West Ham-manager Sam Allardyce er i virkelig godt slag for tiden.
West Ham-manager Sam Allardyce er i virkelig godt slag for tiden. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Big Sam øyner mer poeng

Sam Allardyce og hans West Ham hadde en eventyrlig januar og vant samtlige kamper. Vi tror det er gode poengsjanser også i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
V75 Drammen: Full tillit til Frode
V65 Århus:
Carsten og verdensmesteren
V5 Drammen: Viking med blanke våpen
Oddsen: Schalkes marerittuke fortsetter

Lørdagens langoddsmeny er full av spennende kamper fra blant annet England, Tyskland og den spanske eliteserien.

Dagens singel
Hull – Newcastle, H 2,25

Hull har hatt en aldri så liten opptur i det siste. Knuste Cardiff 4-0 forrige helg og fulgte opp med en 2-1 seier over Brighton i FA-cupen. Kun Paul McShane og James Chester er helt utilgjengelige grunnet skade.

Newcastle fant endelig tilbake til vinnersporet forrige runde, men før de gikk de fire kamper uten seier. Selv ikke i seieren mot Aston Villa (1-0) overbeviste de noen. Må klare seg uten Ryan Taylor og Davide Santon, og Gabriel Obertan er sammen med Hatem Ben Arfa og Gael Bigirimana tvilsomme. I tillegg er Fabricio Collocini utilgjengelig grunner familieproblemer. Her er det mange som kommer til å bli savnet.

Det er godt mulig at Luuk de Jong får innpass i startelleveren etter Papiss Demba Cissés skuffende prestasjoner i det siste.

Dette blir en jevn affære, men Hull har vist at de har god kontroll på Newcastle før. 2,25 odds på hjemmeseier er godt nok til at det blir dagens singel.

Hull – Newcastle, 2,25 – 3,15 – 2,85.

Klikk her for å levere dagens singel.

Dagens langskudd
Everton – West Ham United, U 3,70

Everton er inne i en tung periode, og har tapt tre av sine fire siste kamper – riktignok mot formidabel motstand. Roberto Martinez’ menn er et av ligaens gjerrigste lag, men må se seg nødt til å spille lørdagens kamp uten landslagsstopper Phil Jagielka. Han får selskap av Bryan Oviedo, Darron Gibson, Lacina Traore og Arouna Kone på sykestuen.

Tilbake er imidlertid høyt savnede Romelu Lukaku. Han har ikke spilt en kamp siden Everton tapte 4-0 for Liverpool i slutten av januar, og har enda ikke tegnet seg på scoringslisten i 2014. Likevel er det liten tvil om at han går rett inn i startoppstillingen.

Big Sam Allardyce har med sitt West Ham hatt en eventyrlig februar måned, med tolv poeng av tolv mulige. På disse fire kampene har de scoret ni mål og sluppet inn kun ett. Også bortebanespøkelset, som har vært med dem store deler av sesongen, virker å ha tatt ferie på nyåret.

Det er også sannsynlig at West Ham bruker Andy Carroll fra start. På skadelisten er det bare Marco Borriello og Joey O’Brien som befinner seg.

Selv om Everton er favoritten hos bookmakerne, har West Ham den siste tiden bevist at de ikke lar seg pelle på nesen. En U til 3,70 kan være verdt å sette pengene på.

Everton – West Ham, 1,45 – 3,70 – 6,50.

Klikk her for å levere dagens langskudd.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør