Vi tror Phillip Degen og Basel får det tøft i kveld
Vi tror Phillip Degen og Basel får det tøft i kveld Foto: Ariel Schalit (Ap)

Basel får det tøft

Grasshoppers har fått los på serielederne, og vi tror på hjemmeseier når lagene møtes i kveld.

Kommersielt

Sportspills søndagsmeny

OL-hockey: Vi heier på Sverige
Galopp Täby: Birgers siste støt
Trav Paris:Yarra og Jaros i Paris
Tippekupong søndag: Bayern-maskineriet maler videre

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Aleksander Hauge.

Dagens singel
Grasshoppers – Basel, H 2,45

Grasshoppers har noe veldig interessant på gang og de har for alvor bestemt seg for å ta opp jakten på Basel. Viste ingen nåde borte mot St Gallen sist, og det ble knusende seier og 5-1. Så bra ut over hele banen og nyervervede Munas Dabbur viste at han kommer til å til å tilføre laget noe. Ingen nye skader som forstyrrer, men de må klare seg uten suspenderte Abrashi. Ingen som skal ha noen nevneverdig effekt.

Basel var ute på Europa League-eventyr i uken og hadde ingen optimal oppladning til det som er den tøff bortekamp. Lagets beste spiller mot Maccabi i midtuken var målvakten Sommer og han må være på tærne også i dag. Har nemlig ikke sin vanlig backlinje foran seg. Ivan Ivanov og Fabian Schär er ute grunnet skader. Midtbanespilleren Xhaka er suspendert og det er spørsmålstegn rundt Serey Die.

Grasshoppers ser ut til å kunne knappe flere poeng mot Basel, og med tanke på forutsetningene, har de bedre sjansen enn oddsen tilsier.

Klikk her for å levere denne

Dagens langskudd
Leixoes – Penafiel, H 2,80

Penafiel har satt seg på en lystig tabellplass, men sannheten er at de ikke spiller som et topplag. Har fortsatt problemer med målproduksjonen, de klarte for eksempel ikke score mot tabelljumboen sist, og i dag har de også defensive problemer. Pedro Santos er skadet og de må også klare seg uten den suspenderte forsvarskollegaen Joao Pedro – sammen med midtbanen Romeu Ribeiro.

Leixoes har ikke en god resultatrekke bak seg, men de har møtt tøff motstand og ofte tapt med flagget til topps. Hadde ordentlig utur hjemme mot Beira-Mar og tapte, selv om de gjorde alt rett utenom å score. Treffer de samme spillemessige nivået i dag, sammen med litt mer stang inn, har de stor sjanse til å ordne en liten skrell. Ingen nye skadefravær som forstyrrer, og trener Pedro Correira har tilgang til samme spillere som sist.

Penafiel fortjener ikke så stort favorittstempel og det finnes verdi i H til 2,80.

Klikk her for levere denne

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus