Foto: Paul Weaver/Nettavisen

12 rette på første forsøk

Det ble en flott start på det nye året for Sportspills tippetips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Hver uke kommer Sportspill med et regnskap for odds- og tippetipsene uken før.

Dette er regnskapet for årets første uke, og i nærmeste framtid kommer vi også med et årsregnskap for 2012, der vi går mer i dybden på alle spillene vi satt i fjor og måten vi spiller på.

Mandagens oddstips: Svekket Getafe taper

Tipping
Midtukekupongen første nyttårsdag ga 12 rette på det store systemet og en utbetaling på 2405 kroner. I tillegg ble det 10 rette på det store systemet søndag. Vi tippet for 1584 kroner i årets første uke og vant 2415.

Odds
Vi kom med ni oddstips forrige uke, og traff på tre av dem. 900 kroner ble til 765.

Langskudd
Nok en gang lykkes vi enda bedre med langskuddene enn de ordinære dagens spill-tipsene. Vi kom med ni langskudd forrige uke og traff på fire av dem: Uavgjort i Tønsberg - Rosenborg til 4,10, borteseier til Real Betis i Zaragoza til 2,60, hjemmeseier til Brighton mot Newcastle i FA-cupen til 2,50 og hjemmeseier til Luton mot Wolverhampton til 3,20 i samme turnering.

En tenkt innsats på 100 kroner per langskudd ville gitt 900 kroner ut, 1240 kroner inn. Langskuddene er ofte, men ikke alltid, mulige å spille som singler hos Norsk Tipping.

OBS:Nå kan du tippe på iPhone

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Lever spillene på nett!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør