Foto: Alastair Grant (AP)

Bendtner redder Arsenal

Vi tror The Gunners vinner igjen. Sjekk dagens tippetips hvis du skal prøve deg på 12 rette.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Lørdagens meny fra Sportspill.no:
Odds del 1: Hangeland slår Gamst Pedersen
Odds del 2: Cardiff fortsetter å imponere
Nyttig: Skader og karantener i Premier League
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag
Lotto: Vinn 15 mill her!
Trav: Vinn 38 mill i dag!

Det er en veldig fin lørdagskupong som ligger foran oss, med seks oppgjør fra Premier League og seks fra The Championship. Manchester City, Arsenal, Norwich og Leeds ligger an til å bli kupongens største favoritter, og ryker en av disse blir det gode premier.

Bonuspotten er oppe i 2.200.000 kroner. Den blir din hvis du er alene om 12 rette.

Her finner du Sportspills oversikt over skader og karantener i Premier League, og fullstendige tropper for alle lag denne helgen.

I V75 har jackpotten vokst seg så stor nå at det er mulig å vinne hele 38 millioner kroner i ettermiddag. Sjekk tipsene til den anerkjente eksperten Håkon Einar Hansen her. Har du forresten husket Lotto i dag? Stadig flere vinnere har levert kupongene på nett, og i kveld kan du vinne 15 millioner kroner.

Du kan også levere alle Norsk Tippings spill på mobilen. Last ned gratis klient her

Manchester City - Wigan
Manchester City fikk overraskende enkel match mot Aston Villa i FA-cupen på onsdag. City sparte spillere som Tevez og Dzeko, men Balotelli og de andre slo et redusert Villa enkelt 3-0. I dag stille City sitt sterkeste lag. De har 8-4-2 på hjemmebane i Premier League, de ligger på en fin 3. plass og formen er god. Chelsea og Tottenham jager rett bak og dagens kamp er en must-win.

Kolo Toure er suspendert inntil videre etter å ha avlagt en positiv dopingprøve. Adam Johnson er fortsatt på skadelisten, mens det er ventet at både Vincent Kompany og Nigel De Jong returnerer lørdag etter sine skadefravær.

Wigan hadde sine muligheter til å gå opp i ledelsen hjemme mot Manchester United forrige helg, men brant sjansene. Da de kom under 0-1 endret kampen karakter og det ble veldig tungt for Wigan. Gode enkeltspillere som Rodallega og N'Zogbia er tydeligvis ikke nok, laget som helhet har blitt for svak i det siste, og 1-5-5 på seriekampene i 2011 har tatt dem ned på jumboplass.

Kun en mann på skadelisten for Wigan og det er fortsatt Emmerson Boyce.

Innbyrdes oppgjør:

19.09.2010 Wigan - Manchester City 0 - 2
29.03.2010 Manchester City - Wigan 3 - 0
18.10.2009 Wigan - Manchester City 1 - 1
17.01.2009 Manchester City - Wigan 1 - 0
28.09.2008 Wigan - Manchester City 2 - 1

Manchester City skal ha mannskap og taktikk til å styre denne kampen som de vil. De har vunnet sine tre siste hjemmekamper 3-0, 3-0 og 5-0, og hvis de får mål tidlig i dag kan vi fort få se lignende sifre. Wigan virker ikke effektive nok per i dag til å ta poeng på City of Manchester Stadium. H i kamp 1.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Arsenal - Sunderland
Arsenal kriger som vanlig på mange fronter. Etter 2-1 over Barcelona i Champions League tapte de 1-2 for Birmingham i finalen i Carling Cup. Innimellom dette har man blant annet 1-1 og 5-0 seier i omkampen mot Leyton Orient i FA-cupen. I Premier League er man rykket nærmere ligaleder Manchester United etter at disse tapte for Chelsea. Arsenal ligger på en ganske klar 2. plass og har 10-1-3 hjemme på Emirates. Formen på hjemmebane i Premier League er suveren, Stoke, Wolves, Everton og Wigan er de siste som har tapt her.

Fabregas og Song er nå ute for Arsenal, sammen med van Persie, Vermaelen og Walcott. Ramsey og Koscielny kan være tilbake i troppen. Dansken Bendtner er et godt alternativ på topp, spesielt etter at han gjorde hat-trick mot Leyton Orient på onsdag.

Sunderland har tapt fire på nå, uvanlig for dette laget som har vist jevnt god form til nå. Men, noe lignende skjedde forrige sesong også. Sunderland har 3-5-6 på bortebane totalt, de to siste reisene har endt med tap 0-2 for Everton og 2-3 for Stoke.

Skadelisten inneholder noen sentrale navn, som Campbell, Turner, Cattermole og målvakten Turner. Zenden, Onuoha og Meyler er også ute. Welbeck er med i troppen og kan få spilletid hvis han viser seg i god nok form rett før kampstart.

Det står 6-2-1 i innbyrdes oppgjør på dagens bane på 2000-tallet. Dette skal normalt være en klar hjemmeseier. Argumentene for noe annet enn H må være Arsenals skadesituasjon og den nært forestående Champions League-kampen mot Barcelona, som er meget viktig for Arsenal. Sunderlands formsvikt taler på den annen side for at de ikke får til noe på Emirates nå heller. H i kamp 2.

Fulham - Blackburn
Fulham har ikke bedre enn 1-3-1 på sine fem siste, men 1-1 resultatet borte mot Manchester City forrige helg var sterkt. Vi ser ingen grunn til å tvile på Fulhams form etter det de viste der. 5-6-3 på hjemmebane totalt er fint, men det er jevnt i bunnen og flere poeng trengs.

Bobby Zamora er friskmeldt igjen og med i troppen. Dermed er det kun Steve Sidwell og Phillippe Senderos som er på skadelisten for London-laget. Zamora har tidvis vært et stort savn i det offensive hittil denne sesongen, og det blir spennende å følge ham finne tilbake til formen.

Det er lenge siden Blackburn var noe stort bortelag. Forrige sesong stoppet de på 3-5-11 totalt på bortebane, nå har de 3-1-10 så langt denne sesongen. Formen er stusselig, 0-1-4 på de fem siste når vi tar med cupkamper. De fem siste bortekampene er alle tapt, og hele 16 baklengs har man fått på disse fem. Ille, rett og slett.

Ryan Nelsen er suspendert og David Dunn er på skadelisten. Nykommeren fra Barcelona sitt B-lag Ruben Rochina er for første gang med i troppen. Roque Santa Cruz var svært tvilsom tidligere i uken, men trente fredag og er ventet spilleklar. Nelsen er forsvarsdirigenten til Blackburn, og hans fravær er en svekkelse.

Her kan vi ikke se at bortelaget skal klare å få til noe videre. Blackburn er ute av form og de møter et habilt hjemmelag, som får tidligere målmaskin Zamora tilbake. Om han ikke scorer mål fra første stund, vil hans tilstedeværelse trolig virke positivt inn. H i kamp 3.

Bolton - Aston Villa
Bolton er i øyeblikket best av de lagene det ikke var knyttet veldig store forventninger til på forhånd. 7. plassen de innehar kommer etter gode resultater på hjemmebane. 7-5-2 totalt. Formen er god, tre bortekamper på rad har gitt to seire og 1-1 i Newcastle forrige helg, det må være bra. Det ser veldig bra ut med laget også, kun langtidsskadde Jlloyd Samuel er ute. Viktige Sturridge, som scorer Boltons mål for tiden, er med, i en forventet lik startoppstilling som sist.

Aston Villa stilte redusert lag mot Manchester City i FA-cupen i midtuken. Kanskje hadde de dagens kamp i tankene allerede da. At de tapte 0-3 i Manchester og røk ut av cupen kan vi ikke legge for stor vekt på, det er tydelig at Premier League prioriteres. Bortsett fra tapet 1-3 for Manchester United har Villa tatt mange poeng i ligaen denne vinteren. Det ble 4-1 seier hjemme mot Blackburn sist, 1-1 borte mot Blackpool før det. 2-4-8 på bortebane er fortsatt svakt, men Villa fremstår ikke som noen potensiell nedrykker lenger. Vendepunktet kom med kjøpet av Darren Bent, mener undertegnede. Bent var forøvrig ikke spilleberettiget for Villa i FA-cupen, så han stiller uthvilt i dag, sammen med de andre som fikk hvile.

Men fortsatt er det litt forsvarsproblemer for Aston Villa. Nå er "generalen" Richard Dunne blitt skadet og fra tidligere er Carlos Cuellar ute. James Collins kan rekke kampen, det samme gjelder for venstreback Nathan Baker.

Innbyrdes oppgjør på Reebok Stadium:

03.04.2010 Bolton - Aston Villa 0 - 1
25.04.2009 Bolton - Aston Villa 1 - 1
28.10.2007 Bolton - Aston Villa 1 - 1
13.05.2007 Bolton - Aston Villa 2 - 2
10.12.2005 Bolton - Aston Villa 1 - 1

Innbyrdes statistikk taler for et jevnt oppgjør. Lagene virker jevnsterke også per i dag, kanskje en liten fordel Aston Villa, mener vi. Våger vi gjette 1-1 etter mål av Sturridge og Bent? Dette er kamp nummer fire på kupongen, men den tolvte omtalen vi skriver, for dette synes vidåpent og jo mer vi grubler, jo vanskeligere blir det å se en vinner. HUB i kamp 4.

Newcastle - Everton
Newcastle har ikke bedre enn 1-3-1 hittil i februar, og frekvensen av uavgjort har vært høy i år. Sist rotet de det litt til for seg selv da Taylor ganske unødvendig pådro seg rødt kort i hjemmekampen mot Bolton, som til slutt endte 1-1. Newcastle ligger på 9. plass med 4-6-4 på hjemmebane. 31 mål er scoret hjemme på St. James' Park, det er meget bra, men så er også 20 sluppet inn.

Shola Ameobi er trolig tilbake i troppen etter å ha vært ute med skade en måneds tid. Danny Guthrie er friskmeldt, mens Joey Barton er 50/50 om han rekker kampen. Ryan Taylor er suspendert. Alan Smith, Hatem Ben Arfa og Dan Gosling er alle fortsatt ute på ubestemt tid.

Vi har skrevet flere ganger denne sesongen at Everton hever seg til de store oppgavene, men skuffer i mange av kampene der de er favoritter. Kron-eksempelet på dette fikk vi servert i midtuken da Everton røk 0-1 hjemme for Reading i FA-cupen. I Premier League ligger de på 11. plass per i dag og har 2-7-5 på bortebane totalt. Formen viser 2-1-2 på de fem siste seriekampene, der seirene kom på hjemmebane og tapene på bortebane.

Viktige Fellaini og Tim Cahill er begge uaktuelle. Førstnevnte kan være ute for resten av sesongen, mens Cahill trolig blir ute i tre uker.

Over 2,5 mål må bli oddstipset for denne kampen, men her skal det tippes utfall, og vi tror klart minst på borteseieren. Fellaini og Cahill er viktige bidragsytere, og deres fravær øker sjansen for at Everton taper dette. Men det er alltid en høy grad av uberegnelighet i bildet med Everton i aksjon, Newcastle også. Vi tipper begge lag scorer og at hjemmelaget tar minst ett poeng. HU i kamp 5.

West Ham - Stoke
West Ham ligger nest sist, men veien opp er ikke lang. Med den stigende formen de viser for tiden, tror vi de blir å se i Premier League også neste sesong. 4-4-6 på hjemmebane totalt er ikke noe å skryte av. De siste forestillingene på Upton Park har gitt 3-1 over Liverpool og 5-1 over Burnley i FA-cupen. At West Ham klarer å score 11 ganger på de tre siste kampene sine, er veldig positivt, og det må ha skjedd noe med West Ham i det siste, uten at vi vet akkurat hva manager Grant har foretatt seg nå, som han ikke fikk til tidligere. Demba Ba har scoret i tre kamper på rad nå, og det er ingen nye skader i laget.

Stoke får til lite på bortebane for tiden. De kjemper det de er gode for, men det ble 0-1 mot Arsenal sist og 0-1 mot Birmingham før det. 3-1-10 på bortebane sier det meste. Forrige helg ble det bare 1-1 hjemme mot West Bromwich i det manager Pulis mente var bortimot årsverste. Mamady Sidibe er garantert ute i dag, mens Matthew Etherington, Abdoulaye Faye og Jermaine Pennant sliter med småskader og er usikre.

West Hams gode form taler for hjemmeseieren, men vi tar oss råd til å gardere for poengdeling. Stoke var langt nede forrige helg og på en eller annen måte må de nesten klare å heve seg snart, hvis de skal unngå å havne i nedrykkstriden. Kanskje kjemper de seg til ett poeng på Upton Park. HU i kamp 6.

Queens Park Rangers - Leicester
Etter noen år med skyhøye ambisjoner og påfølgende mageplask, ser dette ut til å bli QPRs sesong. Manager Neil Warnock ser ut til å ta London-laget opp i Premier League, men ennå trengs det poeng. 11-5-1 på hjemmebane er meget sterkt, og defensivt er man fjellstø. 2-0 over Ipswich og 3-0 over Middlesbrough i de to siste spilte viser at formen er god. Med laget ser det bra ut, dog er det ventet at spissen Tommy Smith står over igjen. Den innlånte spissen Ishmael Miller ventes tilbake i troppen etter skade.

QPR-manager Warnock uttaler før kampen at dette blir den ultimate testen for forsvarsrekka og målvakt Paddy, når Leicesters Yakubu og Vassell begynner å fyre løs. Leicesters manager Eriksson på sin side sier at tabellen ikke lyver, QPR er det beste laget i The Championship og de har hele fem spillere i laget som evner å avgjøre kamper på egenhånd.

Leicester jager play-off under Sven Göran Erikssons ledelse, og etter en laber sesongstart er man oppe på en 7. plass, to poeng unna. Etter en rekke på fem strake seire, inkludert borteseire over svake Sheffield United og Derby, har det blitt tap i Cardiff og bare 1-1 hjemme mot Coventry forrige helg. 5-2-10 på bortebane totalt er ikke spesielt sterkt.

Forsvarsspiller Patrick van Aanholt er ute med skade i rundt en måneds tid. Målvakt Chris Weale må muligens også stå over etter å ha skadet seg på trening, men avgjørelsen tas nærmere kampstart. Ellers er det ingen nye skader i laget.

QPR er stødige hjemme på Loftus Road. Leicester må være helt på topp for å få til noe her. Dette er en kamp der uavgjort hadde vært nærliggende, for et par uker siden. Nå har QPR vært enestående gode i sine to siste kamper, mens Leicester har falt ned et lite hakk. Vi tror mest på hjemmeseieren nå, men ender etter litt frem og tilbake på HU i kamp 7.

Nottingham Forest - Hull
Nottingham Forest sin lange rekke uten tap på hjemmebane ser ikke ut til å ryke med det første, til tross for en liten dupp i formen. 10-7-0 har man på City Ground, og man ligger som lag nummer 4, godt innenfor play-off. Med 1-3-1 på de fem siste, inkludert tap for Scunthorpe og 2-2 hjemme mot bunnlaget Preston, setter vi et lite spørsmålstegn ved skogvokternes form.

I forsvar kan Konchesky være tilbake etter skade, det trenger manager Billy Davies, for Lynch, som har spilt på hans plass i de to siste kampene, gikk skadet av banen mot Middlesbrough sist. Midtbanespiller Anderson og spissen Tudgay står trolig over i dag også.

Det går lang tid mellom hver gang Hull taper, men sist helg ble Cardiff for sterke og man røk 0-2 på hjemmebane. Før det hadde man en fin rekke på 4-4-0. Ser vi på Hulls bortekamper isolert, finner vi 5-5-0 på de ti siste, det er svært sterkt. De holder 9. plassen og har 6-7-4 på bortebane totalt.

Det ser ut til at unge David Amoo kan få sjansen på ving-plass i dag, for første gang siden manager Nigel Pearson hentet ham på lån fra Liverpool. I forsvaret er Anthony Gerrard trolig ute, og Hobbs tar da hans plass igjen. Det blir trolig få endringer hos bortelaget.

Innbyrdes oppgjør:

18.09.2010 Hull City - Nottingham Forest 0 - 0

Her er det virkelig vanskelig å se en klar vinner. Et hjemmelag som ikke har tapt på år og dag, men med ganske høy frekvens av uavgjort, mot et bortelag som ytterst sjelden taper men deler poeng i halvparten av bortekampene i det siste, må vel nesten bli uavgjort? Så enkelt er det selvsagt ikke, men sjansen for uavgjort mener vi likevel er så stor at vi markerer ren U i kamp 8.

Scunthorpe - Swansea
Scunthorpe var ligaens klart svakeste hjemmelag, men på de tre siste hjemmekampene har de slått Nottingham Forest og Sheffield United, og spilt 0-0 mot Derby. Med 3-4-9 på hjemmebane har man avansert til å bli det beste av de tre lagene på nedrykksplass. Men derfra til at formen er god, er det et stykke. 0-2 i Bristol forrige helg og 0-2 i Portsmouth på tirsdag er Scunnys to siste prestasjoner.

Det er stadig litt problemer med Ian Baracloughs mannskap. I forsvaret er Paul Reid ute igjen, og i hans fravær har det blitt 0-2 og 0-2 (han ble skadet mot Portsmouth). Byrne er også ute med skade i forsvaret. Målvakten Murphy og spissen Dagnal er ute, så også midtbanespillerne O'Connor og Thompson.

Swansea viser formidabel form for tiden. 3-0 mot Leeds sist helg var den fjerde strake seieren, og den tredje kampen på rad man holdet nullen. Ekstremt bra utteling på bortebane har man også hatt, med 1-0 i Coventry, 4-3 i Middlesbrough og 2-0 i Bristol på de tre reisene. Swansea er oppe på 2. plass og har 8-2-7 på bortebane totalt. Det er ingen nye skader i laget og manager Brendan Rodgers har en rekke muligheter foran dagens kamp.

Innbyrdes oppgjør:

18.09.2010 Swansea - Scunthorpe 2 - 0
05.04.2010 Swansea - Scunthorpe 3 - 0
31.10.2009 Scunthorpe - Swansea 0 - 2
25.08.2009 Swansea - Scunthorpe 0 - 1

Det er bunn mot topp på Glanford Park i dag. Vel har Scunthorpe hatt god uttelling på hjemmebane den siste tiden, men mot et godtgående og skadefritt Swansea tror vi den skadeplagede nedrykkskandidaten bokfører sesongens tiende hjemmetap. B i kamp 9.

Norwich - Preston
Det er gode tider i Norwich for tiden, hvertfall på Carrow Road. 5. plass og 9-4-4 på hjemmebane totalt er sterkt av det laget som kom opp fra League One før sesongen. Forrige helg ble det en flott 2-0 seier i Barnsley. Man har med det 2-2-1 på sine fem siste, mot ganske sterke motstandere.

Norwich-manager Paul Lambert stiller samme lag som vant i Barnsley, det er ingen nye skader eller suspensjoner. Martin, Lappin og Barnett er fortsatt ute, men man har klart seg utmerket uten disse, og nå er dansken Askou (forsvar) hentet tilbake fra utlån i Millwall.

Preston er jumbo og det begynner å bli langt opp til sikker plass. Oddsen for at Preston rykker ned er nå 1,06 de fleste steder. Man er uten seier i 2011, men de to siste bortekampene har gitt 2-2 i Nottingham og 2-2 i Watford, så noe direkte slaktoffer er man foreløpig ikke. Manager Phil Brown ble hentet inn for å redde laget men har ikke lykkes, han jakter fortsatt sin første trepoenger med Preston. Han har hatt til dels store skadeproblemer i mannskapet i sin tid for klubben, men i dag ser det bedre ut. Spissene Iain Hume og Chris Brown kan begge være tilbake fra skade, og det er ingen problemer ellers.

Selv med skadefritt lag skal Preston slite med å få til noe i Norwich. En viss fare for uavgjort er det, men hjemmelaget er i meget god form og vi tar sjansen på at de tar alle tre poengene. H i kamp 10.

Leeds - Doncaster
Leeds ligger på 6. plassen, den siste som gir play-off, og fortsetter de å spille så mye uavgjort som de har gjort den siste tiden er det ikke sikkert det blir en plass blant de seks beste. Syvendeplass hadde kanskje vært litt typisk Leeds. Men uansett, 8-5-4 på hjemmebane er bra, formen viser 2-2-1 på de fem siste. Forrige helg tapte man 0-3 i Swansea. 6 poengdelinger på 12 kamper i 2011 gjør det fristende å si at det er rundt 50 prosent sjanse for at Leeds spiller uavgjort, og vi blir ikke overrasket hvis det viser seg at denne trenden fortsetter ut sesongen. 3-3 mot Barnsley og 2-2 mot Norwich i de to siste på Elland Road.

Bradley Johnson er tilbake etter suspensjon. Høyreback Connolly er trolig ute med skade, mens midtbanespiller Lloyd Sam har slitt med sykdom denne uken. Manager Simon Grayson prøvde en 4-4-2 formasjon med Somma og Becchio på topp mot Swansea sist, til forskjell fra den vanlige 5-4-1 formasjonen. Det gikk ikke så bra. Kanskje blir det benken på Somma, og Becchio alene på topp i dag.

Doncaster Rovers spilte midtukekamp på tirsdag, som de faktisk vant, 3-1 i Derby. Etter måltørke og tidvis grusom form i januar og starten av februar, går det nå bedre, med 1-1 i Norwich, 1-1 mot Watford og seier i Derby i de tre siste. Det er 10 poeng ned til streken, og Doncaster har 4-4-9 på bortebane totalt.

Billy Sharp, toppscorer med 15 mål på 28 kamper for bortelaget, blant annet to mål mot Derby sist, er usikker. Skulle han stå over, er det en klar svekkelse. Spissen Euell er definitivt ute, men Hayter, Coppinger og Mason alle er tilbake. Det kan fort bli Hayter på topp for bortelaget, ikke nødvendigvis noen håpløs situasjon. I forsvaret er Chambers, O'Connor og Dumbuya ute.

Innbyrdes oppgjør:

17.09.2010 Doncaster - Leeds United 0 - 0
01.04.2008 Doncaster - Leeds United 0 - 1
19.01.2008 Leeds United - Doncaster 0 - 1

Leeds er store favoritter (59 prosent og økende) på folkerekka. Vi er ikke så sikre på at dette er noen klar H. Doncaster ser ut til å ha ristet av seg den dårlige formen, og hvis de stabler Sharp på bena stiller de brukbart sterkt. Innbyrdes oppgjør styrker heller ikke troen på hjemmeseieren. Ren uavgjort blir for vågalt i denne, og vi garderer HU i kamp 11.

Burnley - Crystal Palace
Burnley ser ut til å være i god form. De har spilt fire bortekamper på rad nå, inkludert et 1-5 tap for West Ham i FA-cupen, men i serien har de 3-1-1 på de fem siste, og 4-1-0 på de fem siste hjemmekampene. Burnley har begynt å vinne bortekamper også, men har fortsatt sin styrke hjemme på Turf Moor, der de står med 9-3-3 totalt. Man har fire poeng opp til play-off, og to kamper til gode på lagene over seg, så motivasjonen bør det ikke være noe i veien med.

Burnley-manager Eddie Howe mangler tre spisser til dagens kamp. Thompson, Paterson og unge Wes Fletcher er definitivt ute, og da ser det tynt ut på topp. Howe sier ingenting om hvordan han skal løse problemene, men at noen av de mindre brukte spillerne får sjansen, er klart. "Vi er inne i en fantastisk god periode, og vi skal gjøre alt for å fortsette med seier i vår første hjemmekamp på over en måned", sier manageren.

Crystal Palace er seriens svakeste bortelag med sine 1-3-13 og målscore 12-28 på reise. De fem siste bortekampene har gitt 0-1-4, poenget ble tatt mot et formløst Watford. Dette er for svakt, og Steffen Iversens klubb ligger skummelt an i forhold til ny kontrakt. På hjemmebane hevder man seg, man har faktisk tatt poeng i de ti siste hjemmekampene sine, så det blir feil å si at Palace er ute av form.

Manager Dougie Freedman har hatt noe usikkerhet rundt målvakten Speroni, men det later til at han rister av seg en liten skade og blir med til Turf Moor. Midtbanemann Marrow og backen Hills står trolig over igjen, ellers ser det bra ut.

Borteseire er sjelden kost mellom disse, den siste kom i 2003. Det står 2-4-2 på dagens bane på 2000-tallet. Burnley er gode på hjemmebane og må bli favoritter mot seriens svakeste bortelag. Men offensive fravær hos hjemmelaget samt at Palace viser gode takter på hjemmebane for tiden, gjør at vi ikke helt klarer å slippe tanken på en kjedelig 0-0 kamp. Vi ender på HU i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 384-rekker

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 05.03.2011 15:55
1. Manchester City - Wigan H
2. Arsenal - Sunderland H
3. Fulham - Blackburn H
4. Bolton - Aston Villa H U B
5. Newcastle - Everton H U
6. West Ham - Stoke H U
7. Queens Park Ran - Leicester H U
8. Nottingham Fore - Hull U
9. Scunthorpe - Swansea B
10. Norwich - Preston H
11. Leeds - Doncaster H U
12. Burnley - Crystal Palace H U

-

384-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 05.03.2011 15:55
1. Manchester City - Wigan H
2. Arsenal - Sunderland H
3. Fulham - Blackburn H
4. Bolton - Aston Villa H U B
5. Newcastle - Everton H U
6. West Ham - Stoke H U
7. Queens Park Ran - Leicester H U
8. Nottingham Fore - Hull H U
9. Scunthorpe - Swansea U B
10. Norwich - Preston H
11. Leeds - Doncaster H U
12. Burnley - Crystal Palace H U

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør