File photo dated 31-03-2014 of Bayern Munich's Bastian Schweinsteiger.
File photo dated 31-03-2014 of Bayern Munich's Bastian Schweinsteiger. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

FANTASY:

10 nye og spennende spillere i Premier League

Lyst til å oppdage den neste store spilleren i Premier League? Her er våre heteste tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Nettavisen har i år sitt eget fantasyspill. Her kan du vinne en virkelig flott VIP-tur til Premier League for to i tillegg til fotballtrøyer, FLAX-lodd og mye mer.

Sjekk ut spillet her

Siden det alltid er noen nye spillere å vurdere har vi kikket på noen av de vi mener er de mest spennende.


1. Yohann Cabaye (midtbane)

Crystal Palace? Ja, han spiller for Crystal Palace. Det er vanskelig å skjønne, men det er også derfor han bare koster 8,6 millioner pund. Kommer nok til å spille fast, og være svært sentral. Kan plutselig virkelig slå til.

Sjekk ut spillet her

2. Bastian Schweinsteiger (midtbane)

Han kommer til å spille fast, og lager flere mål enn folk tror (5 i fjor, samt 4 målgivende). Unitedspilleren er et godt valg for den som vil ha poeng uke inn og uke ut. Koster også kun 9,3 millioner pund.

3. Firmino (midtbane)

Den dyreste nye spilleren i fantasyspillet koster 10,9 millioner pund. Liverpool-spilleren har sin statistikk å takke for det. I alle kamper totalt sett laget han 15 mål og hadde 10 målgivende i sesongen som gikk. 7 av målene i Bundesliga.

Sjekk ut spillet her

4. Gerard Deulofeu (midtbane)

Han har vært her i før, i Everton altså. Da var han god, og vi tror han blir enda bedre nå. Koster 9 millioner pund. Han hadde fem målgivende i La Liga i fjor, og ett mål (for Sevilla).

5. Mattio Darmian (forsvar)

Høyrebacken kom fra Torino til Manchester United. Koster 5,9 millioner pund i spillet. Han hadde 5 mål og 4 assists for Torino i fjor (europaliga og Serie A). Er fast på Italia, og vil nok også bli det for United. I tillegg er United gjerrige under van Gaal.

Sjekk ut spillet her

6. Dimitri Payet (midtbane)

West Ham hentet Payet fra Marseille, og dette er muligens den mest spennende overgangen utenfor toppklubbene i England. Payet koster 9 millioner pund i spillet. Han hadde 7 mål og 17 assists i fjor, og fortsetter det i Premier League kan han bli en som virkelig henter mange poeng.

Sjekk ut spillet her

7. Pedro Obiang (midtbane)

West Ham kjøpte ham fra Sampdoria før årets sesong. Den sentrale midtbanespilleren på 23 år jobber hele kampen, og han kan fort bli sentral for et West Ham-lag som satser hardt. Det kan forventes at han får endel kamper. Fikk 12 gule kort i fjor, som kan koste litt. Laget 3 mål, og hadde en assist. Koster 8 millioner pund i fantasyspillet.

Sjekk ut spillet her

8. Christian Fuchs (forsvar)

Han koster bare 3 millioner pund, men østerrikeren med 66 landskamper har masse erfaring og bruker å være offensivt viktig. Leicester kan slite bakover, men liker du å gamble kan dette være et godt kjøp. Kom fra Schalke, hvor han hadde 5 målgivende  i fjor.

9. Alves Soares (forsvar)

Southampton må jo kjøpe siden de selger så mye, og dette kan vise seg å være et strålende kjøp. Soares kommer fra Sporting og 23-åringen har spilt en haug med kamper for aldersbestemte lag i Portugal samt 4 landskamper for A-laget. Koster 4,9 millioner pund.

10. Franck Tabanou (forsvar)

Denne offensive backen koster 4,5 millioner pund. Han hadde 5 målgivende i fjor for Marseille. Kan bli sentral og godi Swansea.

PS! Memphis Depay blir lagt til førstkommende uke i spillet (samt flere andre overganger).

Sjekk ut spillet her

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør