Foto: SCANPIX

Tøft for Henkes Landskrona

Med spillere tilbake fra skade har Trelleborg gode sjanser i Skånederbyet. Her er torsdagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Suksessen fortsetter for Malmin
Lunsjtrav Bjerke: Høitomt i dytten
Galopp Øvrevoll: Ny storutbetaling på gang?

Langoddsen byr på 15 objekter dagen før EM, fordelt på svensk og brasiliansk fotball, ett oppgjør fra norsk 3. divisjon og fem friidrett-dueller.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens spill
I dag ser vi Skånederbyet mellom Trelleborg og Landskrona. Dagens avslag og langskudd finner vi ikke grunnlag for i dag heller.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

52. Trelleborg - Landskrona
Superettan, Skåne-derby. Trelleborg har startet meget svakt og står med 1-3-5 på sine ni første. Hjemmeseier 4-2 mot opprykkeren Umeå, som nå er bunnlaget. Trelleborg spilte 1-1 mot Brage og 2-2 mot Varbergs før de tapte bunnkampen mot Värnamo 1-2 på eget gress. Her ledet Trelleborg, men så fikk de en spillet utvist og tapte kampen i tilleggstiden. Bittert. Det er allerede seks poeng opp til trygg plass, og i dag hadde det passet veldig bra med hjemmeseier.

Ibrahim Koroma (m) er suspendert og dessuten på landslagsoppdrag for Sierra Leone. Tobias Mattsson (f) er ute med skade. Peter Abelsson (f), Viktor Svensson (m) og Fredrik Jensen (a) er tilbake i troppen. Kaptein Dennis Melander (f) har hvilt denne uken med et vondt kne, men spiller. Troppen:

Målvakter:Fredrik Persson, Zlatan Azinovic.
Forsvar: Dennis Melander, Peter Abelsson, Johan Nilsson-Guiomar, Tobias Mattsson, Tobias Malm, Jonathan Åkerman.
Midtbane: Zoran Jovanovic, Sebastian Carlsén, Magnus Andersson, Jonathan Asp, Viktor Svensson, Rasmus Larsson.
Angrep: Mattias Adelstam, Fredrik Jensen, Andreas Grahm, Mohamed Ramadan.

Landskrona har startet sesongen bra, spesielt på hjemmebane der de har 4-0-1 på fem spilte. På bortebane står de med 1-1-3 etter seier over Falkenbergs 16. mai, 1-1 mot Värnamo og tap for Brage, Ängelholms og Degerfors. Så nylig som på mandag vant de 2-1 hjemme mot Ljungskile, etter å ha scoret i sluttminuttene.

Trener Henrik Larsson hadde Fredrik Karlsson (a) tilbake fra start mot Ljungskile. Ralani "Surprise" Bradley (a) har vært ute et par runder, og er ute igjen. Linus Malmqvist (f) og Fredrik Olsson (a) er også ute. Sistnevnte er lagets mest målfarlige spiller, han erstattes antagelig av Linus Olsson, og dette skal være eneste endring i troppen siden forrige kamp, melder klubben.

Trelleborg har hatt ti dagers hvile siden forrige kamp, Landskrona bare tre. Det bør være en fordel for hjemmelaget. Med sentrale spillere tilbake fra skade samt hjemmebanefordelen, tror vi hjemmelaget har gode sjanser på Vångavallen denne gangen. Bortelaget mangler sin toppscorer og vi setter 100 kroner på H til 2,10 som siste spill før EM. Spillefrist klokken 18.25.

52. Trelleborg - Landskrona 2,10 2,90 2,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør