Foto: Victor R. Caivano (AP/Scanpix)

Atletico Madrid blir vårt holdepunkt

To sterke hjemmelag skal sørge for en god avslutning på oddsuken. Les dagens andre oddstips her.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Langoddsen går sin gang, og her vi lanserer ukens siste oddstips. Vålerenga og Atletico Madrid skal ha gode sjanser i dag.

Tippeligaen: Status over skader og karantener
Oddstips: Strømmen nærmer seg opprykk
Tippetips: Vi tror på Vålerenga
Galopptips: Pangdag på Øvrevoll
Travtips Sørlandet: Vi byr på Kongen
OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Vålerenga - Brann
Vålerenga blir en stadig klarere kandidat til sølvet i Tippeliagen. At man kan selge Tippeligaens toppscorer Moa og fortsette å bøtte inn mål som om ingenting var forandret, er et tegn på bredde og kvalitet. 9-2-0 og målforskjell 37-9 på hjemmebane er best. I dag kan Vålerenga ta sin femte strake seier.

Brann startet sesongen svakt, men har hevet seg noe. 1-2-2 på de fem siste er likevel ikke bedre enn at flere poeng trengs for å unngå nedrykk. 3-3-6 på bortebane totalt er ikke allverden, selv om man Brann vant forrige bortekamp med 3-0 i Tromsø.

Skaderapport Vålerenga: Lars Iver Strand (ankeloperert), Birger Madsen (hofte) og Gudmund Taksdal Kongshavn (albue) er fortsatt uaktuelle.

Skaderapport Brann: Yaw Ihle Amankwah (lyske), Cato Guntveit (fot) og Diego Guastavino (strekk) er uaktuelle. Zsolt Korcsmár (hjernerystelse) og Tijan Jaiteh (lyske) rekker trolig heller ikke kampen mot VIF. Karantene: Petter Vaagan Moen (fem gule).

Disse oppgjørene, som betegnes som hat-oppgjør og liksom skal være et toppoppgjør mellom to tungvektere og gullkandidater i Tippeligaen, får et preg av topp mot bunn denne gangen. Tidligere oppgjør på Ullevaal har endt 1-1, 0-1, 2-0, 2-1 og 2-1.

Vålerenga er formlaget av disse to for tiden, og Brann svekkes ytterligere av et par fravær. Tippeligaens beste hjemmelag har gledet seg til denne kampen lenge, og dette oppgjøret skal de vinne. Her blir det maksimal innsats fra begge lag, og da vinner gjerne det beste laget, som, hvertfall denne sesongen, er Vålerenga. 1,50 for hjemmeseieren er grei betaling. Denne spilles i en dobbel. TV 2 viser kampen klokken 20.00.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Atletico Madrid - Real Zaragoza
Atletico har spilt to hjemmekamper og står med 4-0 over Sporting Gijon og 1-2 tap for Barcelona. De har også tatt en sterk borteseier i Bilbao og spilt 1-1 i Valencia.

Real Zaragoza er ikke kommet like godt i gang. De ligger per i dag nederst i La Liga med 0-2-2 og målforskjell 3-7 etter de fire første rundene. Man klarte ett bortepoeng etter 0-0 mot scoringsvaksinerte Deportivo La Coruna.

Atletico har noe usikkerhet rundt spissen Sergio Aguero, som riktignok fikk spilletid mot Barcelona sist, litt småskadet, men som så måtte stå over mot Valencia. Atletico-trener Quique Sanchez Flores tar ut troppen først etter en lett trening søndag morgen.

Real Zaragoza skriver at Leo Ponzio og Jorge Lopez er med i dagens tropp, som ser slik ut: Toni D., Leo Franco, Contini, Lanzaro, Jorge Lopez, Anderson, Bertolo, P. Sinama, Gabi, Braulio, Lafita, Marco Pérez, Boutahar, Jarosik, Pintér, Leo Ponzio, Obradovic og Kevin.

Av tidligere resultater på dagens bane finner vi 2-1, 4-0, 0-1, 0-1 og 0-0.

Det er kvalitet i begge lag, men mest hos hjemmelaget slik vi vurderer det. Real Zaragoza har ikke funnet formen ennå, og selv om de hadde, ville dette vært en vanskelig bortekamp. Dette er en meget sannsynlig hjemmeseier, og Norsk Tippings 1,45 på H spilles. Vi får en dobbel til 2,17 i odds og vi setter 200 kroner på denne. Spillefristen er klokken 19.55.

77. Vålerenga - Brann 1,50 3,50 5,05
84. Atletico Madrid - Real Zaragoza 1,45 3,45 5,10

Total odds 2,17

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør