogram er det objekter som glitrer.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Vi står ikke overfor den mest spennende oddsmenyen torsdag, men det finnes noen gullkorn. Hockey fra Sverige, NHL og Russland utgjør en stor del av tilbudet, men vi kan også spille på cupfotball fra Italia, Spania og Frankrike. I sistenevnte land dukket det opp et interessant spill.

Dagens langskudd
Auxerre - Dijon H 2,20
Dijon har gjort det bra denne sesongen og snuser på playoffplass i Ligue 2. Det er imidlertid der hovedfokuset ligger, og jeg er usikker på hva slags motivasjon laget har i cupen.

Dijon hadde store problemer med å slå ut lille Aubagne forrige runde. Lørdag var det en tøff match mot Lens der man måtte slite med én spiller mindre de siste 25 minuttene. Om fire dager gjester laget tabelltoer Angers i en typisk sekspoenger. Den oppgaven er langt viktigere enn dagens match.

Følgende tropp er annonsert: Perraud, Lecomte – Bamba, Paye, Paulle, Urfer – Cissé, Gastien, Mollet, Baradji, Marié, Achour, R.Amalfitano, F.Bérenguer, Philippoteaux – Babit, Thil, Tavares.

Flere spillere som er aktuelle for startelleveren, savnes: Koné, Rémy, Mulumba og Jouffreau (alle er skadet), og utestengte Souprayen og Diallo.

Auxerre skvulper midt på tabellen og kan konsentere seg fullt og helt om cupen. Spilte med riktig innstilling forrige cuprunde, og vi forventer like god innsats i dag. Den toneangivende angriperen Paul-Georges Ntep er tilbake i laget, noe som er et stort pluss.

Mulig startoppstilling: Léon - Marester, Coulibaly, Boly, Castelletto - Aït Ben Idir, Boé-Kane, Ngando - Sammaritano, Viale, Ntep.

2,20 på H er godt betalt.

Auxerre - Dijon 2,20 - 2,90 - 2,80

Klikk her for å levere dette spillet på nett

Klikk her for å levere dette spillet på mobil

Dagens spill
Dallas Stars - Toronto H 2,15
Toronto har kvittet seg med formsvikten og har en rekke med fine resultater i det siste. Laget slipper imidlertid fortsatt til for mange sjanser. Det skulle ikke forundre meg om det kommer en reaksjon i det som er Torontos tredje strake bortematch.

Har skader og smeller på David Clarkson, Dave Bolland, Trevor Smith og Frazer McLaren. Det er en viss sjanse for at noen av disse blir klare.

Jeg har sett Dallas en rekke ganger denne sesongen. Hovedvåpenet er det høye energinivået, og når laget har fulladet batteri, er de virkelig gode.

Er et av ligaens beste lag på skøyter, og i medvind er man vanskelige å slå. Har slitt en del de siste ukene, men det er ting som tyder på at formen er i anmarsj. Slo til med flotte 4-0 hjemme mot Minnesota sist. Gikk knallhardt ut fra første puck og ga aldri fra seg initiativet. Ingen nye skader er rapportert.

Kommer hjemmelaget opp på samme nivå som sist, lever Toronto farlig.

Klikk her for å levere dette spillet på nett (objektet må kombineres)

Klikk her for å levere dette spillet på mobil (objektet må kombineres)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør