Foto: Eirik Stenhaug/Norsk Rikstoto

1,5 mill. innspilt - jager 36 mill. nå

Nettavisens tipseksperter har hatt suksess på favorittbanen Leangen. Lørdag er potten gigantisk.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Nederst i saken kan du spille Nettavisens V75-lag på Eksperten.

V75-potten stiger stadig, og lørdag 15. februar er det mulig å vinne 36 millioner kroner på Leangen Travbane.

Leangen er Nettavisens favorittbane i Norge, og de siste to lørdagene V75-sirkuset har vært arrangert i Trondheim, har gevinstene strømmet inn på eksperttipsene.

1,5 mill. innspilt
5. oktober gikk to av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten inn med sju rette. Sju rette betalte ut 209.212 kroner den dagen, og summa summarum ble det ca 750.000 kroner innspilt på andelslagene på Eksperten.

Lørdag 30. november var det Håkon Einar Hansen som traff på Leangen. Sju av hans andelslag gikk inn med sju rette, og hvert av lagene var verdt ca 50 000 kroner. Totalt spilte Nettavisen ca 500 000 kroner den dagen på Eksperten.

I tillegg ble det ca 250.000 kroner innspilt på tips som ikke gjaldt Eksperten disse to lørdagene, og totalt kommer vi opp i ca 1,5 millioner kroner.

Slik spiller du
Det finnes flere måter å kjempe om V75-potten på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipsene til Nettavisens traveksperter (kommer fredag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potter, kan imidlertid andelslag på Eksperten være en god løsning.

Når du kjøper deg inn i andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Andelslag fra 50 til 3000 kroner
Til lørdagens V75-omgang har våre traveksperter Frode Gjesdal, Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000, 1500 og 3000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Under finner du et utvalg av Nettavisens V75-andelslag. Klikk på "Se flere Eksperten-spill fra Mediehuset Nettavisen" for hele tilbudet.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5