Foto: Peter Dejong (AP)

Alle tror på Nederland i formiddag

Kun 5 prosent av Norsk Tippings oddsspillere har satset på dansk seier. Sjekk hvordan du kan spille på kampen på jobben.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klokken 13.30 i dag spilles en av de mest interessante kampene i VM-gruppespillet.

Nederland, som mange har tippet som en av de største gullfavorittene, møter et aldrende og skadeskutt dansk lag i gruppe E.

90-5-5
Sportspills tippeekspert Andreas Faye-Schjøll anbefaler leserne å spille på nederlandsk seier til 1,4 i odds, og det er ingen tvil om at oddsspillerne er enige i vurderingen. Les tipsene hans her.

Norsk Tipping melder om meget høy omsetning på kampen på langoddsen, og fordelingen av spillene er uvanlig skjevt fordelt.

Klokken 11.00 hadde hele 90 prosent av spillerne tippet på H, mens 5 prosent har tippet uavgjort, og like mange på dansk dynamitt. Det er også mange som har spilt på objekt 72 på langoddsen, dansk 1-0-ledelse fra start. Her har hele 80 prosent av spillerne tippet på at Nederland vinner med to eller flere mål.

Ifølge oddssetter Ole Johnny Sundt i Norsk Tipping er det levert usedvanlig mange spill på Nederland.

- Det er sjelden det er såpass skjev fordeling. Store favoritter havner ofte rundt 80-85 prosent, men sjelden over 90, sier Sundt til Sportspill.no.

Senker ikke oddsen
Han tror noe av forklaringen er at mange medier har trukket frem Nederland som en av gullfavorittene, mens Danmark er blitt omtalt som et lag i krise.

Sundt har derfor ingen planer om å sette ned oddsen på Nederland.

- I dette tilfellet føler vi oss rimelig trygge på oddsen vi har satt, og mener risikoen vi har på denne kampen er levelig med tanke på at det som har skjedd hittil i mesterskapet. Bortsett fra Tyskland – Australia har det vært tette og jevne kamper, og vi tror Danmark skal kunne bite bra i fra seg her, avslutter Sundt.

I dagens to øvrige VM-kamper er det også store favoritter. 75 prosent av spillerne har satset på seier til Kamerun over Japan i den andre kampen i gruppe E, mens 73 prosent har satset på H i Italia - Paraguay i gruppe F.

Få VM-scoringene på sms

Spill på oddsen på nett
Har du lyst til å gjøre VM ekstra spennende? På Sportspill.no kan du levere oddskupongene på nett. Du slipper altså å stikke ut i lunsjen for å rekke å spille på Nederland - Danmark eller de øvrige ettermiddagskampene i kiosken.

Her finner du langoddsprogrammet.

Er du ikke nettspiller? Bestill gratis kortleser fra Norsk Tipping her.

Visste du at du kan levere spill på mobilen? Bestill gratis mobilklient fra Norsk Tipping her.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør