- Det Brann har gjort, er en fornærmelse mot fulle sjøfolk

Eksperten er ikke nådig i sin dom.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Selv om det er ferietid for mange, tar ikke Nettavisens fotballmagasin ferie riktig enda. Episode 14 har flere godbiter å by på.

Vi har både møtt Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen og sett nærmere på hva som skal til for at Brann skal rykke opp fra 1. divisjon.

I tillegg snakker Starts leiesoldater, Molde-duoen Ole Martin Rindarøy og Andreas Hollingen, om livet på Sørlandet og oppholdet i Start.

Gjest denne uken er tidligere Vålerenga-profil og TV-ekspert Vidar Davidsen. Han har en klar mening om hva Brann ha gjort feil.

- De har brukt penger som fulle sjøfolk på feil spillere og det er faktisk en fornærmelse mot fulle sjøfolk, sier Davidsen om bergenserne.

I videoen øverst kan du se mer om Brann fra både Davidsen, trener Lars Arne Nilsen og stjernespiss Marcus Pedersen. Du kan også se de andre reportasjene i Nettavisens fotballmagasin og få gode tippetips.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør