Svanstedt-show i Halmstad

På fem oppsitt i kveldens V65 er Svanstedt favoritt i tre og andretippet i de to øvrige. Vi tror på Conrad. Sjekk våre V65-tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: Edvard og Draupner
Oddstips: Borteseier i Småland

Lunsjtrav Drammen: Frekk tetbanker

Det var nære på fine penger på Bergen travpark søndag kveld. Dessverre så falt Førlands Faksen utenfor våre kuponger og dermed røk 9 000 kroner på det mellomste forslaget i V5A-spillet. Vi rangerte Førlands Faksen som sjettevalg, og stoppet på fem hester på våre forslag. Det var surt all den tid vi plasserte Conrads On Line som førstevalg og hadde tredjevalg på overraskelsen Oeuvre d'Art som var et sjettevalg i spillet. Det ble i det minste en liten trøstegevinst i V5B-spillet, der blant annet vårt klare førstevalg (åtteoddseren Drav Siss) vant og sørget for 565 kroner tilbake på det minste forslaget.

Mandag har vi tips til lunsjtravet i Drammen, til en svært spennende dobbel V5 på Leangen og ikke minst til en flott V65-omgang på Halmstad. I Halmstad klemmer vi til med bankeren direkte i V65-1. Stall Svanstedt har sju stallhester til start innenfor V65-veddemålet i Halmstad mandag og alle har solide vinnermuligheter. Den aller beste vinnersjansen tror vi 1 Conrads Garland har i V65-1.

1 Conrads Garland er etterhvert blitt ni år gammel og var riktig fin i årsdebuten på sterke 11,8/1640m. Denne gangen er motstanden billigere og det er bortimot tetgaranti. Det betyr at Åke får kjøre en rolig 500m midtveis og da traver normalt Conrads Garland unna til en sikker seier. I et oversiktlig løp er det neppe noen som trykker opp farten underveis og da skal dette være en sikker banker.
Vår rangering V65-1: A: 1 B: 2-4 C: 6-5 D: 7-3

V65-2 - Wången Cup. Lærlingslopp. Hopper. 1640 meter autostart.
5 Hyacint var hardt betrodd i et løp under Elitloppshelgen, men melkesyren kom virkelig inn oppløpet når etter en 11.9 åpning første 1000m. Denne gangen er konkurransen en helt annen for Svanstedt-traveren som blir kjørt av Angelica Jonsson. Hun har god kontroll på Gigant Neo-datteren for de vant løp sammen den 10 Mai på Åby. Normalt spinner ekvipasjen til tet å leder dette løpet rundt om, det eneste som kan være et lite spørsmål er hvordan har hun tatt løpet på Solvalla? Har det satt sine spor? Vi tror ikke det, vi tror hoppa har blitt herdet av det tøffe løpet med perfekte forutsetninger blir hoppa banker nummer to.
Vår rangering V65-2: A: 5 B: 10-8-1 C: 7-2-12-4-6-3-11

Ikke glem at det også er dobbel V5 på Leangen - i spillboksen under kan du kjøpe våre eksperttips til V5-A

V65-3 - Hoppeløp. 2140 meter autostart
Enda mer Svanstedt i den tredje avdelingen. 2 Sensory Ås er bra fra start så teten kan være innen rekkevidde selv om det er noen kjappe på utsiden. Self Possessed-datteren har utviklet seg veldig fint den siste tiden og må regnes med en solid vinnersjanse.

1 Longisland Icetea er en herlig travermerr som alltid gjør sitt beste. Hun er ikke stor av vekst denne S.J`s Photo- datteren, men hun har hjerte av gull. Står litt sjanseartet til for hun klarer neppe svare sporet og hun møter bedre hester enn på lenge. Trener Tomas Malmqvist har form på stallen, det skal heller aldri undervurderes. 7 O.U Glide står vrient til, men med kun syv hester til start så bør Kenneth Haugstad finne en fin posisjon uansett. Vi hadde 12.0 siste 1000m på Yankee Glide-datteren i sin siste start der hun vant sikkert.

4 Good As Princess har endelig en fin oppgave på papiret og er startrask. Skulle hun nå tet så er hun seiersaktuell for formen er bedre enn raden.
Vår rangering V65-3: A: 2 B: 1-7-4 C: 6-3-5

V65-4 - 2640 meter voltestart.
10 B.W. Connection var positiv i seiersløpet nå sist på Halmstad og dette er en traver kretsen rundt har hatt tro på i lang tid, men ikke slått til i den grad som man hadde håpet på. Bakspor mot brukbare konkurrenter gjør at han må være på topp for å vinne, men vi likte det vi så da han rykket i fra feltet 500m fra mål med full spenst inn i kassen sist i Halmstad.

3 Mystic Chip blir mye spilt, men fungerte ikke i sine to eneste løp i fjor. Nå kommer den seiersvante Pine Chip-sønnen ut med et fint prøveløp på 17,9/2140m i bagasjen og han er nok meget godt forberedt når han årsdebuterer etter lang pause. På kapasitet er han overlegen, men vi vil først se han fungere slik han kan.

8 Blues Sommerland var svak sist, men gangen før gjorde han et helt sykt løp på Väggeryd der han hang i sporene hele løpet. Allikevel var han sterk nok til å vinne, men hesten fikk kanskje en reaksjon siden han var svak nå sist. På sitt beste er han god nok, men usikkert hvor han havner fra dette sporet. 9 Hubby Star har veldig fin kapasitet og Juliano Star-sønnen slipper seg mer og mer for hver start. Blir det litt tempo i løpet skal helt klart Hubby Star regnes tidlig.
Vår rangering V65-4: A: 10 B: 3-8-9 C: 1-11-12-6-7-5-2 D:4

Ikke glem at det også er dobbel V5 på Leangen - i spillboksen under kan du kjøpe våre eksperttips til V5-B

V65-5/DD-1 - 2140 meter voltestart.
6 Added Power er nok en Svanstedt-traver som har stor kapasitet i forhold til sitt beskjedne grunnlag. Pine Chip-sønnen var positiv første gang ut etter lang pause og fra springspor er sjansene tilstede for at Åke prøver seg på tet. Er helseproblemene under kontroll så er det en solid vinnersjanse for dette er en topptraver når han er på topp.

11 Mille Degato gjør alltid sitt beste og vi skal huske at Alf Palema-sønnen er herdet fra tøffe selskap så han må helt klart tas på alvor mot denne gjengen, men han er avhengig av ryggløp for å komme til sin rett. 1 Arthur Boko var på vei mot en overlegen seier nå sist, men så galopperte han helt umotivert. Goop fikk Super Arnie-sønnen på bedre tanker så seieren var aldri i fare. Stor kapasitet på denne litt vanskelige traveren.

13 Lanzelot Eson er i bedre form enn raden for sist ble han dratt bak av en trøtt konkurrent og fikk aldri sjansen i løpet. Møter billigere selskap enn på lenge og må krysses tidlig. 10 Indeed Southwind står litt sjanseartet til i bakspor, men hesten var bra ved sin siste seier og treneren er fornøyd med jobbene hjemme.
Vår rangering V65-5/DD-1: A: 6 B: 11-1-13-10 C: 2-3-7-9-5-4 D: 8-12-14

V65-6/DD-2 - 2640 meter autostart.
2 Emperador går opp en liten klasse, men dette er en meget så fin traver det takler han normalt greit. Trener Lars I. Nilson og Johnny Takter brente med storfavoritten Fascination på Axevalla søndag og jager revansje her. Normalt sitter hesten tidlig i tet og fra tet så er sjansen fin for seier.

7 Origami vant sist selv med en innlagt galopp på en imponerende måte og uten galopp så blir han vanskelig å stå mot, men Vikinig Kronos-sønnen er ikke til å stole på selv om han har vært forbedret i regi Svanstedt.

6 Fighter Gulle er herdet fra V75, så han går ned en liten klasse mandag og Untersteiner har form både på seg selv og stallhestene. 3 Turbo Tim er det enten eller med. Han løste bra i to ugyldige starter sist. I det gyldige så ble det galopp, men det var en morsk opphenting av Turbo Tim og han virker til å være i sin beste form noensinne. Andre Eklundh mener sin hest kan gå en lav 14-tid på distansen og gjør han det er han helt klart seiersaktuell.
Vår rangering V65-6:A: 2 B: 7-6-3 C: 8-5-4-11-1-12 D: 9-10

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør