Foto: Kanal75.se

Tarzan fikser 62 millioner

Superpopulære Stefan Melander kalles bare Tarzan av svenskene, og trener begge våre V75-bankere på Kalmar denne søndagen der 62 milloner venter en eventuell alenevinner. Sjekk våre V75-tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Sørlandet: Hamre dominerer
Oddstips 1: Umiddelbar nedtur for Sandefjord
Oddstips 2: Nå blir det ekstraomganger
Tippetips: Tippeligaen er tilbake

Det er en feiende flott V75-omgang spillerne tilbys på Kalmar søndag når banen inviterer til jackpotomgang i V75. Vi nordmenn får være med på moroa og med 17,8 millioner ekstra inn i sjuerpotten, kan en eventuell alenevinner ta med seg 62 millioner kroner. Bankeren finner vi allerede i V75-1 og den kommer fra den svært formsterke stallen til Stefan Melander.

Merk at innleveringsfristen i V75-spillet søndag er kl 14.30

8 Friction har hatt en enorm utvikling etter å ha blitt operert i halsen. I år har han virkelig tatt steget og er faktisk pr dags dato en av de bedre hestene hos våre naboer. Sporet er fryktelig for Melander-traveren, men han løser normalt bra ut bak bilen og konkurrentene må vel snart begynne og få litt respekt for Friction som bare har bombet på utvendig for lederen hvis de har valgt å ta i mot. Når Kolgjini med 6 Armando Kievitshof går ut på forhånd og sier at vi slår neppe Melanders hest, så ligger alt til rette for Friction i ettermiddag. Hesten fikk faktisk innbydelse til Elitloppet og det forteller jo også sitt.
Vår rangering V75-1: A: 8 B: 1-6 C: 7-3-4-2-5-9-12-11-10

Tar ned hele gjengen
Men vi byr på en banker til og den kommer ut i den avsluttende V75-avdelingen. 9 Saston er et monster av en stayerhest når han har sine beste dager. Nå har Kesaco Phedo- sønnen fått to løp i kroppen etter lengre pause og rapportene fra Stefan Melander er at han virker mer spenstig hjemme i trening, men ikke noe toppform. Vi synes dog motstanden er overkommelig for Saston som har sin verste konkurrent i stallkompis 12 Pitch Command. Vår andre banker for dagen har vunnet fem av syv løp med Kihlstrøm i sulkyen så vi stoler på at de tar sin sjette triumf sammen søndag ettermiddag. Saston som for øvrig er meldt til Forus neste søndag.
Vår rangering V75-7: A: 9 B: 12-2-7-10-8 C: 14-1-3-6-11 D: 13-5-15

V75-2
3 Bam Bam Walker har virkelig trengt de to løpene i kroppen som han har fått nå og det nærmer seg vinnerform. Er bra fra start Enjoy Lavec-sønnen og kommer Fredrik Persson seg til tet som han ønsker så skal han sitte foran. En fin vinnermulighet fra tet.

6 Alfas Da Vinci har virkelig blomstret den siste tiden for Mr Kalmar (Tommy Zackrisson) og han slo vår favoritt i sitt nest siste løp, men da var posisjonene annerledes enn det vi ser for oss denne gangen. Uansett må favoritten krysses tidlig. 12 Mr Arkansas Rose gjorde et fryktelig løp nå sist i et rekruttløp der han tapte 60-80 m på galopp, men kom allikevel tilbake og vant sikkert på sterke 14,9/2140m. Sporet er nitrist, men formen er på topp.

10 City Of Peace har vært forbedret etter pausen og Adielsson er litt forsiktig optimist med Norgeskjenningen City Of Peace som er bra når han fungerer som best. 4 Seronera har et trangt spor og distansen er neppe noe fordel for Malmqvist traveren som har fin form.

7 Eros Tooma er det nok mange som undrer hvorfor vi ikke nevner noe spesielt, men grunnen er at han har vært ute i fryktelig billig omgivelser og Jennifer Tilman er ikke like dyktig i sulkyen som hun er pen.
Vår rangering V75-2: A: 3 B: 6-12-10-4 C: 7-8-2-9-1-5-11

V75-3
6 Alvena Pele har ikke tatt det steget Per Lennartsson hadde håpet da han var så fantastisk i fjor. Formen er bedre enn raden og nå kommer han til å bli slept av for fullt fra start med barfot rundt om så tror vi at han kan fly til tet. Kommer Dream Vacation-sønnen seg foran for de vinner 75% av eliteløpene fra tet så da har vi statistikken med oss.

4 Oracle er kanskje den som er best i form av alle hestene her og har vært bra i steintøffe selskap den siste tiden. Han må ha tempo i løpet nå siden det er snakk om sprint, men da henter han mange ned Kalmar-oppløpet. 12 Monster Drive er jo interessant når han debuterer for Svanstedt, men fra dette sporet er han jo normalt kun aktuell for en god premie selv om han er fryktelig bra på sitt beste.

1 I Won`t Dance har ikke undertegnede ikke likt noe spesielt i år da han til tider har travet dårlig bitvis samt slått i halen og ikke hatt noe spenst inn i mål, men allikevel har det blitt seiere for Angus Hall-sønnen. Nå skal det sies at seirene har kommet mot enklere motstand enn det han møter i dag og han kan kun vinne dette løpet fra tet, og selv da må han heve seg noen hakk.
Vår rangering V75-3:A: 6 B: 4-12-1 C:9-10-7-5 D: 8-2-3-11

V75-4
5 Jocke blir vår favoritt i et åpent løp og Svanstedt er nok inne på at han kan få kjørt seg rimelig tidlig til ledningen og fra den posisjonen har ikke Jag de Bellouet-sønnen tapt. Fin vinnersjanse.

12 Vici Lane er en herlig traver som måtte gå utvendig for M.T Golden Boy sist og tapte da med æren i behold for ingen i dette feltet hadde klart en bedre prestasjon. Nå er Kolgjini- traveren tatt litt bort grunnet sporet, men kjenner vi Ludde riktig så sender han direkte det blir dempet i front og hans Orlando Vici-sønn er god nok til å vinne selv utvendig leder.

1 Jocasta Lane er sikret et smørløp fra denne utgangsposisjonen,så bare det klaffer med luke til slutt for Persson-hoppa så speeder hun fryktelig fort. 6 By Air var meget positiv sist etter en liten pause og Hultman sier det kan bli barfot rundt om hvis Kalmar banen tillater, spennende informasjon så By Air skal krysses. 8 Lukas Hall er bra på sitt beste, men kan bli en tøff innledning selv om han er startrask. Vi skal huske på at Fredrik Persson sin traver er herdet fra tøffe årgangsløp så han skal ikke glemmes. Åpent.
Vår rangering V75-4:A: 5 B: 12-1-6-8-2 C: 10-4-7-9-11-3

V75-5
9 Åjo Hornline er i sitt livs form denne Gentle Star-datteren og i sitt siste løp vant hun med full spenst inn i mål etter tet hele veien. Er annerledes forutsetninger denne gangen i lærlingsløp, men hun har fått en dyktig kusk i Oscar Nilsson som kjørte henne til seier nest sist så han kjenner henne bra. Frisk favoritt som er i form.

3 Brenna Boko er super interessant om de kommer seg ut fra start for hun kan være litt vanskelig på volte. Nå sist gjorde hun en meget sterk langspurt så går hun en lav 15 tid fra strek henter neppe tilleggs hestene henne igjen. 15 Lady Montechristo har vært fantastisk den siste tiden hos Veijo Heiskanen, men fra bakspor på tillegg så sier det seg selv at det blir en fryktelig vanskelig jobb for Lindy Lane-datteren, men hun tåler å gjøre mye grovjobb selv så hun må regnes tidlig.

12 Flowstarter G var rå etter tidlig galopp nå sist og hun tåler gjøre jobb selv i løpene noe som kreves om det skal bli seier i dette løpet. Har en stor fordel at det har blitt strøket to hester på innsiden av henne slik hun får bedre plass i volten.

4 Polo er bra på sitt beste så bare dyktige Kaspar K Andersen får henne ut fra fjerdesporet fra start kan ekvipasjen skrelle. 6 Love In Motion har dyktige Kenneth Haugstad i sulkyen og fra springspor med en startrask hest sier taktikken seg selv. Tet fra start til mål Kenneth? 7 Kahlua Broline er en annen som ønsker tet for hun trives virkelig i den posisjonen og med to løp i kroppen skal hun være ytterlig forbedret. Åpent løp.
Vår rangering V75-5: A: 9 B: 3-15-12-4-6-7 C: 1-2-13-5-8-14

V75-6
1 Perfect Toll har en perfekt utgangsposisjon og vinner fort dette løpet bare han oppfører seg slik han skal. Han er til tider vanskelig i oppkjøringen bak bilen og det har han neppe tid til denne gangen. Så må starten bli timet helt perfekt for hvis ikke står han i fare for og bli overflydd siden det er mange startkatapulter bak bilen. Løser Kung Åke disse problemene så vinner han dette løpet for det er en fryktelig traver dette.

6 Wiss Rambo er en outsider i dette løpet for det lukter tempo og han har stor form i kroppen Gidde Palema-sønnen som er aktuell der fremme bare han ikke havner feil på det fra dette sporet. 2 Onice Axe er lynhurtig fra start og med offensive Adrian Kolgjini i sulkyen så tror jeg det blir full bøtt fra start. Det kan bli hva som helst, men fra tet kan hun vinne. 12 Caliber T.T har fått to løp i kroppen og det blir tempo i dette løpet så han bør krysses på gardering for han er meget bra på sitt beste.
Vår rangering V75-6: A: 1 B: 6-2-12 C: 11-4-9-10-7-8-5

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør