Vi tror Atalanta og Duvan Zapata (t.v.) kan få med seg ett poeng fra Torino i kveld. (Elisabetta Baracchi/ANSA via AP)
Vi tror Atalanta og Duvan Zapata (t.v.) kan få med seg ett poeng fra Torino i kveld. (Elisabetta Baracchi/ANSA via AP) Foto: Elisabetta Baracchi (AP)

Atalanta må ha poeng mot Juventus

Atalanta er presset av Milan i kamp om Champions League-billett. I kveld må Atalanta derfor få med seg poeng borte mot Juventus.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Rosenborg er ikke til å kjenne igjen
Oddssingel Eliteserien: Knalltøff bortekamp for Brann
Oddsdobbel Eliteserien: Nå løsner det for Sarpsborg 08
Oddssingel Eliteserien: Horneland tåler ikke flere tap
V65 Biri: Stor jackpotkveld med 483 157 kr ekstra i sekserpotten
V75 Årjäng
: Herlig V75-omgang med to bankere fra Norge
V64 Jägersro galopp: Supersøndag på Jägersro

Eliteserien rullet på for fullt nå i mai og søndag spilles det seks kamper, fem av dem med avspark kl 18.00, mens Bodø/Glimt - Brann starter kl 20.00. Ellers er det toppoppgjør i Toppserien mellom Sandviken og LSK Kvinner, den kampen spilles på Intility Arena. Det spilles ellers en rekke kamper i både Serie A og La Liga og det spilles også kamper i Allsvenskan. Her hjemme er det også kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Det er siste serierunde i 2. bundesliga og det også helt avgjørende kamp om seriegullet i Tyrkia mellom Galatasaray og Istanbul Basaksehir. I ishockey-VM spilles det tre kamper og natt til mandag spilles femte semifinale mellom San Jose Sharks og St. Louis Blues, her står det forøvrig 2-2 i kamper.

NB! Onsdag er det ca 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Juventus - Atalanta U 2,85 (spillestopp kl 20.25)

Juventus sikret seg serimesterskapet fem serierunder før slutt. Det var Torino-klubbens åttende seriemesterskap på rad.

Etter at seriemesterskapet var i boks virker det som Juve-spillerne har tatt ferie. Juventus har nemlig ikke vunnet noen av de tre siste kampene sine. De har spilt 1-1 både mot Inter og Torino, og i forrige serierunde tapte de 0-2 borte mot Roma.

Men: Jeg tror Juventus vil kjempe hardt for å være ubeseiret foran egne fans denne sesongen.

Samtidig har Juventus offentliggjort at Massimiliano Allegrigri forlater klubben etter sesongen, og matchen mot Atalanta er siste hjemmekampen hans. Det er derfor ventet at han vil starte med den beste startelleveren han har tilgjengelig.

Atalanta tapte Coppa Italia-finalen mot Lazio onsdag. De mistet dermed muligheten for å løfte et trofé denne sesongen, men det er viktigere å ta fjerdeplassen i Serie A. Laget fra Bergamo ligger på fjerdeplassen med to serierunder igjen, men pustes i nakken av AC Milan som kun er tre poeng bak dem.

De trenger fire poeng i de to siste kampene for å være sikret en plass i Champions League neste sesong. Dersom de skulle klare det, så vil det være en stor overraskelse.

Denne helgen skal de forsøke å riste av seg skuffelsen etter Coppa Italia-tapet borte mot seriemester Juventus. Det er enklere sagt enn gjort.

Den gamle damen, som er kallenavnet til Juventus, har nemlig vunnet de ti siste kampene mot Atalanta i alle turneringer, og Juve er ubeseiret i 20 hjemmekamper på rad i den italienske toppserien.

Juventus får tilbake Paulo Dybala og Federico Bernardeschi. Begge har vært skadet. Cristiano Ronaldo har to kamper til å danke ut Fabio Quagliarella som toppscorer i Serie A. Quagliarella har scoret fem mål mer enn Juve-spissen før de to siste serierundene.

Gianluca Mancini var suspendert hos Atalanta i den siste seriekampen og i Coppa Italia-finalen.

Juventus-spillerne virker å ha tatt ferie allerede, iallfall om man kikker på resultatene. Motivasjonen er definitivt på Atalanta sin side.

Gjestene vet hvor viktig det er for dem å ta iallfall ett poeng i Torino, siden de er på vei mot en historisk Champions League-plass. Atalanta har et av de laveste budsjettene i ligaen, men den unge og talentfulle stallen overpresterer denne sesongen. Jeg tror de kan ta ett poeng mot et Juventus-lag som er ferdigspilt. Oddsen på U er 2,85. Spillestopp er klokken 2025.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør