(Nettavisen)

Tipp tabellen - vinn tur til 6.000

Bli med i vår Tippeliga-konkurranse. Fristen er 1. april.

Kommersielt

Har du lyst til å vinne en fotballtur til England for å se ditt favorittlag spille? Eller kanskje er det Spania og Barcelona som lokker?

Tipp resultatet
I samarbeid med Travel2Football gir vi deg nå sjansen til å vinne et gavekort på kr 6000, dersom du klarer å tippe det endelige resultatet av Tippeligaen 2011.

Nettavisen tipper
Serien er som kjent i gang, men ut mars har du altså muligheten til å være med å tippe hvordan du tror resultatet av tippeligaen for 2011blir, om du ikke allerede har gjort det. Alle som er med å tipper, er altså med i trekningen av en fotballtur til en verdi av kr 6000.

Nettavisen tippet forrige uke lagenes endelige plasseringer, og her kan du få vite hvem vi tror kommer til å vinne Tippeligaen 2011.

Les her: Slik ender tippeligaen

Din egen tabell
Enten du er enig eller ikke kan du sende inn ditt eget forslag, og være med i konkurransen om å vinne en fotballtur. Uansett er det en av våre lesere, og ikke Nettavisens sportsredaksjon, som vinner et gavekort på en fotballtur.

Det eneste som kreves for å delta, er at du er registrert på Facebook.

Slik gjør du:
Lag din tippetabell ved å klikke og dra lagene under i den rekkefølgen du mener vil bli den endelige. Fyll inn nødvendig info, og send inn ditt forslag.

Vinneren lanseres med brask og bram, etter Tippeligaens slutt.