Real Sociedad-spillerne Mikel Merino (f.v.) og Diego Javier Llorente feirer seieren mot Real Madrid i den spanske hovedstaden. Spørsmålet er om de har klart å nullstille seg før mandagens kamp. Photo by A. Perez Meca/ AlterPhotos/ABACAPRESS.COM URN:40505655
Real Sociedad-spillerne Mikel Merino (f.v.) og Diego Javier Llorente feirer seieren mot Real Madrid i den spanske hovedstaden. Spørsmålet er om de har klart å nullstille seg før mandagens kamp. Photo by A. Perez Meca/ AlterPhotos/ABACAPRESS.COM URN:40505655

15,20 i odds på helfrekt singelspill

Vi prøver oss på et meget dristig singelspill i Spania mandag kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel PL: Manchester City setter full fart fra start
Oddsdobbel:
Mandagsdobbel til nesten fire ganger innsatsen
V65 Leangen
: Victoria rir V65-bankeren på Leangen
V64 Eskilstuna: Svært spennende V64-omgang fra Sverige
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Premier League-kampen mellom Manchester City og Tottenham. I tillegg spilles det en kamp i La Liga og det spilles to åttedelsfinaler i Coppa Italia. I håndball-VM er det en meget hektisk dag og det skal spilles 12 kamper i løpet av mandagen. Norge skal i aksjon mot Østerrike og er storfavoritter. I NHL spilles det seks kamper natt til tirsdag.

NB! Onsdag er det 69 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Real Sociedad – Espanyol - pause/fulltid dobbel - B/U 15,20 i odds (spillestopp kl 20.55)

Snakk om drømmestart som trener! Imanol Alguacil ledet Real Sociedad til 2-0-seier borte mot Real Madrid for halvannen uke siden, og de fulgte opp med å spille 0–0 borte i Copa del Rey mot Real Betis før helgen.

Alguacil var vikartrener i Real Sociedad mot slutten av sist sesong, men han fikk ikke jobben permanent i sommer. I stedet valgte klubben å ansette Asier Garitano. Han fikk fyken i slutten av desember etter kun syv måneder som sjef hos baskerne. Dermed hentet klubben inn igjen Alguacil som leverte brukbare resultater som vikar. Sociedad vant nemlig fem av ni kamper mellom mars og mai.

Før seieren mot giganten Real Madrid hadde Sociedad fire tap på rad i La Liga. Espanyol på sin side sto med seks tap på rappen før de vant 1–0 hjemme mot Leganés for en drøy uke siden. De fulgte opp med å spille 2–2 borte mot Villarreal i Copa del Rey.

Det er vanskelig å vite om disse to lagene nå har snudd motgangen. Denne kampen vil muligens gi svar på det.

Espanyol har vært bedre defensivt i de siste kampene. De to siste ligakampene har endt 1–0. Først tapte de 0–1 borte mot Atlético Madrid, og deretter slo de Leganés med samme sifre.

Sociedad har også en bra defensiv statistikk under Imanol. De har kun sluppet inn syv mål på elleve kamper med ham som sjef. Etter at han tok over i desember har de ikke sluppet inn mål.

Utfallet av denne kampen er vanskelig å spå, men statistikken gjør at jeg prøver meg på et litt dristig tips her.

Espanyol har kun vunnet én av ni bortekamper denne sesongen, men de har faktisk ledet til pause i seks av kampene! Det er en spesiell statistikk. Real Sociedad på sin side har kun vunnet én hjemmekamp denne sesongen, og de har ligget under til pause i fire av de åtte kampene hjemme i San Sebastian. Jeg tror Real Sociedad vil styre denne kampen, men Espanyol vil få overgangsmuligheter. Det kan fort gi en Espanyol-scoring. De har scoret det første målet på bortebane i flere kamper denne sesongen, og jeg tror de kan gjøre det igjen.

Oddsen på at Espanyol leder til pause, men at kampen ender uavgjort gir formidable 15,20 i odds. Det er selvsagt et meget vågalt tips, og det er et tips hvor man skal gå inn med moderat innsats. 15,20 i odds for et slikt scenario som får oppbacking av statistikken er likevel verdt et forsøk. Vi satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør