Foto: Wikipedia Commons

- HV 71 er på vei opp

Sjekk vår svenske hockeyeksperts tips til tirsdagens SHL-matcher.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Hockey-Pelle varslet at Frölunda skulle svikte mot Luleå i går, og fikk helt rett. I dag spilles det tre kamper i SHL.

Brynäs - Skellefteå (7. plass – 1. plass)
Skellefteå var tilbake på vinnersporet sist. Var innsatsen strålende? Nei, men det var nok til å slå et formsvakt Linköping. Kveldens oppgave er tøffere. Skademessig ser det fortsatt bra ut.

Brynäs har hatt det tøft de siste ukene, noe som til dels skyldes skadefravær. Laget har imidlertid kommet seg den siste tiden, og fraværene er blitt færre. I kveld er Petteri Nokelainen, Simon Löf, Alexander Larsson, Christian Djoos og Bill Sweatt ute.

Vi trakk frem Brynäs til høy odds da lagene møttes sist. Da vant de med pene 7-3. Skellefteå er ute etter revansje.

Ikke umulig at dette ender med U.

Odds på matchen: 2,90 - 3,80 - 1,85

HV 71 - Örebro (11. plass – 12. plass)
Jumbooppgjør. Men jeg tror ikke HV 71 kommer til å oppholde seg i kjelleretasjen særlig lenge. Laget er forsterket med et par klassespillere, og formkurven peker i riktig retning til tross for tapet mot Frölunda sist. Gjorde jevnt over en bra match, men feilene ble straffet hardt. Ingen nye skadefravær.

Örebro klarte å bryte den eviglange tapsrekken sist, men årsaken var nok at Modo tok for lett på oppgaven. Jeg tviler på at HV 71 går i samme felle.

1,55 på H er ikke mye å rope hurra for, men hjemmeseier er sannsynlig.

Odds på matchen: 1,55 - 4,05 - 3,90

Färjestad - AIK (8. plass – 10. plass)
Det er ikke lett å bli klok på AIK denne sesongen – det er intet mønster i lagets prestasjoner. Tapte stort for Brynäs sist, men 2-5 gjenspeiler ikke kampbildet. Skademessig ser det langt bedre ut enn for en uke siden.

Färjestad har hevet seg, men innsatsen sist var et steg i feil retning. Ole-Kristian Tollefsen er tilbake, og man kan dermed bruke sju backer. På forwardsiden finnes det i dag finnes det 15 habile spillere, så troppen ser bra ut.

Ingen av HUB-oddsene lokker.

Odds på matchen: 1,60 - 4,00 - 3,65

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør