Foto: Getty Images/All Over Press

Barcelona uten Messi

Flere av stjernene er borte når Barcelona møter L'Hospitalet i cupen. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på mye rart, blant annet er det flere håndballobjekter, Champions League kvinnefotball, spansk, nord-irsk, walisisk og skotsk fotball, og noe ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Det er en noe fremmed meny denne gangen, med svensk håndball og en del turneringer og ligaer vi ikke følger tett nok til å komme med noe begrunnet langskudd eller avslag. Ett objekt vekker spesiell interesse, nemlig cupkampen til Barcelona.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Hospitalet - Barcelona
Copa del Rey. CE L'Hospitalet holder til på tredje nivå i Spania, der de er i meget god form og går fra seier til seier. De har 8-1-3 på de 12 første rundene i Segunda B III, råsterke 5-1-0 på hjemmebane. I Copa Del Rey har de vært gjennom 3 runder allerede, og har slått de mindre kjente lagene Manacor 4-1, Leganes 3-2 og Llagostera 1-0 på veien hit. Dette katalanske laget holder til ikke så langt fra Barcelona, de er en skikkelig favoritt-killer og har stått for flere cupbomber opp gjennom årene. Tidligere hadde de en kunstgressbane, men denne ble ikke godkjent for bruk i Copa Del Rey og nå er det gress på Estadi de la Feixa Llarga.

Det er ikke lett å finne lagnyhter fra hjemmelaget i skrivende stund, men vi kan ikke tro annet enn at de stiller maksimalt tent og toppet til denne store begivenheten.

Til denne kampen må Barcelona unnvære flere spillere som er på landslagsoppdrag. Det gjelder Alves, Adriano, Mascherano, Messi, Alexis, Thiago og Cuenca. Dessuten er Pedro og Afellay ute med skader. Barcelona har lagt ut en rapport fra treningen på tirsdag, og det ser ut som en tropp bestående av 13 fra A-laget og 5 fra B-laget sendes til denne kampen.

Fra A-laget:Valdés, Pinto, Puyol, Piqué, Fontàs, Maxwell, Abidal, Xavi, Iniesta, Keita, Busquets, Fabregas og Villa.
Fra B-laget:Deulofeu, Rafinha, Dos Santos, Tello og Sergi Roberto.

Spanias landslagstrener Del Bosque har kalt inn åtte spillere fra Barcelona til privatlandskampene senere i uka og neste uke (Valdés, Puyol, Piqué, Sergio Busquets, Iniesta, Xavi, Cesc og Villa) men disse er tilgjengelige for denne cupkampen og slutter seg til landslaget torsdag. Tilsvarende situasjon også for Keita (Mali) og Abidal (Frankrike).

Barcelona går som vanlig for å vinne alt, Copa del Rey også, men her venter en litt vrien kamp mot et veldig entusiastisk hjemmelag i god form. Kvalitetsforskjellen er stor, men utjevnes noe av at Barcelona må stille i endret oppstilling. Vi ser for oss et hjemmelag som går hardt ut fra start, mens et reservepreget og halvmotivert Barcelona rir av stormen før de scorer ett, to eller tre mål og gjør jobben, ikke mer. 1-0 er ingen ledelse å ri på, men på 2-0 kan det godt hende bortelaget er fornøyd og sentrer avansementet i havn. 3,95 på at Barcelona vinner dette med nøyaktig to måls margin blir dagens spill. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 21.55.

68. Hospitalet - Barcelona (2-0) 2,95 3,95 1,70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus