bjerke 11.5.08
bjerke 11.5.08 Foto: hesteguiden.com

Tet og slutt?

Vår V4-banker på Halmstad i lunsjen i Sverige i dag står til for å kunne lede sitt løp rundt om.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Onsdagen starter opp med lunsjtrav til Halmstad i Sverige, mens de norske spillerne videre kan spille til en V5-omgang til Odense i Danmark på ettermiddagen.

På kvelden denne onsdagen er det som vanlig V65-spill til Bjerke som gjelder, men de som er ekstra spillesugne kan også spille DD til løpene på Solvalla på kvelden.

I lunsjen på Halmstad synes vi 3 Longleg Lane i V4-4 har en perfekt oppgave foran seg i dag, og vi tror nestfavoritten leder dette løpet rundt om. 4-årshoppa løfter seg for hvert løp hun går etter lang pause, og innsatsen til tredje på 18.0 full vei i den siste starten var god.

Vi tror på tidlig tet i dag, og med en forventet lav 17-tid i kroppen, tror vi Cantab Hall-datteren blir veldig vond å fange til slutt denne gangen. Vi forsøker oss dermed på et friskt bankerspill, i et ellers vidåpent løp, men vi har god tro på at det kan gå veien for Persson-traveren ved denne anledningen.

Innleveringsfrister Halmstad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
Vi synes 6 Paolo America i V4-2 er i rivende utvikling, og dette er en hest vi virkelig liker. Han er sterk, rask og har en bra teknikk, noe som trolig vil gjøre sitt til at denne 4-åringen kommer til å få en meget fin sesong i år. Selv om han møter gode 3 Røde Orm S.L i dag, synes vi faktisk Love You–sønnen går ned en klasse denne gangen.

Han er rask fra start, og normalt finner dyktig kusk Christoffer Eriksson seg en fin posisjon direkte (sender trolig tidlig i vei hvis tempoet blir for dårlig). Den Italiensk-fødte hingsten skal normalt bare bli bedre for hvert løp han får i kroppen etter litt pause, og i dette løpet skal han helt klart regnes med en topp vinnersjanse.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør