Foto: hesteguiden.com

Tilbake som en vinner?

Høykapable Mc Dreamy er tilbake etter litt pause på Bjerke i kveld, og vi tror det er snakk om en vinner direkte.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

I går ble det en fin dag på tipsene på Sportspill, og totalt spilte vi inn 8 440 kroner på våre foreslåtte spill denne tirsdagen. Det ble V5 i lunsjen på Drammen (1838.-), DD i lunsjen på Hagmyren (1714.-), DD på Jägersro (2438.-), og totalt syv femmere på våre V65-forslag på Jägersro (2450.-).

Vi stoler ikke helt på dagens to største favoritter i V65-spillet i hovedstaden i kveld, men vi tror 2 Mc Dreamy i den femte avdelingen blir vond å slå. 5-åringen gikk to strålende langløp før pausen, og vi tror kusk Geir V. Gundersen får overta teten fra 5 Fellowchip G.T. ut av den første svingen.

Da bli han i så fall ikke lett å slå (fryktelig god til å forsvare seg), og med strålende treningsrapporter i ryggen bankerspiller vi (vi tror det er snakk om den klart beste hesten i dette løpet). Ble strøket til en tiltenkt start i et V75-løp på Sørlandet for ikke lenge siden p.g.a en hovbyll, men i etterkant av den skaden har han sett flott ut i trening.

Gikk feilfritt i de to siste volteløpene før pause, og med kun seks hester på strek tror vi startfasen skal gå greit også denne gangen. S.J.`s Photo-sønnen støter i kveld på konkurrenter som det ikke akkurat lyser toppform av, og vi synes det luktet svidd av avslutningen hesten leverte til sølv på 16.5 over 2640 meter i den siste starten.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 2 B: 12-5-13 C: 6-11-14-1-7-8-10-9-3-4

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V65-spillet på 2280 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
Et flott kalblodsløp for hopper i høyt grunnlag innleder denne rebusen, og vi støter i dette løpet på en av dagens største favoritter med sine voldsomme 73 % i form av 4 Trineline. Holdt noe overraskende unna fra tet ved triumfen på 26.7 full vei i den siste starten, men i kveld blir det ryggløp. Speeder voldsomt til slutt med løp på lang vent, og storfavoritten kan meget vel vinne igjen. Vi føler dog at Järvsöfaks-datteren kan slå på bremsene når som helst, og det finnes et par meget spennende motbud.

De er etter vårt skjønn alt for lite spilt med sine hhv 20 og 9 %, og da snakker vi om duoen 8 Odins Tira og 9 Bjørøy Tulla. Førstnevnte avsluttet flott til tredje på 27.1 full vei i den siste starten, og 7-årshoppa virker til å være på vei mot den kalasformen hun hadde på denne tiden i fjor (sitter tidlig i tet i kveld!). Sistnevnte kommer langt billigere inn i matchen enn kontra den siste starten (fjerde på 26.4 full vei) med kun åtte hester igjen i feltet, og vi tror 10-årshopppa gjør opp om seieren til slutt.

Vår rangering V65-1: A: 4 B: 8-9 C: 2-6-3-7-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2, 2140 meter voltestart
Et fryktelig ruglete kaldblodsløp hvor favorittene er av den usikre sorten har vi å forholde oss til i den andre avdelingen, og vi synes bred gardering virker som en fornuftig løsning. Det ble helt feil for 7 Horgen Don i den siste starten, og da glemmer vi det løpet. Strålende innsatser hele veien forut for den starten, og selskapet i kveld er ikke verre enn at 4-åringen kan bokføre årets tredje triumf.

Vi tror 10 Olle Rusken får en fin start fra omvendt volte på 20 meter tillegg, og med løp i kroppen etter lang pause, tror vi 5-åringen er seiersaktuell denne gangen (femte på 30.0 full vei i den siste starten). En sikker vinner i to av tre starter i regi Bjørn Steineth har 9 Sogna Jentao vært (vant lett på 31.6 over en sprint i billig lag i den siste starten), men 5-årshoppa er av den usikre sorten.

Vi synes 1 Kor Jo avsluttet veldig bra til sølv på 31.2 full vei i den siste starten (gikk endelig et feilfritt løp), og i kveld står 6-åringen veldig spenennde til (og da bør han vurderes tidlig). To outsidere finner vi i form av 3 Kalima (hysterisk form, men hun har vondt for å vinne løp) og 4 Aas Balder (tilbake etter pause, men kapasiteten er fin), og da har vi nevnt de hestene vi har krysset av for på våre tre minste spilleforslag.

Vår rangering V65-2: A: 7 B: 10-9-1-4-3 C: 8-12-5-2-13-6-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-3, 2600 meter autostart
Det er høy klasse på flere av deltagerne i dette stayerløpet for kaldblodshester i den tredje avdelingen, og vi får øyet på fire vinnerkandidater. Etter å ha imponert i to strake seiersløp gikk 9 Smedviktor et kruttsterkt løp til fjerde på 27.9 full vei etter startgalopp i den siste starten, og 4-åringen må tilmåles solide vinnersjanser i kveld.

En annen formbombe i løpet er 3 Seier Kongen snakk om, og 6-åringen fortjener å få en seier igjen snart nå. Han har gått en rekke sterke løp nå på slutten uten å ha fått klatret helt til topps (solid innsats til tredje på flotte 26.0 full vei i den siste starten i Sverige etter startgalopp), og 18-prosenteren i spillet krysser vi av for på alle bonger.

Det var ikke det rette trykket i 6 Stingers i den siste starten, selv om han vant på 27.8 full vei, men tilbake på topp er det ingen tvil om at Tvedt-traveren duger. Den siste vi ser med vinnersjanse i dette løpet er 4 Are Odin, og 6-åringen stod for to sterke innsatser til hhv sølv og fjerde før de to siste monteløpene han har gått nå på slutten.

Vår rangering V65-3: A: 9 B: 3-6-4 C: 2-8-5

HTML EMBED

V65-4/V5-1, 2140 meter autostart
Et flott 3-årsløp for varmblodshopper venter oss i den fjerde avdelingen, og fremst setter vi 3 Bourbon Street. Hun ga et mektig inntrykk ved triumfen på 19.2 full vei fra ”dødens” under ikke optimale forhold i den siste starten, og hun galopperte som trolig vinner i den nest siste starten (fjerdevalg i spillet).

3-årshoppa ligner en type som kan blåse av gårde bak bilen, og Nybråten-traveren er en tro kopi av sin mor Accociation (vant ti løp, og tjente nesten 400 000 kroner i sin tid), og vi tror datteren har potensiale til å kunne bli vel så god som moren var (tidlig tet kan være seiersoppskriften i kveld).

Herdet i tøffe lag er både 1 Astoria Dotcom og 5 Millamie, og begge skal være snakk om opplagte vinnerkandidater i et løp som dette. Førstnevnte fikk maks som femte på fine 17.0 i et kvalifiseringsløp til Norsk Oaks i den siste starten, og hun viste seg da å være kjapp i vei (dermed sikret et fint løp fra dette sporet).

Sistnevnte leverte en strålende sisterunde til sølv på 16.8 full vei i den siste starten, og i en feilfri utgave kan Ganymede-datteren ta livets første seier i kveld. Et flott inntrykk så langt har også 7 Wanna B. With U gitt, men det er opp en klasse for 3-årshoppa i kveld (billig i mot ved triumfen på 19.9 full vei i den siste starten).

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 5-1-7 C: 6-9-11-10-4-8-12-2

V65-6/V5-3, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester i realtivt høyt grunnlag støter vi på i V65-finalen, og vi kan ikke få øyet på mer enn tre vinnerkandidater. Storfavoritt til å vinne med sine voldsomme 79 % blir 9 Onion F.H., og i en feilfri utgave er det ikke lett å se at 6-åringen skal tape dette løpet (dersom ikke de to siste løpene har kostet for mye).

Halle-traveren har stått for to kruttsterke innsatser til hhv sølv og tredje på hhv 12.3 og 13.7 over aktuell distanse i de to siste startene, og vi lar S.J.`s Photo-sønnen stå ugardert på vårt minste spilleforslag. Det er dog slik at storfavoritten ALDRI har vunnet løp bakfra i karrieren, og det kommer av at han er fryktelig sprutredd.

Taklet det i den nest siste starten, mens han i den siste starten var svært nære galoppen ut av den første svingen (fikk litt sprut fra en hest som var to lengder foran ham, og da vegret han seg). Vi tør således ikke å stole helt på storfavoritten, og det er vel også nesten slik at tetløpende 3 Yumbo Yob ikke har tapt løp fra spiss i Norge.

I kveld får Freiherr As-sønnen tet i gjen, og da synes vi 33-prosenteren i spillet må tilmåles solide vinnersjanser. Vant fra den posisjonen på 16.2 full vei i den nest siste starten, mens det i den siste starten ikke var noe drag i hesten. Etter sigende tett i halsen den dagen, og tilbake på topp leder fort den seiersvante 7-åringen rundt om.

Absolutt toppform holder 6 Boreas (tredje på 16.0 over 3160 meter i den siste starten), og med litt tempo på løpet stiger sjansene for 9-åringen. Tom E. Solberg bak storfavoritten må frem å legge trykk på lederen tidlig dersom han kjører i trav, og da kan i så fall Hans Chr. Holm bak Coktail Jet-sønnen skumme fløten til slutt.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 9 B: 3-6 C: 10-8-7-5-2

V5-4, 2100 meter autostart
Et nytt varmblodsløp venter oss i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi synes to hester skiller seg veldig klart ut. Til tet fyker 5 El Jaros, og tilbake på topp leder 4-åringen rundt om. Vant sprettlett fra spiss i et V75-løp på Sørlandet på 16.1 full vei i den nest siste starten, mens han etter litt pause i den siste starten ikke kunne hente mye fra køen i en lynrask avslutning på løpet (gode Megamuscle vant det løpet). Løp i kroppen har normalt gjort godt, og vi garderer ikke på vårt minste spilleforslag.

På våre to største spilleforslag garderer vi vi kun med 7 Temtation As, og 4-årshoppa har full form. Strålende ved triumfen på sterke 15.0 full vei i den nest siste starten (hoppet seg vekk i den påfølgende starten), og i den siste starten synes vi Hamre-traveren avsluttet strålende til tredje på 16.0 full vei fra køplass underveis. Kun gode First And Only og Underpaid Hanover var foran henne i mål ved den anledningen, og vi tror Diamond Way-datteren er den eneste som kan utfordre vår favoritt til slutt.

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 7-1-3-8-9 C: 2-11-10-12 D: 4-6

V5-5, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp i lavt grunnlag avslutter denne V5-rebusen, og vi synes løpet ser vidåpent ut på forhånd. Vi krysser således av for hele ni hester på alle våre V5-forslag, men fremst setter vi 3 Paris Turf. Ingen stjerne dette, men 3-årshoppa har tross alt vært nede på 17-tallet full vei ved et par anledninger. Det er det ingen i dette feltet som kan vise til så langt, og vi tror S.J`s Photo-datteren kjemper om seieren.

Stabil og flink ser 5 Beatrice B.R. ut til å være, og det kan Ottersen-traveren score på her (innledet karrieren med to tredjeplasser). Positiv til sølv på 18.2 full vei var 6 Lucky Hall i den siste starten, og med en tilsvarende innsats i kveld skal hun regnes tidlig. Det er intet å utsette på kapasiteten til 12 Red White Socks, men det har blitt litt feil i de siste startene (solid som tredje på 18.9 full vei i den tredje siste starten).

Fordel av autostart har trolig 10 Treatmenice (hoppet seg vekk i den siste starten), og på en god dag er ikke 3-årshoppa ueffen (fjerde på 18.0 full vei i den nest siste starten). 2 Nunca Mais Tom, 4 Beauty Pedro, 9 Vigila og 11 Bluesi Star er også alle krysset av for på alle våre spilleforslag, men den trøtte duoen 1 Soffi Hall og 7 Moseby Lady betaler vi ikke for.

Vår rangering V5-5: A: 3 B: 5-6-12-10-2-11-9-4 C: 1-7

Stort abc-system i V65-spillet!
Innleveringspris, kr. 2280.- (over fire bonger)
Stamme 5280 rekker (5*11*4*8*1*3)
A: 4 B: 8-9 C: 2-6
A: 7 B: 1-3-4-9-10 C: 2-5-8-12-13
3-4-6-9
A: 3 B: 1-5-7 C: 6-9-10-11
2 Mc Dreamy
3-6-9

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 1056.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 384.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 480.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør