Skjermdump
Skjermdump (cnn.com)

24-åring vant megajackpoten på 7,5 milliarder kroner

Manuel Franco har spilt Powerball siden han var 18 år.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Manuel Franco har kjøpt Powerball-lodd siden han var 18 år gammel. Nå 6 år senere har lykken endelig smilt for 24-åringen fra Wisconsin. Han har nemlig vunnet den tredje største megapotten i amerikansk lotterihistorie på utrolige 768, 4 millioner dollar (ca. 7,5 milliarder kroner).

Vinnerloddet ble kjøpt 27. mars på en Speedway bensinstasjon i New Berlin, Wisconsin.

- Jeg gikk inn i Speedway, og jeg kjøpte Powerball-lodd for tilsammen 10 dollar, har Franco sagt på en pressekonferanse tirsdag, opplyser CNN.

- Jeg følte meg så heldig at jeg så opp mot kameraet og ønsket å sende et blunk fordi jeg bare hadde den gode magefølelsen, legger vinneren til.

Du kan spille Eurojackpot her!

Vinneren fra Wisconsin kunne ta med seg hjem 477 millioner dollar etter at han hadde betalt skatt, ca. 4,1 milliarder norske kroner.

- Jeg gikk helt amok. Hjertet mitt begynte å løpe løpsk. Jeg skrek av glede i omtrent 5 eller 10 minutter, forteller 24-åringen om da han fant ut at han hadde vunnet.

Den ferske vinneren gikk på jobb dagen etter, men klarte ikke å skjule den gode nyheten. Kort tid etter sluttet har i jobben. Den ferske vinneren vet ennå ikke vet hva neste kapittel blir, men han har sagt at han vil ta seg tid og sørge for at han ikke tar noen dårlige beslutninger. Han har satt opp et juridisk og økonomisk team for å hjelpe ham. 

- Jeg vil ta en pause, la det synke inn. Jeg ønsker å hjelpe verden, men jeg vil sørge for at fremtiden min er sikker, har vinneren sagt.

Wisconsin tillater ikke lotterivinnere å forbli anonyme. Speedway som solgte billetten vil motta 100 000 dollar.

Onsdag 25. april kan du vinne 29 millioner i Vikinglotto! 

Fredag 27. april kan du vinne vannvittige 600 millioner kroner I Eurojackpot! Husk å spille før kl. 19.00 for å være med i trekningen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør