Foto: hesteguiden.com

Straffespark?

Flotte Mr Picolit har en billig oppgave foran seg i V65-spillet på Åby i kveld, mens norske K.L.M Buymethemoon gjør en spennende start!

Kommersielt

Etter at lunsjtravene til Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme er over, er det V65-spill til Åby i Sverige og en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien vi har å bryne oss på i kveld, og på den andre siden av kjølen prøver vi å sette to bankere.

Les også:Fifty Cent i Skien

Oddstips:Ikke bar god vin

Det ble en festaften for Nettavisens lesere på Bjerke onsdag kveld, og etter at vi spilte inn totalt 15 104 kroner på mandag og tirsdag var det herlig å få en ny fulltreffer. Begge våre bankere Fux Pride og Valley High innfridde på enkleste vis, og da fikk vi V65 på våre tre største spilleforslag (+DD). Totalt innspilt der ble herlige 15 172 kroner, og de som spilte forslaget til 392 kroner kunne gå i lukene å hente ut flotte 4552 kroner!

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at de av våre lesere som leverte våre ferdigutfyllte kuponger sopte inn til sammen 355 000 kroner på Bjerke i går kveld!

Det stopper ikke med det, og i V5-spillet satt samtlige V5-forslag klokkerent! 1408 kroner tilbake på det minste forslaget til 96 kroner, og nye 4224 kroner innspilt var da et faktum! Da har vi totalt spilt inn herlige 35 510 kroner (vi fikk også lunsjen på våre to største spilleforslag på Örebro tidligere i dag) på våre foreslåtte spill siden mandag, og da bør det vel bli tjukke pakker for noen og enhver til Jul!

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
Først ute er 1 Mr Picolit i V65-1 som har vært helt fantastisk i de seks startene han har gjort i år, og nå kommer han ut etter en liten pause (selv om han i følge stallen har vært klar en stund). Han har i mellomtiden blitt strøket grunnet transporthinder til en start på Solvalla, men Scarlet Knight–sønnen var helt lysende i sommer når han vant det ene V75 løpet etter det andre.

Perfekt spor i kveld, motstanden uten å fornærme noen så er det en gjeng avdankede elitehester som er på hell. Så rask fra start som Mr Picolit er så kan ikke vi se at noen henter en lenge på han fra start, selv om norske 4 Kejser K.D er med i felte. Nei, dette skal bare være et rent hurtigarbeid for Svanstedt–traveren, selv om han må gå med sko grunnet årstiden.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En vinner i ny regi?
9 K.L.M Buymethemoon i V65-5 er en av våre beste 4-åringer som nå kommer ut i regi Åke Svanstedt, og han drar neppe hestene til start før de har full spenst etter den siste intervallen hjemme på gården. Det betyr at han drar aldri hestene ut uten at han har seiersambisjoner med dem på direkten, og kapasiteten på Pine Chip sønnen er meget høy. Motstanden han møter i kveld synes vi er meget overkommelig, og vi synes han har er en helt perfekt oppgave.

Det hadde kanskje vært en liten fordel med 2140 meter kontra 1640 meter som det er i kveld, men med mange startraske i første rekke i dette løpet så lukter det litt tempo over forestillingen. Det er til vår bankers fordel, og er K.L.M Buymethemoon så godt forberedt som Svanstedt normalt har sine hester så vinner han dette løpet med litt klaff på veien.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
6 Opps D.K i V65-3 er Åke sitt valg i løpet av fire hester, og det gikk store ord om Ganymede–datteren sist (men det endte i galopp rundt den første svingen). Hun er meget rask fra start, og klarer hun å hente en lengde på 2 Nectarine eller kommer ned i rygg på henne så er det helt perfekt.

Uansett om Åke kommer seg foran så slipper han til den første som kommer da hun bør gå i rygg, og er hun like bra som rapportene var før det siste løpet så er ikke konkurransen noe verre enn at hun skal ha fin vinnersjanse med det løpsscenarioet vi ser fremføre oss. Avgjør via siste indre?

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus