Motherwell-trener Stuart McCall har klaget over alle skadene laget har før kampen mot Dundee United.
Motherwell-trener Stuart McCall har klaget over alle skadene laget har før kampen mot Dundee United. Foto: Danny Lawson (Pa Photos)

- Motherwell må bruke unger

Det er duket for en viktig kamp i skotsk Premier League, og Motherwells skadeproblemer gir alvorlig hodebry for trener Stuart McCall.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige fredagstips;
OL, Hockey: Han overgår Bjørndalen
OL, Skiskyting: Fanny er nøkkelen til gull
Trav, Solvalla: Fullt program på Solvalla
Trav, V64 Bergsåker: Garderer storfavoritten

Fredagens oddsprogram er preget av mange, jevne kamper fra hele Europa.

Dagens singel
Dundee United - Motherwell, H 1,85

Dundee United gjorde det riktig bra i november og hele veien frem til julaften. Etter det gikk de imidlertid i en svak periode, men nå føles det ut som de er på rett vei igjen. Jager i kveld sin tredje strake hjemmeseier. Da skal de imidlertid påpekes at de ikke har spilt helt på topp. De finnes fortsatt mer kapasitet i laget, som er uforstyrret i forhold til skadesituasjonen.

Motherwells trener Stuart McCall har meddelt at han trolig må klare seg uten åtte A-lagsspillere i kveld.

- Benken kommer til å være full av unger, sier han i forkant av kampen.

Dundee United's Nadir Ciftci feirer sitt mål med lagkameratene Paul Paton (venstre) and Stuart Armstrong (høyre) under en cupkamp tidligere denne måneden.

Fraser Kerr, Simon Ramsden, Lee Hollis, Craig Moore og Paul Lawson er helt avskrevet fra dagens kamp. I tillegg råder det stor tvil om Keith Lasley, Stuart Carswell og Henri Aniers kan spille dagens kampen.

Dundee behøver virkelig tre poeng for å henge med i striden om en topp tre-plassering. 1,85 er bra odds.

Dundee United - Motherwell, 1,85 - 3,30 - 3,25.

Klikk her for å levere dette spillet. Innsatsen styrer du selv.

Dagens langskudd
Dukla Praha - Teplice, H 2,10

Den tjekkiske ligaen er tilbake. Teplice hadde en tung periode før oppholdet, men imponert ellers i store deler av høsten med sin skarpe offensiv. De var ligaens tredje vasseste lag, rent målmessig. Nå skal de imidlertid spille mot et vanntett forsvar og det meste tyder også på at de må klare seg uten toppscorer Adjin Mahmutovic.

Derfor kan vi forvente følgende startellever; Grigar - Matula, Hošek, Jablonský, Krob - Litsingi, Ljevakovič, Vachoušek, Nivaldo - Bratanovič, Salami.

Dukla Praha har en stabil, defensiv grunnmur å støtte seg mot, men det finnes også kapasitet fremover - aller mest gjennom Pospech. Han blir i kveld støttet av duoen Mares/Berger på hver sin side, med denne forventede lagoppstillingen: Rada - Božič (eller Romera), Štetina, Vorel, Hanousek - Hlinka, Gedeon, Kalouda - Mareš, Pospěch, Berger.

Jevngode lag, men på grunn av hjemmebanefordelen i tillegg til at Teplice savner sitt skarpeste våpen, er det spilleverdi i H til 2,10.

Dukla Praha - Teplice, 2,10 - 2,85 - 2,85.

Klikk her for å levere dette spillet. Innsatsen styrer du selv.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør