- Noen trodde vi skulle ende opp som Brann

Møt Vikings hovedtrener i Tippemagasinet.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Viking har levert en god sesong så langt i Tippeligaen og Kjell Jonevrets menn ligger på en fjerdeplass etter at 16 serierunder er unnagjort.

Det til tross for at klubben sliter med økonomien og har mistet flere av sine viktigste spillere den siste tiden. I denne ukens utgave av Tippemagasinet snakker Jonevret ut om situasjonen i Stavanger-klubben.

Den sympatiske svensken forteller blant annet om hvordan det er å jobbe med så lite midler og om sin egen kontraktssituasjon hos siddisene.

Han snakker også om den hvordan Viking så langt har overgått de forventningene som ble satt til laget før 2015-sesongen.

I Tippemagasinet denne uken møter du også fotballspeider Stig Thorbjørnsen, som snakker om spillerlogistikk i norsk fotball.

Programleder er Jonas Bergh-Johnsen og i studio er som vanlig Joacim Jonsson for å gi deg bedre innsikt i det som skjer i toppfotballen.

Han har også noen gode tippetips på lager.

Se hele episoden av Tippemagasinet her:

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør