Tøffeste dama i klassen

Becky er ei travermerr av riktig sort og onsdag tror vi hun slugger ned alle på Bjerke. Sjekk våre tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Oddstips onsdag: Ull/Kisa har punktert

Vi har ikke hatt fullklaff verken på Drammen eller Momarken de siste dagene. Dette til tross for at vi har førsterangert Juniorprinsen (4. valg), Drømme Jenta (2. valg), F.P. Asset (2.valg), Lady Centennial (3.valg), Ingerøvin (3.valg) og i tillegg stormvarslet for 9. valget Åser Frøy (vårt tredjevalg) de to siste dagene. I det minste ble det flott klaff på dagens dobbel tirsdag, der det minste forslaget på 100 kroner betalte tilbake drøye 1100 kroner.

Onsdag retter vi blikket mot Bjerke der landets hovedbane byr på en knallfin V65-omgang med en rekke flotte hester på farten. Sist onsdag ble det drøye 1700 kroner tilbake på det minste forslaget, og vi håper på mer onsdagssuksess når vi finner vår banker i V65-6.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Det handler om den seks år gamle Gunslinger Spur-hoppa 2 Becky som får sine daglige treningsdoser hos Annette Stene fra Konnerud. I fjor ble det fire seire på tolv forsøk og 284 000 kroner innkjørt. 2012 blir enda bedre, da hoppa på sju starter allerede har sprunget inn 385 000 kroner i år. Hoppa gjorde sin første start på drøye tre måneder i et V75-løp på Momarken for halvannen uke siden og etter delvis dødens og delvis tet, var Becky fantastisk tapper til andreplass. Meget formsterke Olympic Image ble for sterk den dagen. I kveld har Becky trukket spor to bak bilen og det er en perfekt utgangsposisjon, selv om hoppa ikke kan være med i noen tetkjøring fra start. Becky går imidlertid til mål sju dager i uka og når den verste konkurrenten, 9 Princess Wine, har trukket bakspor har vi svært god tro på at Becky tar årets tredje seier i kveld. Vår banker i V65-spillet på Bjerke onsdag,
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 9-4-5 C: 8-3-10-12-11-1-6-7

V65-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Vidar Hop varsler tetkjøring med 1 Osingen i den første avdelingen og det skal være en bra sjanse for at Vidar lykkes i å forsvare sporet. Nå har Osingen ikke vært som best på slutten, men Moe Odin-sønnen varslet en viss fremgang sist, selv om han kanskje burde vært toer for å fullt godkjent. I kveld er det imidlertid sprint og ikke veldig tøft imot, og da skal det være en bra sjanse for tet fra start til mål.

Erik Killingmo varsler dog at han fyrer av 4 Timian Best fra start, og det er ikke helt utenkelig at han kan lykkes i å komme seg foran. Vi er ikke helt sikre på at Timian Bst er best fra føringen, men motstanden er ikke allverden i kveld og da kan det gå, eventuelt at Timian Best får lederrygg. 6 Røyns Skatt måtte gi tapt for fenomenet Alm Taragon sist, men bekreftet atter form. Fra spor seks er det en viss fare for dødens, unngår Mikkelborg det kan Røyns Skatt ta en etterlengtet seier.

8 Stjerne Ask er det store draget i dette løpet, til tross for et kjelkete startspor. Hesten er mye bedre enn raden, og spurtet strålende i kulissene sist. 9 Torlandia tar den lange turen fra Sverige og kommer til Bjerke med absolutt toppform i bagasjen.
Rangering V65-1: A: 1 B: 4-6-8 C: 9-7-2-3-5-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-2 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
Vinnerhesten 2 Egge Odin blir vår klare favoritt i den andre avdelingen. Egge Odin var helt under båten sist i Bergen, men var tett i halsen da. Rutinerte Tormod Rundhaugen er ikke den som starter for ofte med sine stallhester, og når han nå melder til løp igjen er garantert hesten fit for fight. Andrespor volte er et lite minus, men vi tror Hans Christian Holm sitter bak den beste hesten.

4 Art Nattfari gikk trolig glipp av både seieren og en 25-tid sist på Bjerke. Galopperte da i kampens hete inn på oppløpet og varslet fremgang igjen etter et par middelmådige innsatser. Spor fire på voltestart er et lite minus. 1 Aaby Knekten varslet vi for sist på Jarlsberg og hesten ledet hele veien da. Normalt forsvarer vallaken sitt innerspor, og han er seig fra tet denne hesten. Tre hester rekker normalt langt her. Nærmest vår favorittrio står 6 Mari Snella (i sitt livs form og kusk i storform) og 3 Hokseng Rypa (sprint passer og kan mye om hun legger godviljen til).
Rangering V65-2: A: 2 B: 4-1 C: 6-3-9-7-5 D: 8

V65-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart. Tidsløp.
Veldig mye formløst på farten i dette tidsløpet, der vi trår til med 12 Frøyu Tuva som vår favoritt. Trolig var det seieren som glapp for hoppa når galoppen kom runden fra mål. Fartsmessig er denne hoppa trolig den beste i feltet, men hun er svært usikker. Vi merker oss at Gunnar Austevoll har valgt denne fremfor 6 Løkki Ess (som har mye mer penger på konto).

5 Lome Jokeren hadde normalt vært en klar bankerkandidat i dette løpet. Unge Ingeborg Engen presterte å kjøre seg fast med hesten tredje sist, men var mer våken nest sist og da ble det enkel seier. Sist havnet hesten i baktroppen fra start og fikk aldri opp farten. Usikker form altså her, men mer enn god nok på kapasitet. Fireårshoppa 1 Urd hadde nok vunnet sist om Eirik Høitomt hadde fått sluppet henne til. Avsluttet uansett svært positivt. Fra et flott førstespor bak bilen skal Urd tidlig på her.

6 Løkki Ess trives svært godt i disse tidsløpene (står flott til pengemessig) og er en av mange fine vinnersjanser for Vidar Hop i kveld. 7 Haukeli Blæsen og 9 A.B. Rusken står begge litt tøft inne grunnlagsmessig i dette tidsløpet, men det er kapasitet i begge.
Rangering V65-3: A: 12 B: 5-1-6 C: 7-9-11-2-10-8 D: 3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V65-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Fra et perfekt førstespor setter vi 1 Victory Line først i dette strålende spilleløpet. Anderssen-traveren har varslet form på slutten og som vi har skrevet så mange ganger før, førstespor er svært sjelden feil i travløp. Formkusk Gunnar Austevoll (fem seire totalt mandag og tirsdag) er også optimist.

3 Thai Mahal jager trolig føringen, men skuffet betydelig i kvalifiseringen til JGP-hoppavdeling til tross for et perfekt løp. Vidar Hop har vinnersjanse i alle de fire første V65-løpene og kommer han seg foran med Waaler-hoppa og får dirigere en bit kan de holde unna. 7 Regal B.R. kommer fra Bo Westergaards formsterke stall, men har tapt sportrekningen. Viste gryende storform på Forus sist, og tåler å gjøre en god del selv.

2 Lucky Lane er en fireåring av bra sort, som kommer tilbake etter tre måneders pause. Fra et flott startspor er også denne aktuell. 8 Shiraz J.C. er i knallform, men middels kusk trekker ned i tillegg til et bedrøvelig startspor. Trønderen 6 Play Online blir mye spilt, men Kjøsnes-traveren møter en helt annen verden av hester nå og da blir det tøft fra et krevende spor.
Rangering V65-4: A: 1 B: 3-7-2 C: 8-5-6-12-11-9-10-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Soleklart førstevalg for oss her blir 6 I'M Ken. Vallaken er i kanonform og satt bom fast bak overspilte Paco Halbak i V75 sist. Solid langspurt nest sist og flott spurt til tredje i V75 tredje sist. Fra spor seks i volta formoder vi at gjestekusk Per Oleg Midtfjeld prøver seg mot tet. Kommer hesten seg dit tror vi løpet er kjørt.

Meget formsterke 10 Opus One F.H. fikk sin velfortjente seier på Jarlsberg sist etter en rekke sterke løp. Bakspor betyr lite for denne, han tåler sisterunden i tredjespor uansett. 9 Nibley L.B. har levert to pangløp på rad og må spilles igjen. Også denne tåler å gjøre mye selv. 2 Twins Torpedo har trukket et krevende andrespor i volta, men rutinerte Gunnar Austevoll er god på volte. Lars Anvar Koller velger å kjøre 3 Panter Neo, og da er det grunn til å være på vakt. Kan være tethesten i dette løpet og kan vinne derfra.

11 High Chanel kan gi Ole Johan Østre mer å glede seg over. Vi varslet som kjent kraftig for Østre og Åser Frøy på Momarken tirsdag. High Chanel hadde all verdens utur i V75 sist, og klaffer det noenlunde underveis er hesten god nok til å vinne. 5 Chip Line og 12 Monte Major er heller ikke sjanseløs i et glitrende spilleløp.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 6 B: 10-9-2-3 C: 11-5-12-1-8-7-4

V5-4 - Kaldblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Et åpent monteløp her i den fjerde avdelingen der vi setter 7 Sivfrøkna først sammen med Line Gundersen. Hoppa bekreftet form i Årjäng sist og holder hun seg unna galoppen skal det være en fin vinnersjanse mot overkommelig motstand.

4 Brendli Stjerna er ikke lett å få feilfritt rundt, men lykkes Renee M Sandersen med det, har hoppa vist at hun matcher disse hestene. 1 Nordli Spik er jevn og sikker og kommer langt på det. Siv Emilie Løvvold får som kjent fart på det meste. I kveld prøver hun seg på vanskelige 5 Karrus. 8 Finnskog Frikk vant i Drammen nest sist og kan vinne igjen.
Rangering V5-4: A: 7 B: 4-1-5-8 C: 2-9-10-6-3

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Dameløp.
Med Mette Fløttum som kusk er det svært naturlig å sette 6 Conseila B.R. først i dette dameløp. Den kapable hoppa som ikke fikk noen god fireårssesong (men viste svært fine takter som treåring) dukker opp i regi Bo Westergaard med flotte treningsrapporter i ryggen og da er førstevalget gitt.

2 French Destiny er imidlertid ingen kastekjepp. Innfridde som vår banker på Bjerke tredje sist, men har falt tilbake til gamle galoppsynder i sine to siste løp. Martine O Sørvik er flink i monte, men debuterer i travløp i kveld. Flinke Silje Kristin Eilertsen får tillit bak 1 Mastery Ås. Får Wolden-traveren smyge med her, har han en giftig speed. 3 Ante har kapasitet, men var ikke mer enn på det jevne sist. 8 C.C. Athene er heller ikke sjanseløs om det klaffer fra spor åtte bak startbilen.
Rangering V5-5: A: 6 B: 2-1-3-8 C: 9-5-7-4

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør