Foto: EPA/Scanpix

Alternativt Sevilla vinner

Vi lar oss ikke skremme av et par fravær hos et av Spanias beste lag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Vi byr på to bankere
V4 Skellefteå: En kald vinner

Langoddsen fredag byr som vanlig på 2. Bundesliga, Ligue 2 og irsk fotball. Fredagskamper i toppligaer rundt omkring er OB - Nordsjælland, Vålerenga - Strømsgodset, Malmö - Norrköping, Augsburg - Werder Bremen, Saint Etienne - Nancy og Celta Vigo - Sevilla.

Vi håper så mange som mulig av våre lesere fikk med seg gårsdagens treff på begge våre foreslåtte oddsdobler. Modo og Rögle fra den svenske eliteserien i ishockey til flotte 4,94, samt fotballdobbelen med Hannover og PSV til 3,12. For ikke å glemme langskuddet Videoton (vant 3-0) til pene 4,20 i odds.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
14. Vålerenga - Strømsgodset B 2,40

Godset er knapp favoritt hos Norsk Tipping, men de må få lov å bli dagens langskudd når oddsen er såpass god som 2,40. Godset kjemper om gull, men har gått fem bortekamper uten å vinne. I dag må seieren komme, og når Vålerenga mangler sin playmaker Mohammed Fellah, øker Godsets sjanser betydelig i våre øyne.

Dagens avslag
5. Norge - Russland H 1,35

Privatlandskamp, håndball, kvinner. Spilles som en del av en treningsturnering i Århus. Det er mulig at russerne stiller svakere enn vanlig her, men 1,35 på håndballjentene i en treningskamp synes hinsides lavt uansett. Russland er tross alt Russland, de kan slå Norge når som helst. 1,35 på Norge må ikke spilles, da oddsen er så lav at Norsk Tipping muligens vil sette den opp. Patrioter bør vente til nærmere kampstart, vi står like greit over. Allerede klokken 09.00 er oddsen satt opp til 1,60. Vi står fortsatt over.

Dagens spill
Vi har fulgt med på Sevilla i Primera Division og i kveld spiller de borte mot Celta Vigo. Vi ser nærmere på kveldens spanske høydepunkt.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

26. Celta Vigo - Sevilla
Primera Division. Opprykker Celta Vigo har 2-0-4 etter å ha møtt Malaga, Sociedad, Osasuna, Valencia, Getafe og Granada i de seks første. Poengene kom på dagens bane mot Osasuna og Getafe. Dette er kanskje godkjent for en av ligaens mindre klubber, men dette er hjemmekamper som skal vinnes dersom man skal holde plassen, og ikke skremmende sterkt i det hele tatt.

Trener Paco Herrera regner med å få De Lucas (m) tilbake fra skade. Det er så vidt vi kan se ingen fravær av betydning hos hjemmelaget.

Sevilla var langskuddet vårt borte mot Deportivo La Coruna, og de imponerte med solid spill og god evne til å bryte ned en relativt sterk motstander på bortebane. De vant kampen 2-0 etter mål av Negredo og Rakitic. Siden har de tapt 2-3 hjemme mot Barcelona, men der ledet Sevilla 2-0 lenge, og 2-1 da det gjensto ett minutt. Svakt å slippe inn to på tampen, selvsagt, men Sevilla var redusert til 10 mann og tross dette fikk de vist styrke også mot verdens kanskje beste lag. Ingen tap forøvrig, 3-2-1 totalt og 4. plass før kveldens kamp.

Marca.com kan fortelle at sentrale Medel (m) i utgangspunktet er suspendert for det røde kortet mot Barcelona, men at utestengelsen er anket og man har godt håp om at Medel kan spille. Avgjørelsen skal tas fredag morgen, leser vi, så Medel er med i troppen som har dratt til Vigo, i håp om at anken fører frem. Det gjorde den ikke. Klokken 12.45 er det klart at Medel er suspendert i denne og neste kamp. Reyes (m/a) er tilbake etter skade. Rakitic (m) er suspendert og Trochowski (m) ble skadet i forrige kamp, så det kommer minst to endringer i laget. Men alternativene er mange, sier trener Michel, som selv også er suspendert etter klaging på en dommer. Assistenttrener Victor Sanchez leder laget.

Når man leser i spansk media kan man få inntrykk av at Sevilla vil falle fullstendig fra hverandre dersom Medel ikke spiller. Slik er det ikke, mener vi, Sevilla er et lag og de vil kunne spille sitt spill selv om Medel, Trochowski og Rakitic ikke er med. Det er riktig at de skal være favoritter borte mot Celta Vigo, og 2,35 er interessant i våre øyne, selv om vi må tåle å se oddsen på B stige rundt om kring på grunn av bortelagets fravær. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 21.25.

26. Celta Vigo - Sevilla 2,55 2,80 2,35

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør