Foto: Stephen Pond / Pa Photos

Birmingham sikrer plassen

Vi starter tidlig i dag med et spill mot bortesvake Wolves. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Tippetips: 12 rette i cupen
Oddstips 1: Birmingham vinner
Oddstips 2: To ganger H i Allsvenskan
Sjekk også: Lesernes oddstips
Sjekk også: Skaderapport Premier League

Langoddsen domineres av norske cup-objekter. Vi finner likevel den mest fristende oddsen i andre ligaer, og starter i Premier League.

Merk tidlig spillefrist 12.55 for dette tipset.

Birmingham - Wolverhampton
Birmingham ligger femte sist, tre poeng over nedrykk, når fire runder gjenstår. De har 6-7-4 totalt hjemme på St. Andrews, og vinner de dagens kamp mot nedrykkstruede Wolverhampton, er mye gjort. De har igjen Newcastle, Fulham og Tottenham etter dette. I de to siste spilte, begge bortekamper, har man ikke vært i nærheten av poeng og det har blitt 1-3 for Chelsea og 0-5 for Liverpool. På hjemmebane, derimot, har man slått Sunderland og Bolton i de to siste.

Spissen Obafemi Martins er ute for resten av sesongen, men spisskollega Nikola Zigic er tilbake. Keeper Ben Foster måtte byttes ut mot Liverpool sist helg, men er også friskmeldt.

Troppen: Foster, Carr, Johnson, Jiranek, Ridgewell, Parnaby, Larsson, Gardner, Ferguson, Bowyer, Jerome, Phillips, Doyle, Hleb, Fahey, Derbyshire, Mutch, Davies, Bentley, Beausejour, Zigic.

Wolves ligger meget dårlig til, nest sist for å være presis. Ikke bare er det to poeng opp til streken, men man er Premier Leagues svakeste bortelag med sine 2-2-12 borte totalt og form finnes ikke. I forrige runde hadde de bortekamp mot mer eller mindre ferdigspilte Stoke, og de leverte bortimot sesongverste og røk 0-3. Før det ble det 1-4 i Newcastle, mens hjemmekampene har gitt tap 0-3 for Everton og 1-1 mot Fulham. De har igjen Blackburn, Sunderland og West Bromwich, ikke det tøffeste programmet, men per i dag er de i stand til å tape alle disse hvis formen ikke bedres.

George Elokobi, Dave Edwards og Kevin Doyle er ute, mens Sylvain Ebanks-Blake er usikker.

Troppen: Hennessey, Stearman, Craddock, Berra, Ward, Guedioura, Henry, Milijas, Jarvis, O'Hara, Ebanks-Blake, Fletcher, Mancienne, Kightly, Hahnemann, Vokes, Hammill, Foley, Hunt, Mouyokolo, Jones.

Birmingham har 2-1 og 2-0 i de to siste tilsvarende. Før det avga man poeng i fem kamper på rad. I dag tror vi hjemmelaget er tålmodige, maler og kverner på til de tar dette 1-0 eller 2-0. Wolves har mistet formen på et meget kritisk tidspunkt, og hjemmeseier til 2,00 spilles som single. Innsats 100 kroner, og spillefristen er allerede klokken 12.55.

2. Birmingham - Wolverhampton 2,00 3,05 3,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus