Foto: Norsk Tipping

Blir det «kvadruppel» lottojackpot?

I kveld kan Norsk Tipping sette ny Viking Lotto-rekord. Men du kan forhindre at det skjer.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

De tre siste onsdagene har ingen spillere klart å få seks rette i Viking Lotto. Det har resultert i trippel jackpot og en gigantisk førstepremiepott.

Nyhet:Nå kan du levere Viking Lotto-kupongen på iPhone og Android

- Dersom det blir én vinner i kveld, kan vedkommende sikre seg 26 millioner kroner for seks rette. Blir lykketallet også trukket ut, snakker vi om hele 36 millioner kroner, forteller kommunikasjonssjef Magne Vikøren i Norsk Tipping til Sportspill.no.

Aldri fire på rad
Vikøren har sjekket med statistikkekspertene på Hamar, og det viser seg at det aldri har vært fire jackpotter på rad i Viking Lotto.

- Vi har faktisk ikke engang et navn for det Men det hadde vel kanskje blitt kvadruppel? Dette viser at vi hadde blitt ganske så målløse på Hamar i begrepsbruken om vi ikke får en førstepremievinner i kveld, sier Vikøren, som tviler sterkt på at Norsk Tipping må bestille nytt reklamemateriale med ordet «kvadruppel» på til trekningen om en uke.

- Vi kjenner oss sikre på at noen der ute vil bli millionær på onsdag, og kan innkassere millionene fra den triple jackpotten, avslutter Vikøren.

Slik spiller du
Det er opp til deg og de andre spillerne å forhindre at det blir jackpot for fjerde trekning på rad. Her kan du sette opp Viking Lotto-rekken som kan gjøre deg styrtrik.

Du trenger ikke lenger å levere Viking Lotto og de andre Norsk Tipping-spillene i kiosken.
Klikk her for å spille på nett.
Klikk her for å spille på mobilen

Dagens oddstips fra Sportspill.no:
Messi skal banke Brasil

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør